Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

NYX 

NYX_1_12_1
Nyt onkin luvassa tän blogin historian suurinta meikkipostausta. Monet teistä varmasti tietävätkin, että mähän en ole mikään meikkaajamestari, en todellakaan. Meikkaan erittäin harvoin, yleensä ehkä maks muutaman kerran kuukaudessa. En vaan oo kokenut sitä niinkään omaksi jutukseni. Lisäksi oon aamuisin niin koomassa herättyäni, ja käyn joka aamu muutenkin hirveän taistelun itseni kanssa, että saan itseni ylös sieltä sängystä. Niin ei siinä oikein ole ylimääräistä aikaa tai mielenkiintoa meikkaukselle, joka ei ole mitenkään pakollista. 
Kuitenkin viime vuoden aikana, yhden meikkimerkin ansiosta, mäkin pikkuhiljaa olen innostunut meikkauksesta. Vaikken kyllä edelleenkään voisi mitenkään kuvitella meikkaavani päivittäin. Tai edes joka toinen päivä. Kyseessähän on merkkimeikki NYX. Mä halusinkin omistaa sille kokonaisen postauksen. Lähes kaikki mun NYX:in kokoelmasta on Cocopandalta ostettuja tai saatuja, ja mä kyllä ehdottomasti suosittelen Cocopandaa muutenkin. Heillä valikoima on ihan super NYXin tuotteissa, sekä heillä on tosi usein erilaisia kamppiksia ja alennuksia! 

NYX_2 Tässä postauksessa mä esittelenkin siis mitä kaikkea mulle on jo NYXiltä päässyt kertymään, ja mitä mitä mieltä mä niistä olenkaan ollut. Niinkuin ylläolevasta kuvasta voi päätellä, ehdottomasti eniten mulla on huulituotteita. Koska viime vuonna mä innostuin erityisen paljon huulien meikkaamisesta. Vaikken tosiaan usein meikkaakkaan, laitan silti aina välillä kyllä huulille vähän väriä. 

NYX_6 Aloitetaan vaikka näillä suht uusilla NYX Mega Shine Lip Gloss - huulikiilloilla. Mulla on näitä tosiaan kolmessa eri värissä: Nude Pink, Sponge Cake ja Salsa. Mulla oli pitkään kausi, etten juurikaan käyttänyt huulikiiltoja. Kuitenkin tuli sitten hankittua yksi tällainen testiin, ja sehän olikin sitten erittäin hyvä ostos. Nyt mulle on kertynyt näitä jo lyhyessä ajassa kolme, ja vielä himottaisi saada muutama vähän tummempi sävy. Ehdottomasti yksiä parhaimpia huulikiiltoja mitä mä olen käyttänyt. 

NYX_7 Tän NYX Wonder Stick- korostuskynän ansiosta mä innostuin korostamisesta ihan uudella tavalla. En juurikaan ollut edes korostamista meikissä ennen tämän hankintaa käyttänyt. Mutta nyt, kun omistan tämän, tulee aina meikatessa tätä käytettyä. Niin helppo ja yksinkertainen, mutta silti älyttömän hyvin toimiva kapistus! Suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä kyllä. 
  
NYX_12 Koska niitä huulituotteita mulle on kaikista eniten kertynyt, jatketaan niillä. Vuorossa olis siis NYX Butter Lipstick- huulipunat. Näitä mulla on sävyissä Sweet Tart, Gumdrop, Taffy, Hubba Bubba ja Fun Size. Näissä on tosi ihana koostumus. Ei sellaisia liian tököttiä/paksua kerrosta tekeviä, mutta kuitenkin näillä saa hyvin pigmenttiä ja pysyvyyttä. Sekä näissä, niinkuin lähes kaikissa muissakin NYXin tuotteissa, hinta-laatu-suhde näissä on siis ihan yliveto. Näistä ehdoton lemppari ja eniten käytetyin sävy on ollut tuo Hubba Bubba, se on niin ihana!
   
NYX_10 Nyt Cocopandan uusimmassa paketissa mulle saapui tämä NYX Mineral Finishing Powde- mineraalipuuteri*. Oon super pitkään etsinyt uutta puuteria. Mutten sitten kuitenkaan koskaan ole "jaksanut" nähdä tarpeeksi vaivaa ja oikeasti etsiä sitä käsiini. Tämä osui kohdalle, ja päätin tilata tämän kokeiluun. Tästäkin tuli heti kokeilun jälkeen kyllä tosi lemppari tuote. 
  
NYX_9 Seuraavana toiset huulikiillot, nimittäin NYX Butter Gloss- kiillot. Näitä mulla on tosiaan "vaan" nämä kaksi. Ja todennäköisesti enempää ei edes tule. Nää on ihan kivoja, mutta ei vedä yhtään vertoja noille aikaisemmin esittelemilleni kiilloille. Nämä multa löytyy sävyissä Peaches and Cream ja Merengue. 

NYX_8Myös tämä NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade -kulmaväri* saapui mulle uusimmassa Cocopandan paketissa. Tää on tosiaan sävyssä 03 brunette. Tätä olen päässyt vasta vain vähän hätäiseen kokeilemaan, mutta sen perusteella luulen kyllä, että mä tuun tykkäämään tästä vielä ihan kunnolla. Mulla ei aikaisemmin tällaista värijuttua olekaan ollut, vaan pelkästään kulmakyniä.

nyx_14 Sitten onkin vuorossa tämä todella paljon hehkutuksia saanut NYX Lingerie- nestemäinen huulipuna. Tää onkin ainut tuote, mitä mulla on NYXiltä, joka ei sytytä. Mä en edes tiedä, miksi mä en tästä tykkää, mutta mä en vaan tykkää. Pari kertaa olen tätä yrittänyt käyttää, mutta eivaan iske, niin ei iske. Ehkä mä kuitenkin vielä kerran kokeilen, joska olisin ollut väärässä. Nää Lingerie sarjan tuotteet on kyllä muuten joka paikassa aina tosi hehkutettuja.

NYX_4 No mutta, sen ainoan ei niin hyvän tuotteen jälkeen onkin hyvä hypätä sitten sitäkin tykätympiin tuotteisiin. Nimittäin nämä NYX Jumbo Lip Pencil- huulimeikkikynät on ihan ykkösiä! Näillä on niiiiin helppo meikata huulet, nää pysyy älyttömän hyvin huulilla, ja nää näyttää niin hyvältä huulilla. Joko yksinään, tai esimerkiksi noiden ensimmäisten huulikiiltojen alla. Ihan ykköstuotteita huulimeikkauksessa, jos multa kysytään!

NYX_13 Meikin kiinnityssuihke mun on pitänyt hankkia ties miten pitkään. NYX Matte Finish Fini Mat- viimeistelysuihke on mun ensimmäinen kiinnitys/viimeistely suihke ikinä, ja tykkään tästä kyllä tosi paljon. Tosin, mulla ei ole vertailua muihin vastaaviin, mutta kyllä mä olen huomannut meikin pysyvän paljon paremmin paikoillaan, kuin aikoina ennen tätä putelia. 

NYX_5 Sitten muutama yksittäinen huulituote. Ylempänä NYX Lip Primer- pohjustusvoide* huulille. Kerran tätä testanneena täytyy kyllä antaa kaikki pisteet kotiin tälle. Helppo käyttää, ja oikeasti tällä on vaikutusta huulimeikin kestävyyteen ja näyttävyyteen. Siis nimenomaan positiivista vaikutusta. Varsinkin sellaisten ei ehkä ihan niin tummien huulituotteiden alle tämä on ihan huippu. Kuvassa alempana sitten taas NYX Lip Liner- huultenrajauskynä. Tää ei myöskään herättänyt mitään suurta positiviista tunnetta tätä tuotetta kohtaan. Mutta eipä kyllä silti negatiivistakaan. Varmasti tulee ajanmyötä käytettyä, mutta ei läheskään niin nopeasti kuin nuo muut hehkuttamani huulituotteet. 

NYX_3Sitten tullaankin yhteen mun ehdottomaan meikkilemppariin, ylipäätään kaikilta merkeiltä. Nimittäin NYX Matte Lip Cream- sävyttäviin huulivoiteisiin. Näitä tosiaan onkin sitten kertynyt jo yhteensä seitsemän eri sävyä. Sävyt mitä multa löytyy on Ibiza, Zurich, Tokyo, Sydney, Cairo, Istanbul ja Abu Dhabi. Viimeinen näistä onkin ihan uutuus, jota en vielä olekaan kerennyt laisinkaan testaamaan. Nää on kyllä kaikki kehut somessa ja jokapaikassa ansainneet. Tykkään näistä älyttömästi, ja näiden myötä mun huulimeikkaus into syntyikin. 

NYC_9
Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpä, myöskin viimeisessä Cocopandan paketissa saapunut aivan yli-ihana NYX Love Contours All Palett*- paletti. Joka sisältää siis 9 luomiväriä, 2 korostusväriä, 2 varjostusväriä, sekä 2 kulmaväriä. Oon monesti himoinnut tätä palettia, mutta koskaan en kuitenkaan vain ole saanut tätä tilattua. Nyt kuitenkin päätin hyödyntää tilaisuuden, ja vihdoinkin tämä ihanuus on mun! Tässä on niin kaikki tarpeellinen, että voin hyvin kuvitella kuinka tää kulkee aina jatkossa reissussakin mukana jos meikkauksen tarvetta reissussa on.


Kannattaa ehdottomasti tsekata Cocopandan tarjonta niin NYXin osalta, kuin muiltakin kosmetiikkajutuilta! Siellä on mm tällä hetkellä kaikki tuotteet vähintään -20% !!! 
*saatu. 

22 kommenttia

  1. Ohh! Haluaisin noi kaikki :D Itselle nyxin tuotteet ei ole vielä tutut, pitää testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti testaamaan sitten!! Varsinkin näitä huulituotteita! :) Uskon vahvasti, että et tule pettymään. :)

      Poista
  2. Ihana postaus nimittäin täällä yksi allekirjoittanut Nyx-addikti! Oon miettinyt jonkin aikaa tuon kiinnityssuihkeen hankkimista, ehkä täytyy ensi viikolla käydä hakemassa sellainen itselleni :D Upeet kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että joku muukin on addiktoitunut NYXille :') Mä suosittelen kyllä tuota kiinnityssuihketta! Kiitos kehuista <3

      Poista
  3. Nyx on ihana! Ja toi paletti, oivoi miekii oon tota kuolannu, mut just tilasin cocopandalta juttuja, ni pitää ehkä taas rajottaa :D.
    Kiva postaus!

    http://tarunmaailmassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki pisteet kotiin kyllä tuolla paletille, suosittelen ehottomasti :) No mut hei, sekin taitaa olla aika kivassa alessa Cocopandalla justiinsa! ;)
      Kiva kuulla että myös koko postaus miellytti, tätä oli myös kiva tehdä! <3

      Poista
  4. Herkullisen näköiset kuvat, tekis mieli hankkia kaikki noi jo ihan kuvien perusteella! :D Mulla on toi NYXin puuteri myöskin, se on tosi hyvä ja hinta-laatusuhteeltaan ihan yliveto! Mä en käytä puuteria päivittäin joten pitäisi olla pitkäkestoinenkin :) Tykkään hurjasti myös noita Lip Matte Creameista, mulla on niitä vaan kaksi, ja haluaisin yhden tietyn sävyn, mutta kun oon vähän luvannut itselleni, etten osta uusia huulituotteita ennen kuin vanhat on käytetty pois... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että kuvat ovat noin onnistuneita! :') Mullakin puuteria menee erittäin harvoin, joten todennäköisesti se kestää täälläkin ties kuinka kauan :D Erittäin hyvä idea tuo, että pitää vanhat käyttää loppuun ennekuin hankkii uutta! Pitänee itsekin harkita :)

      Poista
  5. Mä en itse omista kun vaan yhden Nyxin matte luo creamin, mutta tarkoitus ois tottakai hankkia Nyxin tuotteita lisää! Noi huultenrajaus kynät houkuttelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYX on kyllä ihan huippu meikkimerkki, joten suosittelen kyllä kokeilemaan muiakin kun nuita matte Lip Creameja :) Ehdottomasti kannattaa noita Jumbo Pencil kyniä testata, ihan parhaita! ♥

      Poista
  6. Tosi ihanasti toteutettu postaus! <3 Multa löytyy muutamia meikkejä Nyx:ltä ja mun mielestä niissä on ehdottomasti hinta-laatu -suhde kohdillaan. :) Mua houkuttelisi kokeilla ainakin kiinnityssuihketta ja soft matte lip cream -huulituotteita. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että toteus oli mieluisa! ♥ Hinta-laatu -suhde on kyllä ihan huippu näissä munkin mielestä! :)

      Poista
  7. Ihana postaus josta varmasti hyötyö seuraavalla kerralla kun nyxiä aion tilata! Mä niin tykkääntuosta tame and frame kulmaväristä, puolivuotta tullut käytettyä, ja täytyy sanoa että en ikinä vaihtais muuhun:)

    http://www.harrietgripenberg.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Harriet! :) Mä luulen kans että mulle tuo kulmaväri tulee käyttöön enemmänkin, kun pääsen siihen vähän paremmin ensiksi tutustumaan :)

      Poista
  8. Aivan ihanasti sulle on kertynyt näitä tuotteita! Tykkään kyllä hirveästi Nyxin kosmetiikasta! <3 Ja mä taas tykkään varsinkin tosta lingeriestä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näitä on joo "vähän" jo kertymään päässyt :') Toi Lingerie on kyllä just sellanen mistä joko tykkää tosi paljon, tai ei sitten yhtään :D

      Poista
  9. Tarvitsetko oikeasti noin montaa huulikiiltoa / voidetta? Aiotko tehdä postauksen missä sulla on naamassa näitä meikkejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvitseeko ihminen ylipäätään yhtäkään huulipunaa tai -kiiltoa? Niiiimpä. Kaikkia on tullut käytettyä enemmän ja vähemmän niin miksipä ei! Taidankin itseasiassa heti huomenna tsekata Cocopandan olisiko heillä yhtä sävyä vielä lisää mikä multa kokonaan puuttuu!
      Ja kyllähän näitä täällä on käytössäkin näkynyt, aina kun tulee meikkailtua joku näistä on varmasti osana sitä :-) Varsinaista postausta missä vaan ihan esittelen näitä naamassa tuskin, ainakaan tosiaan kaikista tulee.

      Poista
  10. Oi että, tässähän tulee ihan kateelliseksi, niin ihania tuotteita oot saanu haalittua!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Ohoh mikä kokoelma! Siis waude :) Mä olen myös nyt tykästynyt Nyxin huulituotteisiin, vaikka vasta pari omistankin. Mutta pakko niitä on kyllä hamstrata lisää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :') Huulituotteet on kyllä ihan ehdotonta ykköstä Nyxillä! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥