Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SuperFood ♥

Hellou! Mietin tossa pitkään että toivotanko kaikille hyvää tiistaipäivää, mut sitten onnesta hokasinkin että keskiviikkohan se tänään on. Juu ei sotke tuo maanantaina vietetty arkivapaa niinkun yhtään kuvioita tai päiviä. Ja ilolla voikin sitten taas lauantaina viettää työpäivää. 
 
DSC_0042 DSC_0021 On tää blogi ollu mulla paljonkin nyt mielessä, uusia postausideoita syntyy kuin sieniä sateella, ja mun aika tuppaa sitäkin nopeempaa käymään vähiin. Alkuperäinen tarkoitus oli että olisin maanantaina värkkäilly maanantaille ja tiistaille postaukset, ja tänään sitten taas omansa. Mut maanantai oltiin niin vapaalla vaihteella etten mä tainnut aukaista konetta ollenkaan.  Enkä aukaissut eilen iltavuoronkaan päätteeksi. Mutta nyt mä oon täällä taas pienen kuvasaldon kera, sekä vähän näitä peru höpöttejä. 
  
DSC_0100 DSC_0018
Mitäs mulle sitten kuuluu.. No tosi hyvää itseasiassa. Kämppä alkaa pala palalta näyttää kodilta, ja tänään käytiinkin Ikeassa, jotta sain vihdoin vähän uusia kynttilöitä ja valokuvakehyksiä  yms. Tällä hetkellä kovassa metsästyksessä on kattolamppu olkkariin tähän sohvapöydän päälle. Mutta neititäydellisyyttä etsivä ei meinaa sitten millään löytää sitä yksilöä joka täyttäisi kaikki kriteerit. Eihän me siis pimeässä tälläkään hetkellä eletä, on tuossa toisella puolella lamppu, mutta sohvan päälle tarvitaan sellanen jonkinsortin kattokruunutsydeemi. Sitten toinen asia mikä on ollut etsinässä, niin iso peili olkkariin lipaston päälle. Tänään Ikeassa mietin yhtä yksilöä, mutta en sitten vielä halunnut tehdä päätöstä. Jos nään sen mielessäni vielä viikkojen päästä, käyn hakemassa sen. 
 
DSC_0005 DSC_0016 Mut jos sit vaikka puhuttais jotain kuvien aiheesta. Mun uus lemppari välipalaherkku. Tai miksikä sitä nyt sitten ikinä haluaakaan kutsua. En tiiä mihin vuoden aikaan ananas on parasta, mutta nyt ainakin ihan himo hyvää. Oon vedelly sitä melkein kaksin käsin, sen jälkeen kun sai yliannostuksen brunoja. Ja myös banaanit ja kiivit on taas löytäneet tiensä tähän huusholliin. Muutenkin oon nyt alkanut pikkuhiljaa korjailemaan mun ihan hunningolla olevaa ruokavalioo. Ja herkut on alkanut askel askeleelta vaihtua hedelmiin ja muihin terveellisiin juttuihin. Sokoksella on hyvä kun käy kaupassa, siellä on aina miljoonia eri hedelmiä, ja väliin tekis mieli kokeilla kaikkia mitä ei ole ennen edes nähnyt. Mutta ehkä parempi että mä pysyn ainakin toistaiseksi näissä ihan tutuissa ja turvallisissa. 
Ja lemppari mehuhan se pääsi samalla kaveriksi. Sitä ei ihan päivä tolkulla kyllä raaski ostaa kun maksaa melkein neljä euroa alta litran pullo. Mutta aina herkuttelu hetkiin ja raikkaisiin aamupaloihin se kruunaa ateriat. 
 
DSC_0104 Nyt mulla meinaa iskeä väsymys niin päälle, että taitaa olla pakko sulkea taas kone ja suunnata nukkumaan. Jotenkin oon alkanut nauttimaan vähän pidemmistä yöunista viimeaikoina, ja silti aamut on ihan yhtä vaikeita. Ei ymmärrä. Mut toisaalta päivällä ei kyllä sitten väsytä yhtään niin paljon, ja tuntee olonsa ihanan energiseksi. Kiinnostaisko teitä muuten kuulla postausta elämäntaparemontista, tai ainakin jostain sen suuntaisesta?

14 kommenttia

  1. Ei vitsit miten ihanan herkullisen näköisiä kuvia! ♥

    VastaaPoista
  2. ihanan raikkaita ja herkullisen näköisiä nuo kuvat!<3 :P elämäntaparemontti-postausidea kuulostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin siis laittaa harkintalistalle tuo postausidea! :) ♥

      Poista
  3. Oi näyttää tosi herkulliselta! :) Sulla on myös ihana ulkoasu ♥

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Voi hurja, mitä kevätfiilistä nää kuvat tihkuu! Ihanan valoisia <3 Mutten kestä, ei tämmöisiä kuvia tähän aikaan illasta :D nälkä!

    VastaaPoista
  5. Ihanan raikkaat kuvat ja upea banneri! Uusi lukija täällä päin :-)
    - Emilia // http://lauraemiliav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Emilia! :) Mukava kuulla että tykkäät! ♥

      Poista
  6. Ai että mitä kuvia ♥ Tuore ananas on kyllä ihan super herkullista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuore ananas on kyllä yks parhaista hedelmistä!!

      Poista
  7. Että kuinka ihanan näköistä! ♥ Ihanan valoisia kuvia ja selkeä blogin ulkoasu:-)
    Hyvää viikonloppua !!♥

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥