Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Makeup & Feeling

beautypark_meikki4

Maanantai. Ompas jotenkin tosi hankala aloittaa tätä taas jotenkin järkevästi vaikka asiaa olis enemmän kuin taas perässä edes pysyy. Mua ei viikkoon näkynyt täällä, ja se johtuu ihan vain siitä että viime viikko oli ehkä yks vuoden kiireisempiä, jännittävämpiä ja sisälsi niiin paljon ihania ja ikimuistoisia asioita. Meillä oli lauantaina firman Gaala. Viimeisen päälle kemut siis. Joka on aina ehdottomasti yksi mun koko vuoden kohokohdista. Viikolla mulle saapui useampi paketti jossa oli asuehdokkaita. Voi pojat silti sitä asukriisiä. Lauantainakaan vielä mää en tiennyt varmaksi mitä mä puen päälleni. Ainut varma asia oli laukku. Mutta harmi kun ei ihan pelkkään laukkuun pukeutuneena voinut tosiaan paikalle saapua.. Samalle viikolle osui tottakai myös kaikki muut juoksevat ja hoidettavat asiat. Sekä ressipeikkohan se tunsi olonsa myös sopivaksi saapua tähän soppaan, joten piti sitäkin kantaa mukana. Mutta nyt on juhlat juhlittu, ja voin kertoa että kyllä se oli taas yksi ikimuistoisimmista päivistä! Gaalasta teenkin sitten taas oman postauksen kun saan vähän kuvamateriaalia käsiini! Vaikka pääsinkin vasta puoli seitsemän maissa nukkumaan, oli se sen arvoistakin!  

Eilinen menikin siis luonnollisesti aika mielenkiintoisissa tunnelmissa, vaikken tosiaan edes montaa koko illan aikana juonut kun ei mun tapoihin sellainen kuulu. Heräsin 12 ensimmäisen kerran sokeri "vähän" alhaalla, parit suklaapalaset ja lasillinen mehua nassuun ja takaisin peiton alle. Seuraavan kerran heräsin joskus kolmen aikaan, kävin suihkussa ja suihkusta tulessa nukahdin taas sängylle aamutakissa ja pyyhe päässä. Kuudelta siirryin sohvalle telkkarin ääreen ja siinäkin vähän väliä torkuin. Tänään aamulla sain ensimmäisen kerran syötyä sitten lauantai-illan. Oli melkoinen juhla-aterian fiilis kun sai pari ruisleipää eteensä. No mutta, tiedä sitten mistä tuollainen olo mun luo löysikin, pääasia että se on vihdoin alkanut kerätä kamppeitaan ja siirtymään seuraavaan osoitteeseen. 

beautypark_meikki3 beautypark_meikki6
Kuvista saattaakin jo huomata, että ei ihan omaa kädenjälkeä ollut tuo meikki mitä mulla oli. Ja hyvä niin, koska lopputulos ei olisi ollut yhtään näin ihana mitä se oli nyt. Mä päätin taas turvautua ammattilaisen apuun, ja näin iki-ihana ystäväni BeautyParkin Jenni meikkasi mut. Annoin taas vapaat kädet, toivoen yhtä väriä: pinkkiä. Koska se sopi mun lopulliseen asuvalintaan täydellisesti. Ja no, meikistähän tuli täydellinen! Se oli taas mun tän vuoden prinsessa päivä. ♥ On aika huippua omistaa tälläisiä helmiä elämässänsä! Kiitos Jenni 

beautypark_meikki2-side Nyt koitan tässä saada tämän postauksen aikaiseksi, jotta pääsen sukeltamaan peiton alle ehkä vähän paremmalla lopputuloksella mitä viime yönä. Ei mutta tosiaan, mitä mulle nyt sitten kuuluu kuuluu. Höpöttelypostausta täällä ei hetkeen olekaan ollut. Mun elämä nyt ei taida koskaan olla tasaisen tasaista harmaata, eikä ole siis sitä nytkään. Melkoisen ajatusmeren keskellä eletään ja yritetään sulattaa uusia tuulia ja käännöksiä. Itsehän kun olen se "tänne kaikki heti valmiina nyt" -ihminen, tälläinen pikkuhiljaa touhu on aikaraastavaa, mutta myös kasvattavaa. Mä oon päättänyt sen, että mä haluan tuosta piirteestä eroon, haluan oppia kärsivällisyyttä, haluan oppia että asiat on odottamisen arvoisia. Helposti sanottu, mutta kaikkea muuta kuin helposti toteutettu.
Mulla olis muutenkin niin paljon puhuttavaa ja kirjoitettavaa tästä mun pään sisällöstä, mutta jätetään ne sitten ihan omalle pohjalle. Fiilis on kaiken keskellä hyvä. Oon saanut uusia ihania ihmisiä elämääni, ja aikaisemmat ihmiset ovat osoittaneet olevansa sen arvoisia että kuuluvat jatkossakin mun elämään. Oon tajunnut mitenkä hyvin mulla todellisuudessa on asiat, vaikka oma pää hiton vaikea välillä onkin. Mä en halua vastata yli 65- vuotiaana kyselyyn että mua kaduttaa se kuinka paljon tuhlasin aikaani murehtimiseen, niinkuin nyt suurin osa oli vastannut.
Tähän erittäin sekavan postauksen loppuun, mä suuntaan nyt nukkumaan ja toivotan kaikille oikein huippua juuri alkanutta helmikuuta! Älkää turhaan murehtiko, nauttikaa niistä asioista mitä teillä on ja kaivakaa ne hyvät asiat niiden huonojen asioiden päälle ja antakaa niiden voittaa se turha taistelu! ♥ 

10 kommenttia

  1. Kivalta kuulostaa tuo teidän Gaala! :) Ja vaikkei alkoholia olisikaan tullut nautittua mitenkään runsaasti, kyllä jo se ihan valvominen saattaa teettää samanlaisen olotilan kuin edellämainitunkin jälkeen..:D Ja aivan ihana meikki! <3 Sopii siulle täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gaala oli kyllä huippu jälleen! :) ♥ Voi hyvin tosiaan olla että valvomisesta tuo olo johtui kun ei oikein viikollakaan tullut kunnolla nukuttua :D Kiitos kehuista! :) ♥

      Poista
  2. En tajua mikset käytä useammin meikkiä, näytät niin paljon paremmalta

    VastaaPoista
  3. Oij oot niin superkaunis! Tuo meikki näyttää ihanalta ja toi pinkki on kyllä kivan erilainen vivahde siinä :) sun hiuksetkin on jotenkin niin kivan näköset noin pitkänä!

    VastaaPoista
  4. Tosi kaunis meikki ja sopii sulle niin hyvin!! En malta odottaa kuvia Gaalasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anna! :) <3 En malta itsekkään odottaa että saan kuvat käsiini :p

      Poista
  5. Todella kaunis olet! Ihana meikki! :) kyllä kannattaa panostaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Saana! :) Välillä on kiva saada arkeen vähän luksusta!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥