NOUSUSSA & LASKUSSA PART. 6

Jotenkin jännää, että tämä on tän IN/OUT sarjan jo kuudes osa. Nää on aina ollut tosi tykättyjä postauksia. Itsekin tykkään näistä aina tosi paljon muiden blogeissa, sekä tykkään myös älyttömän paljon tehdä näitä. Ja ihan vain pikkuriikkisenä muistutuksena, nää on taas vaan MUN mielipiteitä, joten jos sä tykkäät jostakin, se on SUN mielipide eikä sun tarvitse pahastua näistä, etkä se ole huonompi vaikka sä tykkäisit eri asioista kuin minä, enkä mä ole parempi vaikka olisinkin eri mieltä. Alhaalla olevalla gadgetilla pääsette kaikkiin edellisiin osiin, mikäli ne kiinnostavat. No mutta, pidemmittä puheitta, olkaa hyvä!

9454412188_9a72e027ae_o PicMonkey Collage-5 YLIPOLVENSAAPPAAT. Oon tainnut tän listata joskus OUT puolelle, mutta nyt tää on ehdottomasti IN puolella. Muutaman viimeisen kuukauden aikana mä oon vasta kunnolla syttynyt näille. Vielä en ole yksiäkään täydellisyyksiä omistukseeni saanut, johtuen tosin siitä, etten ole löytänyt sellaisia. Haku on kuitenkin kovasti päällä, ja uskon vahvasti, että kyllä ne munkin yksilöt vielä vastaan kävelevät. 
  PicMonkey Collage-3_1HOPEA SISUSTUKSESSA. Oooo! Oon aina tykännyt hopeasta sisustuksessa, mutta nyt se on lähtenyt ihan uudelle levelille. Se ei enään toimi pelkästään pienissä yksityiskohdissa, vaan nykyään muhun iskee myös isot hopeiset jutut. Kuten esimerkiksi nuo portaat, miten taivaalliset ne ovatkaan!! Tai tuo vessan seinä, niin upea! 

PicMonkey Collage-2 SILMÄLASIT. Oonko outo, jos sanon että mä haluaisin lasit? En halua, että mun näkö heikentyisi, mutta lasit mä haluaisin. Sellaiset "kun tuntuu siltä" -lasit. Optikkoliikkeet varmaan tarjoaa laseja paljonkin ilman vahvuuksia, mutta se halu saada ne on nyt ihan kiikun kaakun. En ole ihan sata varma onko se jo sen yli, että pitää kaivella ostohousut kaapista ja suunnata hankkimaan ne. Erilaisia kehyksiä on vaan viimeaikoina tullut niin suunnattomasti lisää, varsinkin niitä super hienoja! 

PicMonkey Collage-4KEVÄÄN ODOTUS. Pian se on täällä! Pian pian piannn! En malta odottaa. Fiilistelen sitä varmaan joka päivä. Varsinkin nyt, kun keväässä on paljon muutakin odotettavaa, kuin vaan itse kevät. Kevät on ihan huippu vuodenaika, koska sen jälkeen alkaa taas vuoden parhaat ajat: kesä. Eipä kevät paljoa kesälle häviä, on sekin ihan huikeaa aikaa. 

  9451631045_213e0fb575_oPicMonkey Collage-6 SAMETTI. Hrrrr. Mä en edes oikein osaa selittää, mutta sametti ällöttää mua. En oo koskaan tykännyt siitä. Ja nyt kun se on ruvennut puskemaan jokapaikasta, en tykkää, en yhtään. Mun mielestä se ei sovi mihinkään, mutta ehkä vähiten mekkoihin ja asusteisiin kuten esimerkiksi kenkiin. En tiedä mistä mä oon saanut sellaisen käsityksen, mutta mun mielestä sametti antaa tosi halvan vaikutelman. Enkä tarkoita nyt niinkään rahallisesti, vaan muuten. Jotenkin se on vielä tosi tätimäinenkin, mikä saa mut vaan vähemmän tykkäämään siitä. 
  PicMonkey Collage-7T-PAITA MEKOT. En oo tähän mennessä tainnut nähdä vielä yhtäkään tällaista yhdistelmää, joka olis mun silmää miellyttänyt. Niitä päinvastaisen reaktion aiheuttavia yhdistelmiä on sitten kyllä sitäkin enemmän tullut vastaan. Mulle tulee näistä ihan hirveästi mieleen ala-asteen pukeutuminen. En osaa sitä selittää. Mutta niin vaan tulee. Kummatkin T-paita sekä mekko on tosi jees erillään, mutta yhdessä niin.......
  PicMonkey Collage-8MARMORI. Tää kaikkien hehkuttama marmori. Monet varmaan vaihtaisivat ihonsakin tällaisen näköiseksi jos voisivat, tai myisivät mummonsa saadakseen kotinsa täyteen tätä. Se oli aluksi ihan jees, kun sitä oli vähän ja hillitysti. Mutta nyt, tai itseasiassa jo ajat sitten siitä on mennyt kyllä ihan täysin maku. Siitä on mennyt maku jopa ehkä niin pahasti, että en keksi enään mitään, mihinkä se sopisi. Edes pieninä määrinä ja hillitysti. 
   PicMonkey Collage-9CALVIN KLEIN. (yritän kirjoittaa tästä nyt vähän kauniimpaan sävyyn kuin ajattelen!) Mutta mun mielestä nää on jotain niin hirveää. Varsinkin, kun ihan liian monella on lähtenyt niiiiin lapasesta alusvaatteiden esittely, vaan jonkun h*lvetin merkin takia. Jos en oo koskaan ymmärtänyt sitä tykkäyksien/suosion/huomoin/mitä näitä nyt on hakemista alusvaatekuvilla/herutuksilla ja kaikella sinnepäin. Ja koska en oo koskaan ymmärtänyt sitä tippaakaan, mä ymmärrän vielä vähemmän että sitä samaista asiaa haetaan sitten näiden kammotusten avulla. Musta on jopa tosi surullista, että tosi monille on tullut käsitys ja ajattelutapa, että kun omistaa tällaiset alusvaatteet, ja sosiaalisessa mediassa esittelee ne kaikille, niin se tekee susta jotenkin paremman ihmisen. Ja te jotka olette juuri kommentoimassa sinne "alusvaatteita on aina esitelty plaaplaaplaa" kyllähän se nyt niin on, että näiden takia/"ansioista" niitä esitellään vaan hurjasti enemmän. Valitettavasti. 
Mutta siis, muhun ei iske CK:n mitkään muutkaan vaatteet, todennäköisesti johtuen juurikin tästä järkyttävästä alusvaatevillityksestä.

kuvat: we♥it

22 kommenttia

 1. Ihan mahtava postaus! Samaa mieltä kaikista. T-paita+mekko ei vaan sovi yhteen, enkä oo nähnyt ketään jonka päällä se ainakaan mun mielestä näyttäs hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superia kuulla, että sielläkin ollaan samaa mieltä! :)

   Poista
 2. Oon ihan samaa mieltä kaikista, erityisesti tosta alusvaatejutusta! Mäkään en millään lämpene noille alusvaatteille naisilla, eikä ne edes oo mitenkään naisellisia :-D Miehillä asia on eri, mutten todellakaan ymmärrä tätä hypetystä naisilla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä!! Huippua kuulla, että en ole ainoa joka ei tykkää CK:n alusvaate villityksestä :D

   Poista
 3. Niin hauska postaus! Nyt mäkin innostun tästä ja teen oman vastaavan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli kyllä myös hauska tehdä! Joo Sina, tee ihmeessä säkin tällainne!! :)

   Poista
 4. Oon niin samaa mieltä jokaisesta kohdasta, ylipolvensaappaat on niin ♥♥ En oo ikinä ymmärtänyt tuota hypetystä calvin kleinista, en vaan voi ymmärtää mitä hienoa on esitellä alusvaatteita, kun ei kukaan niistä esittelis H&M:lta ostettuja alusvaatteita samallalailla :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Ihanaa etten ole ainoa joka on tätä mieltä :D Ylipolvensaappaat on kyllä juurikin ♥

   Poista
 5. Olipas samaistuttavia juttuja tässä :) Just eilen hypistelin jotain sametti paitaa ja mietin, että ei kyllä nappaa muhun se materiaali :D CK:n alusvaatteet jakavat mulla vähän mielipiteitä. En tykkää siitä, että ne on nostettu ns.jalustalle tolla tavalla enkä myöskään ymmärrä noita kuvia, joissa stringit vilkkuvat ja päällä on pelkät urheilurintsikat. Mulla on kuitenkin ollut jo vuoden verran yhet CK:n alushousut , ja ne ovat kyllä kestävät ja laadukkaat!! Edelleen vuoden käytön jälkeen ne ovat kuin uudet, eli sen puolesta nostan peukkua, mutta en lämpene sille, että niitä esitellään ja kerätään just sitä huomiota/suosiota. Laadukkaita ovat joo, mutta ei koko netin tarvii tietää sitä, että päällä on CK:n pöksyt! :D

  anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa laadukkuudesta sanoa mitään, kun en tosiaan yksiäkään omista, mutta hintaan nähden olis ihan suotavaa kyllä että olisivat edes hyvä laatuset :D Kiva kuulla että säkään et silti ymmärrä niiden tätä somekulttuuria :)

   Poista
 6. In/out-postaukset on parhaita!:D Täytyy mennä lukemaan sun aiemmatkin In/out-postaukset! Oli nimittäin tosi kiva lukea näitä, sillä perustelit oman mielipiteesi hyvin ja kivalla tavalla.

  Samoja juttuja itelläkin tuolla In-puolella, mutta out-puolelta itsellä t-paita mekot ja sametti nousevat In-ryhmään.T-paita mekoista on tullu nähtyä kivoja asuja, mutta myös sellaisia jotka ei munkaan silmää mielytä. Ja mitä samettiin tulee niin omalla ostoslistalla keikkuvat nuo Puman kengät jotka sulla on tossa kuvassa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään näistä kans aina tosi paljon! :) Makuja on niin monia, niin se tekee sen mielenkiinnon näihin! Nuo pumat voi varmasti näyttää sun asuissa ja ylipäätään sulla hyvältä kyllä, vaikken itse niistä henk koht tykkääkkään :)

   Poista
 7. Monissa jutuissa olin täysin samaa mieltä ja monissa sit taas ihan eri mieltä sun kanssa! :D Esimerkiksi hopea sisustuksessa ei oo ollenkaan mun juttu, ja sit taas marmorikuosi on vasta nyt alkanut ihastuttamaan itseäni :D Mutta anyways, tosi mielenkiintonen postaus - näitä on niin kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit silti lukea, vaikkei samaa mieltä kaikista oltukaan :)

   Poista
 8. Oon ehdottomasti samaa mieltä ylipolvensaappaiden suhteen, vaikkakin ne ovat olleet tyylikkäitä jo syksystä lähtien. :-) marmoriin oon itse edelleen rakastunut. Liika on tottakai liikaa. Itseltäni löytyy calvin kleinin alusvaatteet ja ne ovat mulla pysyneet tosi hyvinä ja ovat ihan sairaan mukavat päällä! Näistä hieman eri mieltä siis. Nää on tosi kivoja postauksia! Jatka ehdottomasti näiden tekemistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään näiden tekemisestä myös super paljon, joten varmasti näitä näkyy täällä myös jatkossa :) Mulla on ylipolvensaappaisiin aina ollut sellainen viha/rakkaussuhde :D Nyt ne ovat ehdottomasti siellä rakkauden puolella! ♥

   Poista
 9. Näitä postauksia on tosi mielenkiintosta lukea ja oot toteuttanu tän upeesti! Tykkään ehdottomasti <3

  VastaaPoista
 10. Haha joo hei, mäki halusin laseja ihan hirveen kauan ennen kuin lopulta sain ne huonontuneen näön takia! Enää en vois ees kuvitella itseäni ilman laseja, koska ne on niin suuri osa mua :) Hopea on kyllä tosi hienoa sisustuksessa!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on kyllä varmaan pakko hankkia lasit, ja vaikka samalla tarkastuttaa näkökin että tarvitseeko vahvuuksia vai ei :) Oon jotenkin niin pitkään halunnut niitä :D Hopea on kyllä ihan ♥

   Poista
 11. Ylipolven saappaat ovat niin hienot, pakko saada! Ei vain millään löydy kivoja. Nääpostaukset on super kivoja!

  http://www.harrietgripenberg.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä metsästän kanssa kissojen ja koirien kanssa niitä täydellisiä ylipolven saappaita! Eiköhän jossain kohtaa metsästys palkita :) Kiva kuulla että tykkäät tällaisista postauksista!

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!