Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kosmetiikka suosikit

DSC_0163 Kosmetiikka suosikeista oon jo pitkään ajatellut tehdä teille postausta. Tykkään ite lukee näitä muitten blogeista hirmu paljon, ja nappailla kaikkia kivoja vinkkejä. Niin nyt halusin sitten kertoa niistä omista suosikeista. Mä en todellakaan ole mikään kosmetiikan suurkuluttaja, tai omista esimerkiksi meikeissä mitään sen erikoisempaa värkkiä tai purkkia. Mutta hyvin näillä on toimeen tultu. Hiuksiin yritänkin aina aika ajoin vähän enemmän panostaa, mutta siinäkin välillä laiskuus vie voiton. 
Yks minkä mä oon huomannu ja usein ollut ihmisten kanssa juttuakin. Niin mun kasvojen iho on hyvässä kunnossa suurimmaksi osaksi juuri sen takia etten käytä juuri koskaan meikkivoiteita tai vastaavia kerroksia kasvojen päällä. 
 
DSC_0156 DSC_0187 Meikkipuolelta suosikit olivat mm. Garnierin BB Cream - kevyt meikkivoide. Jota käytän kyllä erittäin harvoin, mutta silloin kun meikataan niin silloin meikataan tällä. Tää oli mun ihka eka BB- voide, ja tais olla Suomen markkinoilla muutenkin niitä ensimmäisiä versiota. Tän jälkeen oon kokeillut useita eri versioita, eikä mikään oo ollut läheskään yhtä hyvää kuin tämä. Luomiin mun tulee vielä meikkivoidettakin harvemmin väriä laitettua, mutta ne kerrat kun tulee on nykyisin vedelty Viva La Divan - Nudie paketilla. Tän ostin viime kesänä koska olin lukenut vastaavista paljon hyviä juttuja, ja kyllähän tää tosi kiva on. Jos vain osaa luomivärejä yhtään meikata. (Ja vaikkei osaakkaan on silti kiva!) Tässä on tosi hyvin noi värit, sekä oon tykänny tän levittämisestä ja sen helppoudesta tosi paljon. Eikä tää ollut edes pahan hintainen, muistaakseni kympin luokkaa. Kynsilaikoista oon alkanut taas uudelleen innostua, ja lakkasinkin kynnet varmaan ainakin puolen vuoden tauon jälkeen. Ja milläkäs muulla kuin tällä Make Up Storen punaisella lakalla. Tää on niin jotenkin syötävän hyvän värinen, ja tän merkin lakoissa on hintalaatu- suhde kohallaan niinkuin nenä päässä. 
  DSC_0198Meikeistä ihonhoidon puolelle. Kasvoilla mä käytän Garnierin Nordic Essentials- kasvovettä. Pyrin laittaa tätä aina iltaisin. Tää on tarkoitettu kuivalle iholle, mutta itse normaali ihoisena olen tätä käytellyt. Tuoksu tässä on aivan taivaallinen, ja mä tykkään siittä raikkaudesta mikä kasvoille tän käytön jälkeen tulee. Emmätiiä onko se mitenkään missään suhteessa auttanut, mutta toisaalta eipä epäpuhtauksia juurikaan ole kyllä näkynyt. Mulla on kasvoissa muutama arpi, sekä muuallakin kropassa, ja vesirokon aikaan mä sain apteekintädiltä suosiktukset käyttää tätä Bio-Oilia, ja tässä on oikesti tehoa. Tää on just sen kaiken hehkutuksen arvoinen. Kun vaan muistaa käyttää säännöllisesti. Mä laitan tätä aina iltaisin, koska naamassakin tää luo sellaisen rasvaisen näköisen kohdan niin voi sitten hyvillä mielin nukkua ilman että jokainen vastaantulija ihmettelee onko toi uittanut naamansa aamulla voirasiassa. Victoria's Secretin Coconyt Passion bodylotion nousi heti suosikiksi kun sitä ensimmäisen kerran kokeilin. Mulla on näitä useita eri tuoksuisia, ja osa on jo kulunutkin loppuun. Tää on ehdoton lemppari.
DSC_0210 Orofluidon hiusöljy. Monen moisia ja kaikenlaisia hiusöljyjä testailleena. On yks ylitse muiden: tämä. Toki tässä taas pullossa olisi pientä viilausta. On meinaan hiton ärsyttävä kaataa tuolta, ja laittaa korkki sitten öljyisillä käsillä kiinni. Sais olla pumppupullo tms. Mutta sisältöhän se ratkaisee, ja tässä se vie muut kyllä kymmenen-nolla. Mä en käytä hiusöljyä edes päivittäin, vaan pikemminkin silloin tällöin, ja yleensä ainoastaan latvoihin. Tässä on ihan jumalattoman ihana tuoksu, ja tosi helppo levittää hiuksiin. Pikkuruisena siinä rinnalla Macadamia healing oil treatment. Sain tän joskus jonkun tilauksen yhteydessä ihan muutamalla eurolla ja päätin kokeilla. Nyt kokeilleena, tätä pitääkin ostaa seuraavaksi se isompi pullo. On saanut tosi paljon kehuja ja on kyllä kehujensa arvoinen öljy myöskin. Juurikin kuiville hiuksille tarkoitettu. Uusimpana juttuna tuleekin sitten tuo KC Color Mask Pearl. Tää on ihana! Toimii vaikkei pitäis hiuksissa koko päivää niinkuin useita vastaavia pitää pitää. Ja kyllä tää on taittanut keltaisuutta ja lämpöisyyttä pois. Ehdottomasti menee testiin muutkin merkin vastaavat tämän jälkeen. Yks positiivinen ylläri oli se että tää oli ihan himo riittoisaa tavaraa.

DSC_0231Hiusjutuilla jatkakaamme. Hiuslakka Cutrinin Chooz. Ehdoton luottolakka jo useamman vuoden ajan. Näissäkin monia kokeillut kun tätä ei aina ole ollut saatavilla, mutta ei vaan ole tän voittanut. Sekä hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke Four Reasons Repair Mist..  Tää on varmaan jo kolmas vai neljäs menossa mulla, en vois nimittäin enään kuvitellakkaan etten suihkun jälkeen suihkuttelis tätä pyyhekuiviin hiuksiin. Auttaa tosi paljon saamaan hiukset selviksi, silottaa sekä poistaa sähköisyyttä. Kaikki mitä hiuksiin jätettävältä aineelta odotankin. Unohtamatta herkullista ja raikasta omenan tuoksua.

DSC_0247
Hajuvesiä mulla on useita ja niistä meinasinkin ottaa tähän useamman. Mutta lopulta Versacen Yellow Diamond vei voiton. Raikas ja kesäinen. Himoitsenkin tälle kaveriksi sitä pinkkiä versiota, mutta koska en liikaa hajuvesiä käytä. Oon päättänyt että kun yksi loppuu saan vasta ostaa uuden. Huulirasvojen suurkuluttajana näitä löytyy kymmenittäin eri merkeiltä. Ehdottomasti parhaimmat ovat kyllä Hurrawin yksilöt sekä Eos:sin yksilöt. Erilaiset koostumukset ja maut. Mutta molemmat ihan ykköstavaraa. Näistä omat lempparit ovat tuo lime ja mustikka. Käsirasvoja mulla kuluu myöskin kuin simolla hilloa. Mulla on töissä oma rasva tuubi, yöpöydällä, keittiössä, olkkarissa.... Mutta näistä ehdottomasti nää Nivean Smooth Nourishing on noussut kärkisijalle. Laatua muutamalla eurolla. Mä en ite tykkää jos käsirasva on jotenkin semmosta ällönmakeen tuoksusta tms. Mut tässä tää pähkinäntuoksu on just sopiva käsirasvaksi. Se mistä tykkään myöskin niin tää imeytyy tosi nopeesti. Illallakin kun nukkumaan mentäessä tätä sipaisee käsiin niin eipä kerkee edes kissaa sanoa kun on jo kädet kosteutetut muttei semmoset rasvaa valuvat. 

Mitkä on teidän omat kosmetiikka suosikit?

13 kommenttia

  1. Great blog♥

    How about follow each other?
    I follow your blog. Waiting for you♥
    My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Oi mitä värikkäitä kuvia! Tuo Orofluidon hiusöljy, oon siitä täysin samaa mieltä, ihana tuote! <3 Ainoa miinus tosiaan pullosta :D ps. käyppä kurkkaa mun blogi, siel ois sulle haaste ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi hyvä tuote! :) Pitääkin käydä kurkkaamassa! ♥

      Poista
  3. Näistä saa kyllä kivoja vinkkejä! Itse tein hetki sitten samantapasen, mutta esittelyssä oli vain muutama must-juttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saa! :-) Itekkin bongaillut monia kivoja juttuja vastaavista!

      Poista
  4. Tosi kiva postaus!! :)
    Tykkään itse paljon siitä Repair Mististä! Se on oikeasti tosi hyvä!

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä! Ja saman sarjan vastaavat on myöskin! :-)

      Poista
  5. Moi! Sulle ois haaste mun blogissa! :) Käy kurkkaamassa niin tiedät sitten vähän enemmän mistä on kyse! <3
    http://suvisstories.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! :) Pitääkin käydä katsomassa! ♥

      Poista
  6. Apua, kuinka raikkaita kuvia! Saa näyttämään jokaisen tuotteen kokeilemisen arvoiseksi :)

    VastaaPoista
  7. Osaatko sanoa missä tuota orofluidon hiusöljyä ja macadamia healing oil treatmenttia myydään?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat on Bangerheadilta, eli sieltä pitäisi löytyä ellei ole poistunut valikoimista :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥