Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Näytä sun Bandana

asu_rodos_mekko_1 asu_rodos_mekko_5-side asu_rodos_mekko_6 asu_rodos_mekko_7-side asu_rodos_mekko_2 bag Louis Vuitton | dress Only | sunglasses Ray-Ban 
shoes Converse | bandana Glitter | watch Tommy Hilfiger 


Äkkilähtö, pikamatka, viikonlopun reissu, pakomatka tai vaikka teleportti mutta mä haluan takas tonne lämpöseen! Syksy on ihana vuodenaika, en mä sillä. Mutta herraje onhan kesä ja sen lämpö ja aurinko nyt vaan vielä ihanampi. Piste.
Löysin alkukesästä piiiitkään hakusessa olleen t-paita mekon, Tuurista. Mä en edes pidä tätä mekkona. Tää on mulle vaan jotenkin ylipitkä t-paita joka toimii yksinäänkin. Pitkään tätä etsin, kunnes tosiaan sen sitten vihdoin löysin. Olin katsellut aikaisemmin addulta saman mallista, mutta hyvin hyvin paljon simppelimpää. Se ei sit kuitenkaan iskenyt. Varmaankaan sen takia että ne on levinnyt ihan turhan paljon mun makuun. Rodoksellakin kaikki katukaupat oli täynnä niiden kopioita. Huvittavaa oli myös kun ostin sieltä aidon lippiksen, ja menin se päässä niihin, niin kaikki katukojujen tädit halus hiplata sitä kun se oli vähän erikoisempi: "Mistä sinä olet tämän ostanut", "Kuka kauppias sinulle tämän myi", "Mitä sinä maksoit"... Lopulta en viittiny edes olla kovin ystävällinen kun aina kun kehuit että aito on ja ihan liikkeestä, koska sattuneesta syystä en kopiotuotteita tue. Aina kyseenalaistettiin "Ei kukaan osta enään aitoja", "Miksi maksaa aidosta", "En usko." Tosiaan härskein täti väitti minua valehtelijaksi ja tivasi kuka naapurin kojuista oli sen minulle myynyt.
No mutta, asu oli Rodoksella tosi jees. Simppeli ja kevyt. Siinäpä ne tärkeimmät siellä.

Mites, t-paita mekot: Hot or Not? :) 

26 kommenttia

  1. Tosi ihana tää asu! Blogin ulkoasu muutenkin upea, harmi vaan että kuvien latautumisessa auki kestää niin kauan että koko sivu lagii :(

    https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina! :) <3 Ja huippua kun kerroit! Välillä miettinyt onko se vaan mun kone mikä lagaa vai mitä, mutta näköjään niissä on nyt joku häikkä. Laitetaas heti selvitykseen! :)

      Poista
  2. Tää on kieltämättä tosi kivannäköinen asu, tosi toimiva kokonaisuutena! :) Parasta pidemmissä paidoissa / mekoissa on ehdottomasti just se monikäyttöisyys! Mä oon yrittänyt karsia vaatekaappia mahdollisimman kevyeksi tässä vuosien mittaan, ja mitä monikäyttöisempää vaatetta löydän, sen parempi. Jotenkin kiva toisaalta (ainakin yrittää) käyttää omaa mielikuvitustaan uusien asukokonaisuuksien yhdistelyissä, haastaa itsensä :)

    Ja muutenkin, iso hatunnosto aidon ostamiselle! Siinä palkan saavat sen oikeasti ansaitsevat, ja toki - on aidon ostamisessa lukemattomia muitakin positiivisia aspekteja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin asusta myös! :) Ja täällä kans yritetään pyrkiä samaan, että vaatteet mitä ostaa olis mahdollisimman monikäyttöisiä, eikä kertakäyttö kamaa.
      Itse käytän pelkästään aitoja, feikit on ehdoton ei :)

      Poista
  3. T-paita mekot toimii ja iskee kovaa ja nyt näyttää vähän siltä, että oot löytäny about meikäläisen unelmien yksilön. Ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :) Toivotaan että säkin sitten löydät vielä tälläisen :p

      Poista
  4. Aivan ihanaiahana asu ja kampaus! ♥ kolahtaa kovasti!

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Heidi! Kampaus oli kyllä nopeasti hutaistu mutta eikai se mitään :') ♥

      Poista
  5. Tosi kiva toi mekko! Mä haluaisin enemmän t-paita mekkoja, ne on kyllä kivoja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekosta kyllä tykkään minäkin ja paljon! :) Toista olen yrittänyt katsella, mutta ei ainakaan vielä ole löytynyt :)

      Poista
  6. T-paita mekot on kyllä aivan ihania! Onlylla on tommonen samanlainen, ainakin meillä duunissa - mutta mustana ja numerolla ilman tuota bandana kuosia :-) Sitä oon vähän itelleni ajatellut havitellla :D

    ~ Jasmin N
    Little Things With Jassy
    Bloglovin’

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo! Muhun iski kovin tää bandana kuosi, mutta sellainen yksinkertaisempi versio tämän kaveriksi kelpaisi kyllä myös! :)

      Poista
  7. Hot, mä diggaan tosi paljon täst asust <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että sä Patricia tykkäät! Mä aina ihastelen sun asuja sun blogissa :') <3

      Poista
  8. Toi paita <3_<3. Tykkään sikana isoista jenkkityylisistä t-paidoista joita ihmisillä on baseball tai lätkä kuoseilla ns. tehtynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään niissä kans osasta :) Osa on vedetty niiiin överiksi niillä kuoseilla ja väreillä, että ne ei enään uppoa, mutta suurin osa kuitenkin :)

      Poista
  9. Oi tää asu on kokonaisuudessaankin aivan ihanan pirteaä!! Ja t-paitamekko nappaa kyllä :)

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania kuvia täällä blogissa!

    VastaaPoista
  11. Oi, ihastuin sun blogiisi heti ensisilmäyksellä! Oot selvästi nähnyt vaivaa ulkoasuun, teksti on sujuvaa ja omaperäisesti kirjoitettua sekä kuvat ihanan isoja ja hyvälaatuisia! ++ Oot ihan supernätti!! <3 Liityn ehdottomasti lukijaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, tällaisesta kommentista menee ihan sanattomaksi! Kiitos Ada! ♥ Tervetuloa seurailemaan :)

      Poista
  12. Tosi kiva asu! :) Kuulostaa siltä että noilla tädeillä on suunnilleen joku mafia pystyssä noiden kojujensa kanssa, hahaha! :D

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No melkein sillai olikin :-D Kiitos kehuista! ♥

      Poista
  13. Aivan ihana tuo mekko♥ Oon ite heikkona näihin, wau!
    Sait muuten uuden lukijan, tykästyin :)

    ♥: https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää mekot on kyllä ihania mustakin! Eikä, ihana kuulla että tykästyit noin paljon :') ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥