Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Winter Outfit

DSC_0963-1Huomenta! Eikun siis mitä, kellohan on jo pian kuus. Aamulla kun mä ihan oikeasti heräsin olin niin kipeä etten oo hetkeen ollu, paitsi tietenkin heti edellisenä iltana. Totesin vaan että jaha, tällästä tällä kertaa ja pomolle viesti et meikä rupee jonotteleen pihlajalinnaa aikaa ko vaa puole tunni päästä linjat aukee. Lähes tuntia myöhemmin mulla oli sinne aika. Päässä jytisee, siis en edes tiedä särkeekö mulla hammasta vai leukaa vai poskee vai kaikkia näitä. Silmäkulmakin on niin jyskytyksen alla. Joo no ei pelkkä pääkipu mua lannistanu, mut tää kuumeinen ja flunssainen olo. Ja niinhän se lääkäri kehuikin että joku perus virus jolle ei auta muuta ko nukkua ja levätä. Nyt mä sit näköjään oon levänny, heräsin tosiaan äsken sohvalta mihin suurin piirtein suoraan lääkäristä päästyäni jäin. Sen verran jalottelin tuossa että hain tän koneen toisesta huoneesta ja nyt mä olen taas mukavasti tässä sohvalla. Tai emmä nii siitä mukavuudesta tiiä, on sitä parempiakin päiviä nähty. 
Tälläsinä hetkinä sitä saa olla iloinen ainakin siittä että koneen kätköistä löytyy valmiiksi muokatut kuvat jotka odottaa vaan lätkimistä tänne. 

DSC_0106
Voinko mä vielä vähän hehkuttaa tota takkia? Se on ehdottomasti tän talven käytetyin takki. Se sopii pakkasille ja vähän hempeämmillekkin keleille. Mikä on ihan jees täällä Suomessa ko joka toinen päivä sataa vettä ja joka toinen päivä lunta pakkaset paukkuen. Aina saa olla arpomassa uskaltaako sitä laittaa uggit jalkaan jottei varpuset palale kävelymatkalla töihin, vai suunnitaasko suosilla ostamaan sukelluspukua. 
Tänä talvena mä myös hokasin etteihän meikäläisellä varastoista juuri löydy kun kesäkenkiä. Nää yhdet korkeevartiset ja sit ne toiset matalavartiset mustat. Plus tietty ne molemmat uggit, mutku ne ei tosiaan oo joka talven sääilmiötä kannattavat. Tätä puutosta oon kovasti yrittänyt nyt paikkailla ja selailla nettiä minkämoista tahtoisin, mutta eehei. Ei maailmassa ookkan taaskaa semmosta mikä kelpais. Tai onhan joo, mut loppu jokapaikasta tai pari nollaa liikaa hinnassa. Ehkä mä en vielä luovuta, täytyy toivoo et niitä yksiä valkosia unelmia olis joku päivä vielä saatavilla! Vaikka sit keskellä kesää, koska kyllähän se taas talvi sieltä uudestaankin saapuu. 

DSC_0989DSC_0021DSC_pari1Tuo huivi ei oo muuten tainnutkaan täällä vielä kaulassa näkyä. Se on ihan lemppari, mutta jotenkin oon vähän huomaamattani säästellyt sitä. Ei tuu niin herkästi heitettyä kyllä kaulaan, vaikka se ihana siis onkin. Eniten ehkä tykkään siinä siittä ko sen saa ns. molemmin päin, kun se on toiselta puolelta huomattavasti vaaleampi. Myös yks ehdoton siinä ko on, ko se on muhkea, mutta sellainen sopivan muhkea. Ei pliisu eikä semmonen yliyli. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Malttamattomana odotankin kun tän saa yhdistää nahkatakkien kanssa. 
Ja kyllä se vaan niin on, että tuo merkki vei mennessään. Kovasti tarkoitus olisi jossain kohtaa saada kotiutettua toinenkin pitkään haaveissa ollut. Kun vaan koti saadaan näyttämään suhtkoht kodilta, niin pääsee taas ostelemaan enemmän kaikkea ns. itselle! 
  DSC_0982DSC_0110 DSC_0019-1 DSC_pariDSC_0012
Asussa näkyvä Vilan paita onkin yksi alelöytö. Netistä suoraan heidän sivuilta bongasin sen muutamia senttejä päälle kympillä. Joskus sitä normaalihintaisena katsellut, mutta kuitenkin yli 30€ hintalappu on saanut siihen päätökseen että katselun tasolle jää. Nyt se hymyili mulle alelappusensa kanssa niin leveästi että pakkohan se oli kotiuttaa. Ja on se kyllä juuri niin ihana kuin muistinkin. Tuo on sellaista aika, hmm. velmua kangasta. Se ei oo semmosta silkkistä mistä melkein näkyy läpi you know? mitä siis tuosta voisi olettaa, vaan se on vähän paksumpaa, muttei kuitenkaan paksua. Ja kuitenkin nätisti laskeutuvaa. 
Mut nyt tää postaus on venynyt taas monen monta tuntia, nii nyt mä taidan keitellä glögit lämpöiseksi ja lämmitellä vähä ruokaaki ja sit asettua telkun ääreen ja J:n kainaloon! Toivottavasti siellä on alkanut viikot vähä paremmin ko täällä. 

18 kommenttia

  1. argh, tää aika vuodesta on kyllä niin inhottavaa ton flunssakauden takia! itsekin olen tuntenut viime päivinä vilunväristyksiä ja meinannut tulla kipeäksi, mutta runsas C-vitamiinin ja teen tankkaus on luultavasti auttanut edes pikkuisen! :D tuo siun takki on kyllä aivan ihana♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se taitaa aikalailla auttaa! :-) Tiedän yhden joka oli kans tulossa kipeäksi, taisko se vetää 10 tai jopa 15x määrän päivän normiannokseen nähden niitä vitamiinipillereitä, nii olo oli aamulla kun uudestaan syntynyt! :D Tiedä sitte onko riski sen arvoinen. :D
      Takki on kyllä ihana!! :)

      Poista
  2. Koita parantua nopeesti!<3 Toi takki on kyllä aivan unelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään! :--) Takki on kyllä melkoinen rakkauspakkaus! ♥ :-)

      Poista
  3. Oih, kun tuo takki on ihana! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että siittä muutkin tykkäävät! :) Se onkin oma lemppari! ♥ :)

      Poista
  4. Mulla on flunssa ollu jo marraskuusta eikä loppua näy :D Pitäisi varmaa suunnata kohta jo lääkäriin... Toi takki on kyllä aivan unelma<3

    http://llifeisadream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Lääkäriin niinkun olisit jo! Eiks perus flunssaan yleensä aika hyvin lääkärin määräämät kuurit tehoa :-) Toivotaan että säkin nyt pian pääsisit omastasi! ♥ Ja mitä takkiin tulee, se on!

      Poista
  5. Koita parantua nopeasti <3 Ja aivan täydelliset asukuvat!! Toi takki näyttää niin upeelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa! ♥ :-) Mä yritän parannella itteni taas iskuun! Takkia ei kyllä tarpeeksi voi hehkuttaa, se on yhtä upea kuin näyttääkin! :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Eiköhän se nyt ole ihan joku muu kenellä on päässä vikaa. Sun yrityksesi loukata mua sai mut vain huvittumaan! Toivon mukaan siellä on joku maximissaan pikkuisen päälle 10 vuotias, ketä pystyy vielä opettelemaan käytöstavat ihan uudelleen! :-)

      Poista
  7. Oot tosi kaunis! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Heidi :) ! Tälläiset kommentit piristävät aina! ♥

      Poista
  8. Tuo takki on niin täydellinen! Haikailin itse asiassa itsekin tuon perään, mutta kokoja ei enää ollut :/ Niin ja asu on muutenkin todella ihana, ahh tuo laukku ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama fiilis mulla oli kans, mutta onneksi kokoa tuli sitten vielä lisää ja sain omani! ♥ :) Laukku on myös yksi parhaimpia ostoksia ikinä! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥