Website Wink: Monnier Fréres ♥

Heippa! Mä ajattelin tulla vinkkaan teille yhdestä nettikaupasta jonka bongasin tuossa jokin aikaa sitten. Etsiskelin netistä yhtä tiettyä Marc by marc jacobs:in laukkua, ja puoli vahingossa päädyin näille sivuille. Oon mä nää joskus aikaisemminkin huomannut, mutta en silloin tajunnut perehtyä asiaan. Nyt onnekseni tajusin kurkata vähän tarkemmin heidän valikoimiaan, ja voi veljet mitä kaikkea sieltä löytyikäään, ja mikä parasta, millä hinnalla! 
Mä ite tykkään lukea blogeissa vinkkejä erilaisille nettisivuille ja jutuille, minkä olemasta olosta ei ole aikaisemmin ollut mitään hajua. Niimpä ajattelin vinkata tän myös teille, varsinkin nuo pari oikeasti jo todella hyväsää alessa olevaa monen unelmalaukkua. 
Kyseessä on siis nettisivu Monnier Fréres, jonka olemassa olo tuli mulle hyvinkin yllätyksenä. Siellä on ihan valtava valikoimia toinen toistaan ihanempia laukkuja. Toinen toistaan laadukkaampia merkkejä. Ja mikä parasta, hinnat on Suomen hintoja nähden edulliset. Ja alennukset kohdillaan. Tulleja ei tuu koska tuotteet postitellaan Euroopan sisältä ja usein näyttäis olevan myös kamppiksia kun postikulut tarjotaan kaupan päälle. 
Mäkin myös löysin pari juttua jotka taitaa lähteä tilaukseen mukavien alennuksien jälkeen! Halusin tosiaan koota mun lempparit ja vinkata teille niistä muutamasta hintaihanuuspommista!9 kommenttia

 1. Oi että, oon etsinytkin tuota sivua kun kerran löysin, mutta sit hukkasin. Ja tosi kivoja juttuja oot löytänyt, pitäneekin menna tsekkailemaan! Tykkään muuten sun blogista ihan hirmu paljon :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ihan sama fiilis kun törmäsin tähän! Tuli sellanen "ahaa" elämys - olen ollut täällä ennenkin!" :) Toivottavasti säkin löydät jotain ihanaa ♥ Ja kiitos tosi paljon kehuista :-)

   Poista
 2. samaa mieltä, että nettikauppa vinkit on parasta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Niillä tulee vastaan aina ties mitä ihanuuksia mistä ei ole ennen edes tiennyt :-) Ja yleensä voi luottavaisin mielin tilata kun toisella on hyvää kokemusta!

   Poista
 3. Sulla on kyllä tosi kiva blogi ulkoasultaan, tosi selkeä, mut ei kummiskaan käy tylsäksi ja näkee, että on panostettu :) Postauksissa teksti on aseteltu jotenkin niin "tiiviisti", että se tuntuu ainakin mulle tosi uuvuttavalta luettavalta, vaikka sisällöllisesti oiskin hyvää - jos kappalejako ois selkeemmin nähtävillä tms ois lukukokemus kivempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Tekstiä olisi hankala enempää kappalejaottaa, koska silloin tulis tyhjiä rivejä ja ne on jotenkin hölmön isoja :/ Pitänee yrittää kehitellä sille jotain, kiitos vinkistä! :) ♥

   Poista
 4. Mistä oot moisen nettikaupan löytänyt? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin bongasin yhdestä toisesta blogista mutta silloin en juurikaan kerennyt sivuihin perehtymään, nyt löysin tuonne kun googlettelin yhtä tiettyä laukkumallia! :-)

   Poista
 5. Heippa, mielenkiinnosta kyselen, että mistä olet saanu varmuuden Monnierin laukkujen aitoudesta? Hinnat tuntuu olevan hieman "too good to be true"...

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!