Nousussa & Laskussa Part. 3.

Viime versiosta onkin vierähtänyt tovi jos toinenkin, joten oli jo aikakin tuoda esiin taas omia mielipiteitä mitkä asiat ovat nousemassa pinnalle ja mitkä putoamassa sieltä.
Sans titre 1 Valmi Nousussa 4 Hatut ja kukkaseppeleet. Nää on niittänyt suosiota jo useamman vuoden, mutta mun suosioon ne on päässeet vasta ihan nyt viime aikoina. Enkä vielä omistakkaan kuin yhden hatun ja yhden seppelleen, mutta tiedän jo minkälainen seuraava hattuni tulee olemaan. 

Valmis nousussa 2. Vanssit. Ikuisena Conversejen sydänystävänä tää sai mutkin vähän yllättymään miten näihin olenkaan nyt päässyt tykästymään. Varsinkin nuo kaikki kukkakuviolliset ja räikeät värit. Enkä varmaan pääse näistä nyt yli enkä ympäri muuta kuin hankkimalla ne omat ensimmäiset versiot. Itseasiassa olin jo kerran tehnyt ostopäätöksen yksistä ihanista yksilöistä, mutta kaskummaa eipä ollut kokoja jäljellä ei.

Valmis nousussa 1. Mä niin haluaisin harmaat hiukset. Semmoiset kylmän harmaat. En tiedä mistä tää päähän pinttymä on mulle tullut. Mut jos nyt saisin sormia napsauttamalla päähäni unelmieni hiukset, olisi nää pitkät ja harmaat. Ja ehkä vielä vähän noin liukuvärjätysti että tyvestä tummemmat. 

Valmis nousussa 3. Adidaksen vaatteet. Ja ninenomaan vaatteet, ei kengät niinkuin alempaa voitte huomata. Tää on aika jännä miten yksi ja sama merkki voi aiheuttaa näin ristiriitaiset fiilikset. Ja vielä näiden muotipuolen vaatteiden lisäksi myös Adidaksen urheilukuteet on alkaneet näyttämään mun mielestä ihan kivoilta.

Valmis Nousussa 5. Ostin tuossa hiljan sellaisen blenderin joka tekee suoraan pulloon, ja sen myötä innostus kaikenmaailman pirtelö ja smoothie sekoituksia kohtaan kasvoi vaan entisestään. Myös nuo vihreät versiot ovat alkaneet jostain syystä kiinnostamaan, vaikka ennen ne oli ihan täysin inhokki listalla. Harmi  vaan että mulla on niin pirun pieni pakastin etten voi sitä nyt kesällä hamstrata täyteen mustikoita ja mansikoita.. Nooh, onneksi äidillä löytyy kunnon arkkupakastin johon voin sitten jemmailla omiakin marjoja ja tuoda niitä sitten aina pikkuhiljaa tänne!
Sans titre 2 valmis laskussa 1. Adidaksen Superstarit. No siinähän tämä nyt sitten tulee. Mä en mitenkään ymmärrä tätä villitystä. Näiden kenkien kulta-ajat oli ja meni. Silloin ala-asteella.. Mullakin oli silloin ruskeat ja valkoiset versiot ja miten suositut ne olikaan. Mutta ei enään 2015- luvulla. Nää on vaan niin rumat eivätkä sovi minkään kanssa yhteen mun mielestä.
 Valmis laskussa 2. Mikki sekä Minni- kuosi. Tätä oli ihan jees katsella kakarana telkkarista, ja edelleenkin piirrettyjen ystävänä. Mutta ei vaatteissa, kengissä tai muodissa ylipäätään. Tosi monet ketjut on lähtenyt tälle linjalle että jomman kumman hiiren kuva löytyy paidoista ja housuista ja ties mistä. Viimeksi bongasin Mangossa paidan missä tää kaverin pärstä koreili. En tykkää.

Valmis Laskussa 3. Kynnet, ja nimenomaan överit sellaiset. Jos kynsillä on pituutta, mun mielestä silloin ne pitää olla simppelit. Eikä niin että niissä on koko värikartta ja lastenlelulaatikko upotettuna. Toki ei edellä mainittu yhdistelmä sovi lyhyeisiinkään kynsiin sen paremmin. En oo koskaan syttynyt näille, ja luulen etten koskaan tule syttymäänkään.

Valmis Laskussa 4 Armeijanvihreä. Tätä rupes puskemaan markkinoille yhdessä välissä niin paljon, että tältä katosi mun mielestä kokonaan viehätys. Liika oli liikaa niinsanotusti. Vaikkakin kaupat tuntuu edelleen pursuavan tätä... 

8 kommenttia

 1. Olen kyllä täysin samaa mieltä siun kanssa kaikista noista luettelemistasi jutuista! :D Varsinkin tuo Mikki -kuosi tai mikä vaan sarjakuvahahmo TAI ananas, joita näkyy vilkkuvan lähestulkoon joka paikassa nykyään... haha :D kukkaseppeleet on ihanan kesäisiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pakko tunnustaa et ostin kesäks ananaspaidan jolla sillä ananaksella on arskat päässä... :D Semmonen hieno löhöily/rantsupaita! Mutta joo siis mikki sekä muut sarjakuvat hahmot: nooot! :D

   Poista
 2. Nää on niin kivoja postauksia ja mielenkiintoista nähdä mitä tuumataan mistäkin asiasta! Hyvin monessa kohtaa voin samaistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tälläisistä kans! :) Vaikka usein kun selailee muiden näitä, oon aina eri mieltä :D

   Poista
 3. Hah oon melkein samaa mieltä noista jutuista, paitsi että armyn vihree on ehdottomasti yks mun suosikkiväri vaatteissa, hah! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli jossain kohtaa mustakin tosi kiva, mutta jotenkin siittä meni maku omalla kohdalla! Edelleen bongaan kyllä tosi kivoja asukokonaisuuksia missä sitä on käytetty, mutta omalle kohdalel se ei enään niin iske! :)

   Poista
 4. Kiva postaus! Oon sun kanssas samaa noista adidas -kengistä :D en osais ite käyttää niitä tai yhdistää mihinkään. Noi harmaat hiukset on mustakin tosi mageita, harmi että niitä ei oo mahdollista saada omaan päähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi adidaksen kengät on kyllä jotain niin kauheeta mun mielestä :D Joo, tummasta on aina raskas lähteä ensin vaalentamaan ja sitten vielä vaalentamaan sitä harmaaksi :/ Itseäni himottaisi myös tummat hiukset mutta tiedän kaipaavani blondia ensimmäisen kuukauden jälkeen :D

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!