Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Friday Outfit

DSC_0672Mä olin jo menossa nukkuun, kun kuitenkin päätin tulla heittään tänne pikamoikat, jotka kyllä saattaa mut tuntien taas pikkusen venähtää. Ei vaa nyt koitan skarpata ja ainakin toistaiseks oon pystynyt pitään kaikki muut välilehdet kiinni ja ensimmäisestä sanasta saakka oon istunut tässä samalla paikalla. Emmää tätä silti vielä niinkään hienolla sanalla kuin edistys kutsuis.. 
No mitäs tänne ruudun tälle puolelle. Tänään päivällä mulla oli ensimmäisen kerran tällä viikolla olotila jossa mulla EI ollut maha kipeä. Jotenkin niinkun meinas jo päästä unohtumaan että mitä tää tälläinen touhu edes olikaan. Siispä lukuunottamatta maanantain arkivapaata tää viikko on menty saikulla. Mä en tiedä mikä mahapöppänä muhun oikeen iski, mut kovasti se kyllä päälle kävi. Välillä kipu oli niin sietämätöntä että melkeimpä olisin voinu luvata olevani loppuvuoden syömättä jos vaan kipu hellittäis. Oikeesti. Eipä ihan hirmu paljoo lohduttanut kun ei lääkäritkään osannu sanoo mitään suoraa syytä. No, toivon mukaan se on nyt selätetty ja päästään taas takasi elävien kirjoihin. Ja hei, ens kerralla kun meikäläinen valittaa menkkakivuista, muistuttakaa et ne on aika luksusta ton taudin rinnalla. 
Tänään tosiaan ruokahalu palas ihan mukavasti, vaikka toki emmää pahakseni olis laittanu mikäli kaikki ei oliskaan päättäny palata.. Ja koska tässä on nyt niin monta päivää maattu kotona ja kulutettu jos jonkinmoista elokuvaa ja sarjaa, ajattelin tehdä jotain edes vähä hyödyllistä. En tosiaan tiedä mistä hitosta tälläinen älynväläys taas tähän nuppiin pamahti, mutta ompahan nyt puhtaat ikkunat. (okok, emmä nii puhtaista tiiä mut ainakin puhtaammat....) Olihan siinä melkolailla hermo- ja huumorikullat koetuksella. Isot ikkunat on tosi jees, kunnes koittaa tää tuomiopäivä et asfalttipölyt sun muut liat on kertyny niin suureks että hyvä ko aurinko paistaa läpi, ja asialle on pakko tehdä jotain. Olipahan noilla sisäpihan raksamiehilläkin vähän perjantain kevennystä kun Henna vähä pesee neljännessä kerroksessa edustus kuteet päällä ikkunoita. Ei se rätti pudonnu kun kaks kertaa maahan, eikä se ämpärikään kaatunut kun kerran.. No, tulipa lattiapesu samalla. Vielä olis makkarin ikkunat ja yks keittiön ikkuna jäljellä. Katotaan mikä katastrofi silloin saadaan aikaseks. 
Nojoo nyt kun oon saanu purkaa teille vähän taas näitä onnistumisen tunteita, hypätäämpä sitte asiaan! 
  
DSC_0485 DSC_0693 DSC_0610 Asukuvia viime Ikaalisten reissulta. Sää salli silloin mukavasti, että tarkeni ihan kevättakilla. Ikaalisiin mentäessä pitää valita aina asut vähä etukäteen, eikä niitä pääse sitten enään omasta vaatehuoneesta vain täydentämään. Yleensä mä valkkaan useemman eri kokonaisuuden mukaan. Ja tänkin kanssa kävi niin, että en alunperin suunnitellut tätä näin. Kuitenkin tykkäsin tästä kyllä tosi paljon. Tässä onkin tullut viilletettyä muutenkin! 
Tää VeroModan versio on alelöytö jo pidemmän ajan takaa. Mutta nyt vasta viime syksynä oikeestaan kekkasin miten ihana se onkaan. Ja näimpä se on valikoitunut päälle aika usein lämpimämpien ilmojen salliessa. 
Se myös sopii mun makuun tosi hyvin tuon ruskean Korsin kanssa, joten laukkuvalintakin oli selvä. Asu koostui siis kokonaisuudessaan vain lemppareiden yhdistämisestä!

DSC_0627 DSC_0534 DSC_0701 DSC_0603 DSC_asu11 DSC_0572 jacket VeroModa | shoes Converse | bag & watch Michael Kors |  shirt Only 
scarf River Island | jeans VeroModa

12 kommenttia

  1. Love it! Oot aina niin perfect kuvissa! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!! Ja tosi kiva asu :))

    VastaaPoista
  3. Ihana takki! Mahtaisko niitä olla vielä myynnissä D:
    Mulla oli viime vuonna yli viikon maha kipeä, sattui eikä pystynyt syömään mitään ja oksetti mutta mitään ei tullut ylös. Kävin totta kai googlettelemassa ja diagnosoittin itelleni syöpää ja umpisuolen tulehdusta... :D lääkäri sit kirjoitti saikkulappuun mahatauti. Onneks pääsin tosta vaivasta eroon, kamalinta ikinä :l

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on ostettu viime syksynä alesta, ilmeisesti viime kevään mallistoa. Joten epäilen ettei enään löydy :/ Toki vastaavia on paljon! toivottavasti löydät omasi! :)
      Mulla kans eka hoitaja epäili umpparia, ja suuttukin mulle kun epäilin sen ammattitaitoa.. Kunnes näytin et montakohan umpparia sitä ihmisellä on kun multa on jo eka poistettu :D Mahakipu on kyllä niin sietämätöntä, ja harvoin siihen mitään syytä sit loppupeleissä löytyy! :/

      Poista
  4. Hirmu ihana asu :) Näytät tosi tyylikkältä ja kaikki sopii kivasti yhteen. <3 Voi ei, inhottavia tuollaiset taudit tai mikä pöpö ollutkaan, mutta toivottavasti se nyt on selätetty!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jasmina! :) ♥ Se on nyt joo onneksi vihdoin selätetty!! :)

      Poista
  5. Oi miten ihana asu ja upeat kuvat! :)

    http://iitukkavalokuvailee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Iitu! :) Mukava kuulla että tykkäät! :)

      Poista
  6. Voi että kuinka suloisia kuvia. Asusi on niin näköisesi. :))

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥