Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Lunta & Asua

asu_takki_14
Hellou! Asukuvien ottaminen on tosiaan tähän vuodenaikaan "vähän" haastavaa hommaa, koska valo karkaa niin julmetun äkkiä joka päivä. Nämäkin tämän postauksen kuvat, on otettu jo vähän myöhässä, mutta kyllä näistä nyt varmasti jotain irti silti saa. 
Mutta puhutaan asusta kohta, haluun ensteks jakaa pitkästä aikaa kuulumisia. Eli, tänne kuuluu hyvää , perus arkea ja sitä rataa. Tänään oli muutaman tunnin duunipäivä, ja huomenna vapaa! Tosin silloin juhlitaan yhdet läheisen ihmisen 70- vuotisjuhlat ja ollaan muuten tekemättä yhtään mitään. Muuten onkin sitten taas menty viime viikot niin juoksujalkaa ettei tosikaan. Mää en käsitä, miten voi aina ja joka kerta olla mukamas niin kiire. Viikonloput täyttyy ohjelmista toisensa perään. Nyttenkin just J:n kanssa puhuttiin, että seuraava viikonloppu, kun meillä ei ole MITÄÄN suunnitelmia, on helmikuussa.. Jep jep. Ei siinä, suunnitelmat on tosi kivoja, mutta mä ainakin välillä oikeen kaipaan sitä, että saa olla koko päivän tekemättä yhtään mitään.
  
asu_takki_9 asu_takki_5 asu_takki_7 asu_takki_8-side asu_takki_13
jeans Mango | bag Louis Vuitton | shoes Timberland | jacket Vila
scarf By Malene Birger top VeroModa | cardigan Mango 


Asu sitten taas oli hyvinkin simppeli. Ihan ehdoton joka talven takki, joka onkin nyt jo kolmatta talvea käytössä. Jos mun pitäis luopua kaikista takeista, mutta saisin jättää yhden. Se olis tämä! Ja valinta on siis niin helppo. Jalkaan pääsivät uudet Timberlandit ensimmäistä kertaa. Näitä kuvia onkin ihana katsella, kun ne ovat vielä niiin puhtaat. Eivät tosiaan ihan yhtä puhtaat ole enään... Vaikka kuinka koittaa varoa ja ns. säästellä niiden käyttöä, on väri niin arka, että ei se vaan kokonaan suojaa. 
Tässä asussa kyllä viehättää niin paljon yksinkertainen kokonaisuus, ja hillitty värimaailma!

28 kommenttia

  1. Ihanat noi timberlandit!


    http://yovencie.wixsite.com/post

    Blogin aiheet pyörii enimmäkseen tyylin, muodin ja musiikin parissa mutta myös muita juttuja tulossa tulevaisuudessa. Viimeisimmässä postauksessa lookbook video! Aika uusi blogi, joten ulkoasu on vielä projektin alla. :-)

    VastaaPoista
  2. Ihanan talvisia kuvia, mukava nähdä että sinne teille Tampereellekin on tullut jo reippaasti lunta, se valaisee maisemaa ihan huimasti :) Ihanan toimiva, simppeli ja lämpimän näköinen asu, tuo päällystakki on kyllä kauniin ajaton ja tosi kiva ettei ole ihan kokomusta, harmaa tuo minusta mukavasti eloa kokonaisuuteen :) Myös tuo neuletakki on äärettömän kaunis leikkaukseltaan <3 Noilla Timberlandeilla onkin varmasti hyvä tarpoa lumessa korkean varren ansiosta. Ihanan raikas ja kaunis blogi sinulla :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itseasiassa aamuisen "pikkiriikkisen" vesisateen myötä lumet on kyllä jo mennyttä suurimmaksi osaksi :D Mutta saisivat kyllä pienissä määrin ehdottomasti tehdä paluun!! :)
      Ihana kuulla että tykkäät asusta, takista ja vielä blogistanikin! Kiitos Heidi! <3

      Poista
  3. Ihania kuvia! Toi takki varsinkin on tosi kiva ja näyttää tosi lämpimältä. Asukuvien otto on todellakin vaikeaa tähän aikaan vuodesta, kun hämärtyy niin aikaisin. Onneks lumi tuo edes hieman valoa tänne synkkyyteen! Itsekin on pitänyt monta kertaa mennä ottamaan kuvia ulos, mutta se on aina jäänyt just sen pimeyden takia. Noh kevättä päin ollaan menossa joten kai sitä valoa joskus alkaa tulemaan :D Tosi hyviä ja selkeitä kuvia muutenkin sun blogissa. Liitynpä lukijaksi nyt! :)

    http://hennankengissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuodenaika on kyllä melkoisen haastava asukuvien ottoon, ja muutenkin kuvaamiseen! Kun tuntuu että kokoajan ja jokapäivä on vaan pimeä :D Monesti tosiaan täälläkin jäänyt asukuvat ottamatta, koska sitä valoa ei vaan riitä. Niimpä, kevät onneksi pian taas koittaa! :)
      Kiitos paljon kehuista Milla! Ihana kuulla että tykkäät! ♥

      Poista
    2. Oho tajusinkin heti kommentin julkaistua että linkkasin vaan sun blogisi vahingossa tuohon perään kun demin kautta tulin :D Noh virheitä sattuu ja olit löytänytkin mun blogiin. :)

      Poista
    3. Kyllähän näitä sattuu joo! :D

      Poista
  4. Siis voi vitsit miten mun maanantai piristy kun avasin oman blogin ja huomasin sulta tulleen kommenttia, et tiedäkkään miten iso hymy mulla on ollut naamalla koko illan :D♥ Ihan super iso kiitos sun sanoista! Tulin heti kattomaan millanen blogi täältä löytyy ja miten ihana löytää samassa kaupungissa asuvan blogi ;) Miten ihanan aito ja upee blogi sulla, ehdottomasti myös minä jään seurailemaan sua täällä. Pakko kyllä sanoa tän postauksen asusta että toi takki on tosi kivan ja ennen kaikkea lämpösen näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Ihana kuulla että kommentti sai sut noin hyvälle mielelle! :') Se oli ihan aidosti sulle kirjoitettu, joten oot hyvän mielen kyllä aivan ansainnut! ♥
      Hurjan paljon kiitoksia myös sun sanoista, ja ihana kuulla myös että mun blogi on mieluisa! :)

      Poista
  5. Oi vitsit tykästyin sun blogiin mielettömästi! Selailin kerralla useamman postauksen läpi :-) Lukulistalle kyllä menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia!! :) ♥ Aina yhtä ihanaa kuulla tällaista palautetta!

      Poista
  6. Ihan mielettömän upea banneri! Olin ihan äimistynyt, niin omaperäinen ja kaunis !:-) Muutenkin sun blogin kuvat ja ulkoasu ovat todella selkeitä, miellyttävää selailla näitä postauksia.
    Ja nuo kengät.. :') tekisi niin mieli hommata tuollaiset kengät, toi väri on niin ihana (tuntuu että kaikilla on vaan sitä yhtä tiettyä väriä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Timberlandeissa joo se ruskea on kyllä suosituin, mutta hyvin kyllä perästä tulevat nämä ja myös ne mustat! :) Mä annan kyllä näille ihan täydet suosittelut, eli ehdottomasti jos oot tällaisia mielinyt, niin nyt äkkiä hankit omasi! ♥ Kiitos myös paljon ihanista sanoista blogistani!

      Poista
  7. Pakko kyllä heti alkuun sanoa että rakastan sun ulkoasua! Ihana banneri, vaalea ulkoasu ja se että kaikki on selkeää ja helposti löydettävissä on mun mieleen. Selailinkin vähän enemmänkin sun blogia ja löysin monia itselle mielenkiintoisia postauksia, kuten tuo postaus feikki laukuista. Sulta löytyy tosi monipuolisesti luettavaa ja suurin osa postauksista oli mielenkiintoisia :) Ihanaa että sulta tulo myös asupostaus koska juuri pimenevien iltojen takia en ole enää niitä kovin monissa blogeissa nähnyt ja niitä kyllä kaipaan! Sait musta ehdottomasti uuden lukijan.

    hennaino.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, Kiitos Aino!!! :') ♥ Asukuvia pyritään kuvaamaan ihan ympäri vuoden, vaikkakin tämä aika on sitä haastavinta valon aina loppuessa kesken!

      Poista
  8. Ihana ulkoasu! Oon saanu käsityksen että tää näyttää niin sulta iteltäs:)! Monipuolinen blogi, suosittelisin ehdottomasti muillekin! Jatka samaan malliin!

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Ihanan talvisia kuvia! Rakastan niin tota sun tyyliä, sulla on aina niin hyvät asukuvat! ♥ Se on kyllä totta, että toi valoisa aika jotenkin katoaa niin nopeasti. Se on tuonut kyllä haastetta kuvien ottamiseen, pitää aikasten herätä aamulla jos haluaa napsia päivän aikana enemmänkin kuin pari kuvaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, Kiitos Petra! Tällainen palaute tyylistä ja kuvista on aina niin ihanaa saada :') ♥

      Poista
  10. Onko sulla ikinä todettu lukihäiriö tms? En siis kysy pahalla mutta sulla on aina tosi outoja/vääriä lauserakenteita, sanat kirjoitettu väärin, yhdyssanavirheitä jne, jotka häiritsevät lukemista. Olisi ns helpompi olla häiriintymättä, jos tietäisin, ettet tee sitä tarkoituksella.:)(puhekielisyys on tässä kontekstissa ihan hyväksyttävää ja tarkoitankin nimenomaan kirjoitusvirheitä) Mukavaa joulunodotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti joudut nyt vaikeammin häiriintymään, koska ei oo todettu mitään sen kaltaista, ei sinnepäinkään :D Kirjoitusvirheitä tulee, kun kirjoittelee postauksia nopeasti eikä viitsi aina moneen kertaan läpi lukea. Ne on vahinkoja ja inhimillisiä sellaisia. Varsinkin silloin, kun kirjoittaa postauksen myöhään illalla pitkän päivän jälkeen. Mä kirjoitan tiettyjä sanoja tahallani väärin, ja muutenkin oon halunnut pitää puhekielen tässä mukana ihan tarkoituksella. Jotenkin mua särähtää korvaan tällainen kommentti, missä on vähintään yhtä paljon niitä virheitä, kun mun yllä olevassa tekstissä :D No, eiköhän meistä kukin tyylillään :) Mukavaa joulua myös sinne!

      Poista
  11. Ooo nuo Timberlandit ♥ Ja tuo takki on kyllä todella nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!! :) Mä tykkään kans molemmista ihan hirveesti :)

      Poista
  12. Ootko aktiivinen demittäjä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi teitä anonyymeja taas :D Blogia siellä välillä linkittelen, mutta empä muuta. :) Senhän sä tosin tiesitkin jo ;)

      Poista
  13. Olet kaunis! Kivoja kuvia :) ja super hienosti teet blogia! Jään lukijaksi ehdottomasti. :)
    http://jennasus.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥