Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hameinen Kevät !

DSC_1000 DSC_0908
Kirjotin tähän jo eilen illalla pitkän tekstin, ajatellen että jatkan sen sitten tänään töiden jälkeen loppuun. No millai taas kävikään.. Mulla ei oo paljo mitään hajua mitä mä tähän eilen loruilin, enkä löydä sitä tekstiä mistään. Siispä mun melkein aamun pikkutunneille saakka valvominen oli taas ihan yhtä tyhjän kanssa. No, saimpahan mä satsin kuvia käsiteltyä ja siirreltyä eilen ainakin. 
Eilen tosiaan päättyi miniloma, joka oli kerrassaan niin mini että hyvä kun sen kerkes matkalla huomata kun se vaan suhahti ohitte. Torstaina kolmelta töistä, suoraan kohti Ikaalista ja Vappuvapaille. Ja Ikaalisissahan se Vappu sitten taas lähinnä menikin. Kavereita, perhettä, saunomista, grillailua, melkein talviturkin kastamisen, naurua, riemua, herkkuja ja mahtavaa fiilistä. Oli ihana saada ladailla akkuja, vaikkei ihan kellon ympäri missään välissä kerennytkään nukkua. Sen vääryyden ajattelin korjata tänään, kun huomenna on taas viikon ainoa iltavuoro. 
 
DSC_0993 DSC_0965 DSC_0960 DSC_0903 Asukuviahan se tällä kertaa siis luvassa olisi. Keksittiin Inkan kanssa ihan puoli vahingossa aika kiva kuvien ottopaikka. Niin yksinkertainen, mutta silti tausta nätsäs aika hyvin kuvien kanssa. 
Tää asu syntyi itseasiassa aika puolivahingossa. Mun alkuperäinen tarkoitus oli laittaa mun musta vastaavanlainen. Ja siis joo, kyllähän mä sen laitoinkin. Mut se ei sitten ollutkaan ihan edustuskunnossa jugurtilla kuorrutettuna... Niimpä sitten näppäränä tyttönä päätin vaihtaa tähän punaisempaan versioon. Joka mun matkaan lähti Viron reissulta River Islandista. Tää on kerran täällä aikaisemmin vilahtanut, juurikin niissä reissukuvissa. Mutta koska se reisu oli ihan loppukesästä, ei tää ihan hirveesti käyttöön viime vuonna sitten enään päässytkään. Kunnes arska alkoi tehdä paluutaan ja ilmat lämmetä. Väriltään tää on jotain niin herkkua. Värikäs, mutta ei kuitenkaan liian värikäs. Eli juuri sopivasti säihkyvä. 
Nykyän aina jos pyörin kaupungilla tai verkkoshoppailen, mä tsekkaan hameet. Se on semmonen kategoria johon en oo ennen edes vilkassu. Nyt viime vuoden aikana, mä löysin taas sen kultaisen sävelen niiden kanssa. Ja ehkä niitä sitten siinä innostuneena tuli muutama kappale haalittua..

DSC_0957 DSC_0939 Tuo Tigerin kollari bikertakki, vai miksikä sitä nyt ikinä sitten kutsuisikaan on ollut kyllä niin huippu löytö jos joku. Se on aivan ihanaa matskua, pehmeä päällä, sopii sekä arkiasuun että vähän juhlavampaakin mukaan. Helppo yhdistää kankaaseen ja myös farkkuun. Muutenkin tälläinen takkihamstraaja kun olen.. 
Mä en esimerkiks koskaan oo innostunut kengistä läheskään niin paljoa kuin takeista. Laukut nyt tietty on ihan omassa luokassaan. Mutta muuten. Nyttenkin kevääksi oon ostanut ainakin 3 uutta takkia. Mistä tekin kyllä lähipostauksissa sitten kuulette taas kyllästymispisteeseen saakka.
Mä tykästyin kyllä asuun tosi paljon. Se oli kerrassaan kyllä onnistunut valinta, eikä oikeestana harmita että mustalle versiolle kävi miten kävi eikä se päässytkään ulkoilemaan.
 

DSC_asu1 DSC_0931 DSC_0932 DSC_0904 jacket VeroModa | shoes Converse | bag & watch Michael Kors 
  skirt River Island | necklace Guess | shirt Tiger Of Sweden

14 kommenttia

  1. Äää aivan jumalattoman ihana asu ♥ Waudeeee ja hyvä kuvauspaikka munkin mielestä ;)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Emmi! :) ♥ Kuvauspaikka oli aika nappivalinta!

      Poista
  2. Aivan ihana pirteä ja keväinen asu! Conssit ja hame sopii superhyvin yhteen. Ja voi miten valkoiset ne conssit onkaan... Itse pilasin omat valkoiset vappuna... Vähän harmittaa :-D

    www.meri-mmm.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla että tykkäät! ♥ :) Munkaan conssit ei mitenkään supervalkoiset oo, juuri vain pestyt näissä kuvissa! Mutta taas ne on vähän harmautta saanut :D

      Poista
  3. Toi oli kyl ihan sika ihana asu♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yks omistakin lemppareista kyllä! :) Kiitos vain ikuistajalle! ♥

      Poista
  4. Oletpas suloinen näissä Henna :)

    VastaaPoista
  5. Vaude, ihan mielettömän ihana hame! Mäkin haluan ;-D

    http://psapl-emmi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hame oli kyllä aika herkullinen löytö ja nousi omaksikin lemppariksi! :)

      Poista
  6. ihana asu ja kiva tausta näis kuvissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nea! :) Kiva kuulla että säkin tykkäät! ♥ :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥