Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Color Mask Paint

Aikaisemmassa postauksessa mainitsin hiusvärin vaihdoksesta. Ja niinhän siinä tosiaan pääsi käymään, hetkellisesti. Sana suoraväri oli mulle ennen ihan tuntematon asia, kunnes sain mahdollisuuden valita itselleni muutaman värin kokeiluun KC Professionalilta
 
DSC_0817 Suoravärihän on tosiaan kevytväri, joka kiinnittyy ainoastaan hiuksen pintaan, ja näin ollen pikkuhiljaa valuu sitten suihkussa veden mukana viemäriin. Tälläisen värjäyskeinon ei sanota rasittavan hiusta yhtään, ja mulla ei ainakaan ilmennyt mitään sellaista eli paikkansa pitää. Color Mask Paint- on KC:n markkinoille tuoma sarja, joka sisältää sekä paljon pigmenttiä sisältäviä sävyjä, mutta myös hennompia pastellisävyjä.  

DSC_hiukset1 Näiden luvataan pysyvän hiuksissa sen 5-30 pesua riippuen tietenkin alkuperäisestä väristä ja hiuksen laadusta. Mutta ainakin mun kohdalla tuo punainen pigmentti on aika piukassa (niinkuin punaiset sävyt yleensäkin) joten vaikka pesukertoja on kertynyt jo roimasti, ei väri ole haalistunut muualta kuin latvoista. Syväpuhditavalla shampoolla värin kehutaan lähtevän nopeammin kuin purkan tukasta, mutta eipä sekään ollut sen kummoisempi taikasana. Aluksi väriä lähti ihan niin että shampookin vaihtoi sävynsä aina punaiseksi, mutta enään sitäkään muutosta ei huomaa. Mua tää ei haittaa, tälläinen kiva liukuväri efekti on ihan kiva itseasiassa. Eli suosittelen punaisten suoravärien kanssa ehdottomasti sitten malttia ja ymmärrystä, että se tosiana saattaa siitä hiuksesta kodin ottaa pidemmäksikin aikaa. Yksi keino vähentää pigmenttiä ja värin tummuutta, on lisätä aineeseen mukaan esimerkiksi ihan normaalia hoitoainetta. 

Näiden käyttö oli ehkä vähän liiankin helppoa, hiukset pesuun, pyyhekuiviksi, väri päähän ja vaikuttamaan. Suojakäsineitä suositeltiin purkissa käytettävän, eikä syyttä.... Oli jokseenkin ihanne tunne mennä töihin sormet ja kynnet pinkkeinä. Kuulinko jokseenkin kevyttä vittuilua aiheesta "Hennalta ei ihan toi kynsien lakkaus taida luonnistua kun menee pitkin sormia..." Yks työkaveri oli heitti myös hyvän kun se tosissaan ihmetteli mikä mun sormia vaivaa, sitten kehuin että ettei vaan olis hiusväriä "AIJAA sulla on hiukset värjätty, mää luulin ihan että sulla on peruukki".... Nojoo, ei ollut ei. Ja tosiaan ei muuten irronnut sitten kynsistä edes kynsilakanpoistoaineella, ei suosittelen ehottomasti niitä suojahanskoja. Jota mäkin ostin jo valmiiks seuraavaa värjäys kertaa varten.
 
DSC_hiukset3
DSC_0825 Sävy minkä mä näistä päähäni heitin ei suinkaan ole Hot Pink, vaan se oli Purple Rain. Ja ainakin mä tykkäsin lopputuloksesta ihan hurjan paljon. Just semmonen sopivan räväkkä, ja haalistuessaan ihanan vaaleanpunainen. 
Suunnitelmana tosiaan nyt olis antaa tän palautua lähes vaaleaan, ja jos vaaleaa ei suihkun avustuksella rupea näkymään heittää sitten joku kevyt värinpoisto, korostettuna ei blondaus/valkaisu vaan pelkkä kevytpoisto. Sen jälkeen aattelin kokeilla tuota Lavender tuubia. Sen kehutaan nimittäin luovan vaaleisiin sellainen kiva hopean sävy tai vivahde. Mullakaan kun ei valmiiks oo ihan tuhkan vaalea pohja, niin vois näyttää aika kivalta. 

Eli tässä aika helppo tapa saada hiuksiin mukavasti vaihtelua, niitä kuitenkaan vahingoittamatta. 
 
DSC_hiukset2 DSC_0972

29 kommenttia

  1. Itsehän innostuin keltaisesta väristä, punainen ja keltainen yhdessä on iha mahtava juttu mutta mulla on ollu jo varmaa yli 5 vuotta punanen tukka ja olen värjännyt sitä colormaskilla AINA ja sitä ei saa pois ei sit millää. tai sain kyllä mutta nii lähti tukkakin. Toisaalta tuo sininen näyttäis kivalta uskaltaiskoha kokeilla vaikka raitoina eka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo punainen nappaa yleensä ainakin tosi lujaa kiinni. Ja varsinkin jos laittaa useampaan kertaan :-) Mulla on ihan hyvin nyt ajan kanssa ruvennut tää haalistumaan! :)

      Poista
  2. Kiva postaus :) ite oon ihan rakastunu kaikkiin kivoihin shokkiväreihin, joten tää postaus tuli just hyvään saumaan kun alan saada tän oman tukkani kivan vaaleeks. Ja ihana toi sävy joka sulla on hiuksissa <3 Myydäänkö noita ihan jossain tyyliin Sokoksilla?? ja osaatko sanoa noiden hintaa yhtään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit! :) Shokkivärit on kyllä tosi ihanaa piristystä ja vaihtelua! Näitä saa joo mm. Sokokselta ja kampaamotuotteita myyvistä liikkeistä, hinnat pyörii 9-15€ välillä. Sokoksella nää oli just hiljan noin 9€ tarjouksessa, et kandee vähä katella, voi olla isojakin vaihteluita hinnoissa! :-)

      Poista
    2. Joo tänään huomasinkin että oli Sokoksella :) pakkohan se oli tuo Pinkadelic ottaa kokeiluun <3

      Poista
    3. Mullakin se on seuraavien joukossa kokeilussa! :-)

      Poista
  3. Aijaijai nämä vaikuttavat niin hyviltä ja kivoilta väreiltä! Itse haluaisin jotain pastellia kesäksi tukkaan -tosin mulla on niin tumma tukka, että tulis varmaan aika haalea lopputulos/ei erottuisi ollenkaan. Väriä en näistä vois poistaa/vaalentaa, sillä hiukseni menevät aivan purkaksi. :/ Pakko kyllä varmaan kokeilla!

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun kandee kokeilla tuota että ostat tuommosen paljon pigmenttiä omaavan, ja "laimennat" sitä ihan normi hoitoaineella :-) Silloin väri ei ole ihan se kirkas, mutta nappaa kuitenkin vähän kiinni! :)

      Poista
  4. Oii toi pinkki sopii kyllä sulle ihan älyttömän hyvin ja varmasti toi laventelikin ois ihana ♥

    Mulle kävi sen turkoosin kanssa (http://jennyjanette.blogspot.fi/2015/03/turquoise-dip-dying.html) niin että ei lähtenyt pois millään ja sitten värjäsin kiukuspäissäni ruskealla päälle. Sen jälkeen jouduin värjäämään kaksi kertaa uudestaan kun huomasin että sehän piruvie puskee joka kerta uudestaan läpi kulahtaneena ja lopulta mä sitten otin värinpoiston ja tein liukuvärjäyksen.. Sillä siitä lopuksi sitten päästiin :D Enää en kyllä uskaltaisi kokeilla kun mulla taitaa olla niin kuiva tukka että se väri tulee jäädäkseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan näissä se omansa että voi napata hyvinkin lujaa kiinni, riippuen juurikin hiuksen kunnosta. Mitä rasittuneempi/kuivempi hius, sen lujempaa se yleensä kiinni nappaa. Noi sun hiukset oli kyllä ihan sairaan kivat myöskin! ♥ :-)
      Ihan normi värinpoistollahan näistä sitten pääsee (eikä tosiana sillä vaaleentavalla myrkyllä vaan eri tökötti!) lopulta sitten kokonaan eroon :)

      Poista
  5. Ääks tarttupas toi ihmeen hyvin :o Vitsi kun uskaltais itsekkin.. ei ehkä ihan noin räväkkää, mutta jotain pastellista tekis mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile pastellia ihmeessä! Niissä on paljon vähemmän pigmenttiä, eli ne lähteekin paljon helpommin/nopeammin sitten poijes jos lopputulos ei olekkaan täysin mieluisa! :-)

      Poista
  6. Wou mikä muutos! :) mutta sopii sulle tooosi hyvin !

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Muutosta oli kyllä kerrakseen joo :-)

      Poista
  7. noi sun hiukset on kyllä niin upeet!!

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus, kiitos tästä! Näitä mun on itsekin pitänyt testata, mutta enpä ole päässyt eds kassalle asti näiden kanssa :D Enkä edes ole varma mitä testaisin ensimmäisenä! Lavender, blue sky ja pinkadelic houkuttaisi eniten, mutta ehkä aloitan turvallisimmasta, eli vaaleanpunaisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös sulla ole blondi luonnostaan, eli sun hiusta ei paljon ole värjäilty? Vai oonko ymmärtänyt ihan väärin :D Jos näin on, nuo pastellit ei nappaa niin lujaa kiinni kuin värjättyyn. Jos et saa mitään tulosta sillä, kokeile vanhvempi pigmenttistä ja laita hoitoainetta sekaan sen mukaan kuinka vaaleaksi haluat! :)

      Poista
  9. Vitsi mä oon haaveillu jostain kivasta väristä kesätukan piristyksenä. Tollanen vaaleanpunanen vois olla tosi jees latvoissa, jos vaan uskaltaisin laittaa! Oon niin avuton hiusten kanssa, että en sais varmaan väriä ikinä pois. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värinpoisto on aina sitten se millä se lähtee :-) Ja nimenomaan ei saa sotkea sitä vaalennusvärinpoistoa, vaan ihan pelkkä värinpoisto joka poistaa värin ei vaalenna! Mulla tää lähti latvoista ensimmäisenä ja ne alkaa olla jo ihan blondit, eli kokeile ihmeessä latvoihin! Kevennä vaikka sitä pigmenttiä hoitoaineella, eli sotke väriä ja hoitoainetta ja levitä sitten latvoihin! Helppo itse säädellä sävyä :-)

      Poista
  10. Noi on niin mageita! Harmi ettei taida toimia ihan näin tummissa hiuksissa kuin itsellä :D Oon vaan ihaillut kun ihmisillä on noita ihania värejä hiuksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on! :) Joo ei ne varmaan kirkkaana noin tummaan nappaa, mutta kyllä niillä sävyä saa! Kandee kokeilla noita tummempia! :)

      Poista
  11. Oih! Kesäksi olisi niin hauska itelläki laittaa vähän väriä piristykseksi :)

    VastaaPoista
  12. Minkähän niminen väri noista olis lähimpänä ihan kirkasta punasta? :D Oon nyt pitkään värjänny crazycolorin firella mut ovat tainneet laimentaa väriä kun kuluu niin äkkiä pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä on olemassa ihan se punainenpunainen versiokin! Se on nimeltään Cherry Bomb. Ja juurikin sellainen missä on sitten kans paljon pigmenttiä! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥