Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Summer Shopping Part. 2.

Luvassa olis jatkoa supersuositulle ostospostaukselle. Ensimmäisen osion löydätte tästä. Sen pidemmittä puheitta, aloitetaan!

toryburch_cotton3 toryburch_cotton6Jo alkukesästä bongasin Cottonilla tämän Tory Burch:in meikkilaukun. Meikeillä tätä en suinkaan ostanut, vaan diabetes lääkkeille. Ennen tätä, mulla oli ollut käytössä sellainen marimekon pussukka. Mutta se rupesi niin vetelemään viimeisiään monen uskollisen vuoden jälkeen, että oli pakko hankkia uusi. Nää kuitenkin kulkee mulla aina mukana, halusin pussukan olevan kestävä. Kerran Cottonilla vierailtuani silmiin osui tämä musta, nahkainen ja kaunis pussukka. Juuri sopivan kokoinen ja mallinen. Lopulta tämä osottautuikin ihan täydelliseksi hankinnaksi! Uskon, että yhteisiä vuosia tulee vielä useita.
  ostokset-4VS kokoelmakin sai mukavasti nyt loppukesästä täydennystä. Tilasin Luxplussalta isomman paketin kerralla erilaisia kosmetiikka yms. tuotteita edellisten loppuneiden tilalle. Samaan tilaukseen pääsi sitten nämäkin jutut. Mulla on jo pitkään ollut käytössä VS:n suihkusaippua, ja se on mun mielestä niin ylivoimainen, että nyt sen loputtua oli pakko saada samalta merkiltä uutta eri tuoksuista kokeiluun. Myöskin rasvapuolella oli käynyt pienimutoinen kato jos niin voi näiden kohdalla sanoa. Sekin täydentyi sitten samalla muutaman rasvaputelin verran. 
   ostokset-6Muumihulluhenna täällä vaan heipä hei. No mutta, pitihän sitä kokoelmaa kesällä muutamalla uutukaisella kasvattaa. Tai varsinaisesti uusiauusiahan näistä ei ole kuin alin juhannusmuki. Mutta mulle uusia ovat kaikki. Mun keräilu on itseasiassa näissä oikeastaan hyvin pientä. Ostan yleensä ne mukit jotka miellyttää silmää. Perus tuotannossa olevat mulla on ihan keittiön kaapissa käytössä, ja sitten vähän erikoisemmat yms sesongit mulla on nätisti vitriinissä. Yhteensä näitä taitaa olla kertynyt jotain karvan alta neljäkymmentä. Hemuli ja Ruotsimukin bongasin molemmat facebookin kirpputorilta. 
  ostokset_4Peak Performancen huppari löytyi Viron puolelta. Mä käytän erilaisia huppareita ja kollaripaitoja tosi paljon kotona ja töissä. Siksipä tämä pinkin värinen löytö onkin aivan super-ihana! Varsinkin Peakin hupparit on aina tosi pehmeitä sisältä, ja kestää kovat käytöt ja monet pesukerrat. 
  ostokset_3Edellis kerralla kun esittelin teille ostamani By Malene Birgerin kuoren, täytyy todeta että siinä ei hinta ja laatu kohdannut ei sitten ollenkaan. Se siis halkesi aika nopeasti niin ylhäältä kuin alhaalta. Itsestään! Mä en oo ikinä pudottanut mun puhelinta, tai kolauttanut sitä mihinkään. Se vaan käytössä lähti halkeamaan. Ja itseasiassa molemmat niistä kuorista. Lisäks niistä rapisi se päällinen pois tosi nopeasti. Eli ne meni vielä ruman näköiseksikin. Nojoo se siitä, piti siis hankkia uusi. Tämä Old Mollyn versio osui silmiini Nellyssä, ja olin heti myyty! Tämä on aivan ihana, ja pientä kulumaa sivussa lukuunottamatta täysin ehjäkin!
  ostokset_5Zarasta löytyi pitkään hakusessa ollut takki. Mä tykkään ihan hirmuisesti mun mustista nahkatakeista, mutta nahka vaan ei sovi joka asuun. Siksi piti saada rinnalle musta välikausitakki joka ei ole nahkainen. Tää on aivan täydellinen hopeisina yksityiskohtinensa! 
  ostokset-3ostokset-2 Kenkäkokoelma kasvoi muutenkin kuin muutamalla parilla Converseja. Rodoksen reissuuun tarvitsin uudet varvasläpsykkäät, ja nämä löytyivät Michael Korsilta. Valkoiset, pehmeät pohjat ja hopeiset helyt miellyttivät ehdottomasti eniten. Myös sandaalipuolelle kaivattiin uudistusta. Siniset versiot ovat UGG:in ja aivan ihanat jalkaan. Hopeisia helyjä täynnä olevat versiot ovat taas River Islandin, joka muuten teki tälle kesälle aivan huikeat kenkävalikoimat! Ihan valinnan vaikeus iski Nellyllä. 

ostokset_19ostokset_20Tämä pienempi laukku onkin ihan loppukesän ostoksia. Mulla löytyy tämä sama myös vaaleana, ja se on ehdottomasti mun eniten käytetyin pikkulaukku. Poiketessani Cottonilla, tämä ruskea versio sulatti niin sydämeni että niinhän se sitten lähti mukaan. Tämän ostettuani tajusin myöskin, että vaikka tykkään kullan lisäksi myös todella paljon hopeasta, mulla ei ole yhtäkään pikkulaukkua hopeisena! Tämä vääryys pitääkin seuraavana korjata. ;)
  ostokset_16ostokset_17
Yksi kuukausi mielessä ollut ostos tuli myös kesällä vihdoin hankittua. Jo viime vuodesta saakka olen etsiskellyt sitä "oikeaa" ja täydellistä huivia. Mietin pitkään Vuittonin huiveja, mutta koska niissä laatu tuntui olevan todella surkea hintaan nähden, lopulta hylkäsin sen vaihtoehdoista. Sitten bongasin netissä Balmuirin huivin. No, se oli sitten menoa se. Kyseessä on siis tämä huivi. Tämän saatuani, olen jo alkanut himoita toista jotain värikkäämpää. Mutta nyt pärjätään aluksi yhdellä, ehkä sitten keväällä. En malta odottaa että syksy kunnolla saapuu ja pääsen tämän kanssa asukuviin! 

12 kommenttia

  1. Ihania ostoksia <3 Tykkäsin erityisesti Balmuirin huivista :)

    VastaaPoista
  2. Voi että kun oot tehnyt ihania ostoksia! Varsinkin tykkään tuosta Tory Burch pussukasta, takista ja balmuirin huivista! Niin ihanan klassisia. Sulla onkin niin ihana tyyli, tykkään<3

    Terkuin Harriet
    https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihania ostoksia olet löytänyt! ♥ Ihastuin heti tuohon Tory Burchin pussukkaan ja Balmuirin huiviin. Olen itsekin harkinnut Balmuirin huiveja, sillä ne ovat niin superpehmeitä ja laadukkaita, mutta kuitenkin huomattavasti edullisempia ja kestävämpiä kuin Vuittonin vastaavat. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä annan kyllä kaikki suositukset Balmuirille! Varsinkin verrattuna Vuittonin vastaaviin :)

      Poista
  4. Siis wauuu mitä ostoksia. Tää postaus herätti taas sisäisen ostosaddiktin :'D Toi vaaleanpunainen muumimuki uupuu vielä iteltäkin, se on hurjan söpö. Ja ei voi vain kuin huokailla tolla VS-kokoelmalle *_*

    VastaaPoista
  5. Voi miten kivoja ostoksia oot tehnyt! <3 Pitäisi itsekin ostaa jokin uusi meikkilaukku vanhan kulahtaneen tilalle :D X
    www.cosmopolitan.fi/natalievilen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että sustakin ostokset olivat kivoja! :) <3

      Poista
  6. Kiva postaus, en ite enää tykkää noista vc tuotteista kun ne tuntuu olevan semmosia 14-vuotiaan tytön juttuja. Nykyään ite tykkään vähän laadukkaammista ja pitkäkestoisista tuoksuista. Noi sandaalit on siistei, mä ite halusin gladiaattorit tänävuonna, mutta jäi hankkimatta kun ne ei oo pariin vuoteen ollut muotiakaan.. :(

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kans tykkää VS:n niistä tuoksu jutuista, mutta nää suihkusaippua ja rasvat on ihan huippuja! Enkä näitä kyllä pidä minään 14v juttuina :') Perus gladiaattorit vähä seilaa sillai on/off tuon muodin kanssa :D

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥