NOUSUSSA & LASKUSSA PART. 4.

Se on jännä miten näistä postauksista vierähtää aina mukamas niin hirveän pitkä aika. Justhan mä tuon viime postauksen tein.. Ja aikaa kulunut muka 9kuukautta. Eli tuttu IN/OUT postaus, mikä on nyt mun mielessä kivaa ja huippu siistiä ja mikä taas sitten vähemmän kivaa ja ei niin siistiä. Korostetaan taas alkuun ettei synny mielenpahoituksia, näähän on siis vain mun mielipiteitä. Joku näistä voi jollekin toiselle sopia ja joku toinen voi tykätä tai olla tykkäämättä. 
Sans titre 1
Nousussa_1Louis Vuittonin huivit. Näihin mun suhde on ollut melkoista vuoristorataa, tykkää ei tykkää, taas tykkää ja taas ei tykkää. Oon tosi paljon kuullut näiden laadusta, eli jos huivin haluaa pitää hyvänä sitä pitää pitää vähän paremmin kuin kukkaa kämmenellä. Mutta silti mä oon näihin nyt niin syvästi ihastunut, että jos Jaajo nyt kysyis "Haluatko lukita ostopäätöksen" vastaus olisi kyllä. Se vaan kun värivaihtoehtoja on "muutama", sekä haluaisin sekä tuon paksumman että ohuemman. Kumman ensin onkin sitten kysymys ihan omassa luokassaan.

Nousussa_4 Luonnolliset hiukset. Se on nyt se juttu. Ei mitään pinkkiä eikä sinistä, eikä mielellään niiden sekoitustakaan. Luonnollisuus sekä värissä että tyylissä. "Sotkuisia" kiharoita, "sotkuisia" nutturoita, auki rennosti. Kyl te tiiätte mitä mä tarkotan! Tykästyminen tähän on saattanut lähteä omasta huolettomasta asenteesta siitä miltä mun hiukset näyttää.. Välillä kyllä töiden jälkeen vilkaistessaan peiliin sitä vähän huvittuu että millainen leijonanharja sitä on taas ollut mukana.

Nousussa_2 Punaiset huulet. Tai ylipäätään huulien korostus vähän vahvemmin kuin läpinäkyvällä kiillolla. Toki tietyn ääripään olisi voinut helposti listata myös inhokkeihin, se huulten luonnoton rajaus.... Voi luoja. Semmonen joka aiheuttaa sellasen sarjakuvafiiliksen ja epämukavan tunteen katsojalle (huomasimpa juuri että oikean yläkulman kuvassa on juuri tämän kaltaisuutta....). Nätisti laitettuna ja ennenkaikkea kohtuus kaikessa niin mäkin liputan sen puoleen. Itse tykkäisin käyttää vahvaakin huulimeikkiä välillä, mutta jotenkin se on vielä aika epämukavuusalue. Ehkä mä alan tekemään siihen vähän lähempää tuttavuutta pikkuhiljaa.

Nousussa_5 By Malene Birger. No katsokaa nyt tuota mun mielestä todella kaunista kuviota! Toimii vaaleana, toimii tummana. Kuviollinen laukku on jo pitkään ollut mietinnässä, ja voipi olla että tähän se sitten kallistuu. Tuo mustavalkoisuus vaan jotenkin toimii mun mielestä niin monen kanssa. Tän merkin huivit on myös niin suloisia ja kivoja, että oon ihan yrittänyt pysyä poissa ihastelemasta niitä jottei käy vahinkoa.

Nousussa_3 Kosmetiikka. Mä oon ollut usein aina vähän poikkeussääntöön tässä asiassa. Mua ei hirveämmin ole kiinnostanut panostaa kosmetiikkaan kokonaisuudessaan. Meikit, rasvat, purkit ja putelit on kaikki olleet vähän mitä sattuu merkkejä. Joskus mainoksen uhrina hankittuja, joskus tosi tarpeeseen nopsaan valkattuja. Viime aikoina kuitenkin joku sisäinen kosmetiikkainnostaja on heräillyt mun sisällä. Ja välillä on tehnyt mieli laittaa koko palkka sukkana vaan kaiken maailman uusiin juttuihin tällä alueella. No, en kuitenkaan siihen (vielä) ole sortunut. Oon yrittänyt nyt ylinopeudella kuluttaa nykyisiä varastoja, joita on kans jotenkin ihmeessä kuitenkin kertynyt melkoisesti. Tämän urakan jälkeen ruvetaan sitten vähän enemmän tutustumaan uusiin hankintoihin, ja ehkäpä jopa siihen panostamiseen. Harmittavan usein kun pitää kantapään kautta oppia ettei se määrä vaan mitenkään korvaa laatua.

Sans titre 2
Laskussa_5 Neon. Mun mielestä se vähä niinkuin oli ja meni. En vaan oikein keksimälläkään enään keski asiaa johonka tää sopisi. Ehkä joku asusteen osa tai alue voisi maksimissaan sen vielä niinkun sisältää. Mutta esim kokonainen paita tai kengät. Noh, ei vaan enään toimi. Lisäks eri neonvärien yhdistäminen, mä en tiedä mut miks mulle tulee siitä vaan ala-asteen limudisco mieleen :D

Laskussa_3 Leveät lahkeet. No ne leveät lahkeet! Vihdoin mä pääsen purkamaan tätä sisälle kasaantunutta ajatusta näistä. Ei, ei ja vielä kerran ei. Ei minkään kanssa, ei missään kankaassa, ei kotona, ei kaupungilla, ei missään mallissa, ei urheiluun, ei tarkasti valikoituun asuun. Mä en ymmärrä miten oon saanutkin tästä itelleni näin kovan inhokin. Jopa ihan huvittavan suuren inhokin. En tiiä johtuuko se siittä, että aina ko mä nään tälläset mulla tulee mieleen mun ala-asteen aikaiset farkut. Leveälahkeiset farkut joissa oli sellainen hepan kuva siinä lahkeessa. Ja se heppa oli koristeltu timanteilla ja kaiken maailman muilla härpäkkeillä. Silloin lähemmäs 15 vuotta sitten alle 10- vuotiaalle tytölle ne oli ne ykköset ja kuinka julmasti maailma romahti kun ne jäi liian lyhyeksi. Ne sopi sinne, ne oli se juttu silloin. Mutta tosiaan, 15 vuotta sitten. Ei enään. 

laskussa_2 Kokomusta. Toisin sanottuna, tylsä, ankea, kurja, mitäänsanomaton. Oikeastaan tää ihan sama pätee myös koko valkoisen kanssa. Mutta mustaan oli helpompi keksiä ikäviä adjektiiveja.

Laskussa_4 Poolokaulus. Mä en tiedä mikä tässä tökkii, mutta tökkii kuitenkin. Jotenkin tähän heijastuu se sama tylsyys. Käytännöllisyyden ymmärrän lenkkeillessä ja ulkoillessa. Mutta muuten senkään varaan ei sovi allekirjoittaa. Ja nyt siis nimenomaan tää tälläinen ihoapitkin menevä kaulus. Neuleissa jossa on korkea löysä kaulus, mikä ei näytä siltä että meinaat samanaikaisesti kuristua siihen niin se vielä menettelee ja talvella varmasti lämmittelee. En myöskään osaa sanoa yhtäkään asiaa minkä kanssa tämä sopisi yhteen. 

laskussa_1 Farkkuhame. Farkut on farkut, farkut on housut. Ei hame. Takitkin ja tietynlaiset paidat vielä menee. Mutta hame. Farkkuisena. Mulla on varmaan jotain tosi pahoja traumoja ala-asteaikoijen pukeutumisesta, kun tääkin saa sen fiiliksen. Farkkuhame puettiin sinne edellä mainittuun limudiscoon, se oli se juhla/bailuasu. Mutta hyvää päivää ei enään 2016- luvulla. 

10 kommenttia

 1. Tää postaus oli kyllä ihan super kiva, kun tästä näkee, että oot käyttänyt selvästikin aikaa tähän! Täällä kans eräs, jolla on viha-rakkaussuhde noihin Louis Vuittonin huiveihin :D.

  http://writtenbyneea.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neea! :) Aina mukava kuulla että postaus on onnistunut! Jos huivit olisi parempi laatuisia mullakin olisi sellainen jo, mutta ehkä poikkean liikkeessä vähän itse tunnustelemassa ennen varsinaista ostopäätöstä :) Luultavasti rakastun niin että mukaan varmaan lähteää jo sillä reissulla :D

   Poista
 2. Hahah tää oli hauska ja mukavaa luettavaa, vaikka olen sun kanssa aika paljon eri mieltä :D Esim Vuittonin huivit on ollut jo iät ja ajat ns. nousussa ja ehkä jopa nykyisin laskussa, nimenomaan sen laadun takia. Mitä taas kokomustaan tulee niin voiko olla klassisempaa ja tyylikkäämpään yhdistelmää? Siis oikein yhdisteltynä :D Ja sitten noi poolot, ite tykkän niistä tosi paljon ja ne on olleet talvella todellinen pelastus! Mutta nuo leveät lahkeet ei nappaa meikeläiseen sitten yhtään, vaikka ne taitaa muodissa ollakkin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipiteitä mahtuu maailmaan eikä niissä ole oikeaa eikä väärää :) Ihana kuulla että tykkäsit postauksesta vaikkei kaikesta samaa mieltä ollakaan! :) <3
   Kokomustasta saa klassisen ja tyylikkään kyllä, mutta mun mielestä se vaan on silti samaan aikaan niin tylsä että siksi se on out puolella :D Huivit on joo olleet iät ja ajat, mutta mä olen niihin nyt alkanut tykästymään mutta ostopäätöstä harkitsen juurikin laadun takia :)

   Poista
 3. Hahhha olipas hauska postaus! Voisi itsekin tehtailla tällaisen jossain välissä. Tää oli musta niin hauska, koska oltiin melkein kaikesta eri mieltä :D Mutta hauska nähdä, miten eri tyylisiä ihmisiä on olemassa. Mulle iskee tosi kovaa noi ysärijutut farkkuhameista leveisiin lahkeisiin, poolokaulusta ja kokomustaa unohtamatta. Neon -jutuista tykkäsin viimeksi varmaan ylä-asteella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo!! ehdottomasti teet tälläisen, haluan kuulla sun mielipiteet koska mä ihailen sun tyyliä kyllä todella! :) Sekin on hassu koska musta nää mitä oli laskussa niin on tosiaan laskussa eikä yhtään niin kivoja/hienoja juttuja, mutta esim sun tyylissä ne sopii siihen! :D Mäkään en oo koskaan syttynyt Neon jutuille sen suuremmin, mutta nyt ne tuntuu olevan niiiiin nähty :)

   Poista
 4. Kuin hauska lukea tämmönen postaus, missä on myös enemmän ns. tällä hetkellä pinnalla olevia juttuja, jotka onkin siellä out-osiossa!

  Mut mitä ihmettä poolokaulukset! Sopii kaiken kanssa, sairaan lämpimiä ja käytännöllisiä!

  Ite en uskalla tämmösiä postauksia tehdä, kun joutuisin kuitenkin syömään sanani, sen verran on ailahtelevia mun mielipiteet!

  kaisamarian.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mustakin oli hauska tehdä tätä kun tajusin myöskin olevani kaikesta eri mieltä :D
   No mut hei, tottakai uskallat! Näähän on tän hetken mielipiteet, ei se tarkoita että on loppuikä oltava samaa mieltä :)

   Poista
 5. Munkin mielestä poolokaulukset ei todellakaan ole out! Päinvastoin, monella nykyään näkee poolokauluksia ja itekki käytän! :) Oon lukenu aika paljon tälläisiä IN&OUT postauksia ja oon huomannu että toi neon on ollu siellä out listalla, oon kyllä samaa mieltä! Mut hassuu et joka blogissa tää neon on ollu aina esimerkkinä out:issa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin just oman ainoan neon toppini ja neuleeni myyntiin niin nostin sen sitten samalla tähän koska eihän se nyt vaan enään oikeasti toimi :D Poolokaulukset jakaa kyllä mielipiteet aika radikaalisti :) Joihin kokonaisuuksiin ne sopiikin, en mä sitä kiellä. Itsellä en vaan voisikaan kuvitella :D

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!