WORLD

Mut tuntevat ihmiset tietääkin, miten paljon mun sydän haluaa nähdä maailmaa ja kuinka korkealla reissukuume huitelee ihan kokoajan. En nyt voi sanoa päivittäin, mutta todella usein lueskelen netistä tietoa eri maista, tutkin mahdollisuuksia, selailen matkoja ja ihailen kuvia. Oon myös usein listannut maita ja paikkoja, mitkä haluan ehdottomasti elämäni aikana nähdä ja kokea. Ja nyt jaan tämän listan teillekin. 
Vielä tällä hetkellä saldo käydyistä maista ja paikoista on hyvin pieni. Mutta tuohon tuleekin heti heinäkuun viimeinen päivä muutos, kun lento Helsinki-Vantaan lentokentältä suuntaa kohti tuntematonta. Ja näin tältä listalta jonka teillekin nyt jaan, saa rastita yhden kohdeen käydyksi. Aloitetaan! 

reissukuvat_australia
Australia. Tää on se kaikista paikoista se ykkönen. En oikeen edes osaa perustella sitä, mikä tästä tekee niin puoleensa vetävän ja kiinnostavan. Mutta niin se vain on. "Jos" joskus menen naimisiin, tää olisi se häämatkan arvoinen paikka. Useampi viikko, ehkä jopa lähemmäs kuukausi. Täällä on niin paljon paikkoja ja juttuja mitä haluan reissulla nähdä ja kokea. 

reissu_kuvat3_kanada
Kanada. Tästä maasta ja reissusta ollaan J:n kanssa yhtenä puhuttu aika paljon, tosin hänellä on enemmänkin se Jenkkilän puoli se jonne on päästävä ja nähtävä, mutta ei olisi ollenkaan huono yhdistää reissulle molempia. Itsellä liekki syttyy voimakkaammin kuitenkin Kanadalle. Siellä mua kiehtoo tosi paljon se, että samassa maassa voi olla niin upea luonto sekä kaupungit. Lisäks mulla asuu sukulaisia Kanadassa, joiden kautta oon kuullut maasta todella paljon ja sitä kautta liekki on vahvistunut entisestään.

reissukuvat_Thaimaa Thaimaa. Tää nyt varmaan on jos ei kaikilla niin ainakin tosi monilla se yksi paikka mitä haluaa elämässään ainakin kerran nähdä ja kokea. Paratiisirannat on se mikä ehkä kaikista eniten kiehtoo. Lisäksi ne sellaiset ei turistipaikat olisi ehdotonta nähdä. Thaimaan kulttuuri on myös yksi minkä haluan nähdä ja kokea.

reissu_kuvat4_Kreikka Kreikka. Euroopan maista haluan kyllä nähdä muitakin, mutta ehdoton ykkönen on kuitenkin Kreikka. Turkoosia vettä, Kreikkalaista ruokaa (!!!), kauniita rakennuksia ja upea luonto. Paljon upeita erikokoisia saaria ja lämpöä. Mun mielestä Kreikassa yhdistyy kaikki, ja se on vielä suht lähelläkin.

reissukuvat_afrikka Afrikka. Halusin laittaa tähän Afrikan kokonaisuutena enkä vain yhtä kohdetta sieltä. Siellä on kuitenkin useita paikkoja ja juttuja mitä olisi upea nähdä. Namibia, Etelä-Afrikka, Tunisia, Marokko... Näitä on niin paljon!
  reissu_kuvat1_malediivitMalediivit. Katsokaa nyt noita kuvia! Niissä kiteytyy kaikki, miksi tämä on tässä listattuna. Tuollainen mökki/maja veden päällä on vain pakko saada kokea. Alunperin innostus tähän kohteeseen taisi lähteä kun MungoAnna reissasi täällä, ja sen jälkeen en olekaan saanut tätä mielestäni.
  reissu_kuvat2_chileChile. Usein kun kysytään missä kaikkialla haluaisin käydä, ja vastaan Chilen saan hämmästyksiä että miksi. Tarkkaan en osaa siihen vastata, mutta ennen kuin olin itse aloittanut bloggaamaan, luin yhden suomalaistytön blogia joka oli Chilessä vaihdossa. Se oli ehdottomasti sen ajan lemppari blogini. Ne kuvat ja kertomukset kyseisestä maasta sai mut haluamaan sinne myöskin.


Yhteen näistä kohteista suunnataankin siis mun kesälomalla yhdessä J:n kanssa heinäkuun viimeinen päivä. Oon aivan super innoissani reissusta jo tässä kohtaa vaikka useampi viikko lähtöön on vielä aikaa. Passit on kuitenkin jo tilattuna, matkavakuutukset hoidettuna ja muutenkin yleiset asiat mitenkä tähän kohteeseen pitää "varautua" hoidettuna. Puhelimessa päivälaskuri käynnissä laskee päiviä (29!!) montako lähtöön on jäljellä. Whiii, en malta odottaa! Osaakohan joku arvata mihinkä suuntaamme ensimmäisenä kun pääsemme ihan kahdestaan lähtemään..

Mikä on teidän unelma reissukohteenne, ja jos olette käyneet joissakin näistä kertokaa kokemuksia! :) 


kuvat: we♥it

2 kommenttia

 1. Maailma. <3 Kaikessa yksinkertaisuudessaan.

  Jos eksytte USA:n puolelle nyt tai tulevaisuudessa, niin vaikka näin aavistuksen puolueellisena sanonkin... Mutta hei, älkää ihmeessä sivuuttako Utahia, jos vaan mahdollisuus tulee. Todella nobody-osavaltio, josta kukaan ei yleensä tiedä yhtään mitään, mutta luonnonmuodostumat ovat käsittämättömän upeita, ihmiset ystävällisiä ja kokonaisuudessaan aivan mieletön osavaltio. Vinkkejäkin saa kysellä, jos niikseen tulee! :-D

  Mutta joo - mun unelmalomakartta näyttää suhteellisen samalta, kuin sullakin. Malediivit olis vielä joskus ihana nähdä ja kokea, samoin Australia / Uusi-Seelanti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä luulen että jossain kohtaa varmasti eksytään myös USA:n puolelle jolloin vinkit ovat ehdottoman tervetulleita! :)

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!