Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Outfit - Naantali

asu_naantali_4
Vaikka syksy kovasti tekee jo tuloaan, palataan vielä vähän kesäisiin asuihin. Naantalissa sää suosi meitä oikein kunnolla, kun lämpötila paukkui hellelukemissa ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Päälle ei siis tarvinnutkaan pukea sukelluspukua ainaisen sateen takia, vaan ulos saivat lähteä uudet converset ja uusi kukka toppi. 
Mä oon jo pitkään etsiskellyt kukallisia vaatteita, mutta jotenkin aina kun sellainen osuu kohdalle ne on kauhean, hmm. No mummomaisia. Vähän sama homma on myös itseasiassa sisustusjuttujen kanssa. Niissäkin oon koittanut etsiä kukallisia pussilakanoita. Tuloksetta.
No mutta löysin mä koko kesän aikana tän yhden topin! Keskisen VeroModa osastolta. Hinta tais olla muutaman euron yli kympin, eli ei paha sekään. Tää on ollut ehdottomasti yks kesän käytetyimpiä toppeja. Ihanan viileä (?) kangas, ja raikas kuvio, joka EI ole mummomainen. Ainakaan mun mielestä. Kaiken lisäks ne sopi tosi hyvin yhteen mun "uusien" conssien kanssa. Heittomerkit, koska oikeastihan mä ostin nämä jo joulukuussa. Halusin kuitenkin säästää niitä kesään. Olishan se ollut toki näky kun olis tarponut talvella loskamoskassa untuvatakissa hohtavat (sen ensimmäisen 10metrin verran) kukkaconssit jalassa. 

asu_rodos_7 asu_naantali_7asu_naantali_5 asu_naantali_3asu_naantali_1bag Louis Vuitton | shorts Cubus | top VeroModa necklace & bracelet Guess
sunglasses Ray-Ban | shoes Converse | watch Michael Kors 


Yksinkertainen ja kesäinen asu siis tällä kertaa. Kiva katsella näitä kuvia ja ikävöidä noita kelejä, kun samaan aikaan ulkona sataa kuin saavista kaatamalla... Mitä tykkäsitte asusta? Iskeekö kukalliset kuviot teihin? 

18 kommenttia

  1. Ihanan kesäisen raikas asu! <3 Ja niin kivannäköinen tuo Neverfull myös Azurina!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raikas on kyllä juuri oikea sana! :) Neverfull onkin oma lemppari! <3

      Poista
  2. Oi oispa vielä noin lämmintä ja kesäistä! Kävin äsken käyttämässä koiran ulkona ja piti kaivella jo kunnon takkia päälle.

    Vitsi iski pieni laukkukateus! Oon niin pitkään haaveillu omasta Vuittonista mutta aina ajatellu et se on niin iso sijoitus, oon sit käyttäny sen rahan johonkin muuhun "järkevään". Ehkä vielä joku päivä munkin olalla heiluu tommonen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Tosin tänään on kivasti aurinko paistanut ainakin täällä Tampereella mutta lämmöstä ei liiemmin tietoa enään ole.
      Kyllähän vuittoni kieltämättä on iso sijoitus, mutta mä voin vakuuttaa että se on sen kaiken arvoinen! Kyllä mä uskon että sunkin olalla vielä vuittoni nähdään ;) Ja sen ensimmäisen jälkeen useampi!

      Poista
  3. Kääk noi kengät on ihanat!! :) ♥ Tosi hyvä, että teillä osu hienot kelit reissulle.

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi kyllä aika tuuri että kelit osui kohdalle just tuolloin! :)

      Poista
  4. Oijoi miten pirtsakka, raikas ja kesäinen asu! Noi kengät ja paita yhdessä toimii! <3

    VastaaPoista
  5. Noi kengät on ihanat. EI muuta. Sopii muihi väreihin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kengistä myöskin! Kunnon kesäkengät :)

      Poista
  6. Naantali on kyllä niin ihana paikka! Nätti asu myös :)
    http://www.lily.fi/blogit/essiel

    VastaaPoista
  7. Mitä noi ruvet sun jaloissa on?

    VastaaPoista
  8. Hei! Bongasin sun kommentoivan johonki blogikoodi blogiin, että miten saa noi välilehdet tonne ylös noin, ja haluaisin ihan mielenkiinnosta kysyä että miten onnistuit tässä :D Itse haluaisin välilehdet bannerin yläpuolelle, mutten kiinnittää sitä mukana rullaavaksi palkiksi! Sori vähän random mutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa kysyä :) Mutta valitettavasti en osaa auttaa, kun mulla ne tuli ulkoasun mukana. Ei tarvinnut koodailla kuin vain värivaihtoehdot. Tosin, kun tarpeeks googlettelin ennenkuin päädyin ostamaan ulkoasun, siihen kyllä löytyi ohjeita kun vain jaksoi nähdä vaivaa. En tosin koskaan kerennyt itse sitten ihan kokeilla kuinka helppoa se olisi. Toivottavasti löytyy ja onnistut! <3 :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥