Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

HURRAW!! ♥

* Postaus toteutettu yhteistyössä Hurraw- tiimin kanssa, ja tuotteet saatu heidän kautta *

DSC_0580 Sain tuossa hiljattain mahdollisuuden valita muutaman mieluisan huulirasvan HURRAW:in kattavasta valikoimasta. 
HURRAW ei ollut mulle mitenkään tuttu ennestään, ainoastaan muutamassa blogissa olen siihen törmännyt. Ja olikin tosi kiva päästä itsekkin testaamaan näitä. Vaikka valinnanvaikeushan siinä melkein meinasi iskeä. 22 eri maku vaihtoehtoa, eli varmasti jokaiselle jotakin! Itseasiassa mä ainakin yllätyin positiivisesti makuvaihtoehdoissa, kaikki perus "mansikka" - "vadelma" - "mustikka" yms maut oli jätetty suoraan pois. Niiden tilalla oli kaikkea vähän eksoottisempaa ja erilaisempaa. Esimerkiksi Lakritsi, suklaa (tätä mä harkittin pitkään!!) tai manteli. 

DSC_0608 DSC_0575 DSC_0612 Eipä näitä kyllä turhaan oo hehkutettu, meinaan niin ihastuin minäkin. Se tunne mikä näistä tulee huulille, ja se maku! ♥ Tekis mieli vaan nuoleskella koko ajan huulia kröhöm.. Lisäks mikä musta oli tosi positiivinen ja mainitsemisen arvoinen juttu, nää ei sula! Nimimerkillä aika monta huulirasvaa taskuun sulattanut. Lisäksi tottakai luonnolisuus on aika kova sana. Siihen nähden miten paljon parempia nää on kuin esim muutaman euron markettirasvat, ei näiden hintakaan ole laisinkaan hullumpi. Sokoksella näitä oli noin 6€ hinnalla. 

DSC_0625-1 DSC_0629 Mitkäs maut mä sitten valitsinkaan: Kapha, Vanilla sekä Lime. Jokainenhan niistä oli aukaistava ja testattava, ja kaikki oli oikein nappivalintoja. Ehkä jos lemppari pitää sanoa, niin kyllä se oli tuo lime. Se oli niin raikas, ja niin sellainen, hyvällä tapaa erikoinen. 
Huulirasvojen suurkuluttajana ja monen montaa testanneena, kyllä näistä tuli taas yksiä suosikkeja! Himokulutus vaihde siis päälle jotta saa hyvillä mielin testailla taas seuraavia makuja. 

9 kommenttia

  1. oi, ihanan pirteän näköisiä!<3 itse huomasin myös eilen noita Emotionissa, ja ajattelin että pitääkin jossain vaiheessa testata :D tuo lime vaikuttaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lime oli kyllä ihan huippu! :) Vähän vaihtelua perus mustikkamansikka rasvoille! :)

      Poista
  2. Noi on kyllä älyttömän herkullisen näkösiä huulirasvoja :D

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä aina niiin värikkäitä ja eloisia kuvia, että huhu ! Pirteys ja hyvä mieli oikeen hehkuu sun blogista, wau! :')

    Ihanaa perjantai-iltaa!
    http://emmppu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihana kommentti Emilia! ♥ :) Huippua saada tälläistä palautetta! :)

      Poista
  4. Nämä on kyllä ihan ylitsepääsemättömästi parhaimpia huulirasvoja mitä oon kokeillu!<3 Ajattelin että ne olis vaan jotain massahypetystä taas ja pitkään taistelin vastaan etten lähe hössötykseen mukaan :D Mutta sitten kuitenkin yhden ostin ja paluuta ei enää ole :D Miulla on talvisin maailman rohtuneimmat huulet ja tuo on ehkä ensimmäinen huulirasva joka on saanut ne pelastettua! :)

    VastaaPoista
  5. PS. Kiitos muuten kun vierailit miun blogissa, mie hyppään tänne siun muiden lukijoiden sekaan lueskelemaan siun kivoja juttuja! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli myöskin pienet ennakkoluulot näiden suhteen, mut kyllä kans mä niin tykästyin että pitää pian jo kasvattaa kokoelmaa muillakin mauilla! :) Mulla ei tota varsinaista rohtumista oo, mut just alkutalvi ja lopputalvi nii mun huulet halkee huulipielistä. Eikä auta vaikka söis lounaaksi kaiken maailman B-vitamiinit. Huulirasvat helpottaa aina vähän, ja saas nähdä miten tää siittä urakasta selviytyy! Mut ainakin perus käytössä on ollut tosi jees!

      Tosi kiva kuulla että tykkäät! :) ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥