Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutta! Part 2.

Ensimmäiseen osaan pääset tästä

ostokset_7Astiakaappi on saanut myös pientä täydennöstä. Iittalan kastehelmi sarja sai vihdoin täydennystä näillä neljällä ihanalla lasilla. Lielahden Iittalassa oli loppuunmyynti, ja nää oli siellä tosi edullisesti. Vielä tosi kivasti pakattuna tuollaiseen metallipurkkiin. Myös muumiastiaperhe kasvoi muutamalla uutuudella: talvimukilla ja myynnistä poistuneella mehukannulla. Jonka mä itseasiassa bongasin kirpputorilta, tarallisena ja täysin uudenveroisessa kunnossa muutenkin. Mun piti tää jo silloin ostaa, kun tää oli kaupoissa. Mutta ei sitten vaan koskaan kuitenkaan tullut ostettua. Mutta nyt se on vihdoin mun!

kuvat_12 NYXin meikkejä on tullut muutama ostettua. Sokoksella näitä kun tosiaan (valitettavasti) myydään, tulee siellä näitä usein hipelöityä. Ei siis ollenkaan hyvä homma lompakon kannalta. Mä ajattelin lähiaikoina toteuttaa NYXille ihan oman postauksen, joten en tässä jaarittele näistä sen enempää, muutakuin: aivan ihania ovat kumpikin!
  kuvat_4Leffahamstraaja hennatässähei taas. Ei vaan, nämä Twilightit osuivat käsiini yhdellä kirpparikierroksella vaan muutamalla eurolla. Koska mä en ole nähnyt näistä koskaan kuin ensimmäisen, nämä oli pakko saada. Oon aina mielinyt nähdä nämä, ja nyt mä ne vihdoin näen. Tosin tästä puuttuu se uusin osa, mutta enköhän mä sen jostain vielä saa käsiini. Ensimmäisestäkään mulla kyllä ei ole harmainta humppaa siitä juonesta... Että siinä mielessä hyvä, että sekin oli tässä mukana!

timberland_1 timberland_2Mun super pitkään himoitsemat mustat Timberlandit. Sain nämä mukavalla alennuksella Sarenzalta*. Kannattaa ehdottomasti kurkata kyseinen paikka! Siellä on vielä tosi kovat alennukset menossa, ja ihan super laaja valikoima. Lisäks sieltä saa tietyistä merkeistä lisäalennuksen -10% vielä huomenna. En malta odottaa et pääsen esittelemään teille näitä rakkauksia asukuvissa. Multa on jo meinaan super pitkään puuttunut ihan kokonaan mustat talvikengät, siksipä nää oli oikein extra odotetut yksilöt.
  kuvat_16Pleikkapeli valikoima on kans syksyn ja talven mittaa kasvanut. Sing Starin, Raymanin, sekä Guitar Heron kitaroineen muutettuaan meille. Mä oon ihan pienestä pitäen tykännyt pelata pleikkarilla, vähä sillai ajoittain. Välillä on aikoja että tulee pelailtua usein, ja välillä taas pitkiä aikoja etten koskekaan siihen.

ostokset_4-side
Kevättä kohden myös takkikokoelmaa tuli hieman päiviteltyä kahdella Onlysta löytyneellä ihanuudella. Pidemmän mallinen paksumpi bomberi, sekä vaaleanpunainen hattaraunelma. Voi kevät, koitas nyt pikkuhiljaa saapua niin saadaan nämä uutukaiset käyttöön!
  ostokset_3 H&M:n sisustuspuolelta bongasin ennen joulua tämän ihan mielettömän ihanan kynttilänjalan. Sisustuksessa mun lemppari värit on ehdottomasti hopea, harmaa ja valkoinen, ja siksipä tämä sopii meille ihan älyttömän hyvin!

kuvat_15Vaikken koskaan ole ollut mikään lukuhirmu, ja epäilen vahvasti ettei musta myöskään ikinä sellaista tule. Tämän JHT Mustalammas- kirjan mä silti ehdottomasti halusin. Mä tykkään Cheekin musiikista, ja oon sen juttuja seuraillutkin. En fanita sitä, eikä mun tarvitse sen jokaista käännettä tietää, mutta jos jotain uutisia/juttuja on, yleensä ne klikkaan auki. Oon kokenut sen jotenkin tosi mielenkiintoiseksi ihmiseksi, ja siksi mä halusin saada tän kirjan. Oon tässä vasta aika alussa, mutta ehdottoman tyytyväinen että tämän hankin.
   
ostokset_1Takkipuolen lisäksi täydennystä sai myös pöksypuoli. River Islandin aivan täydelliset siniset farkut. Mulla oli pitkään hakusessa tän väriset siniset farkut, missä ei olis mitään reikiä eikä sellaisia yksityiskohtia. Tilasin nämä netistä, ja jännitin ihan superisti onkohan nämä nyt yhtään mitään sinne päinkään, koska kuvat eivät vaikuttaneet ihan niin lupaavilta. Yllätyin kuitenkin positiivisesti kun sain nämä ensimmäisen kerran jalkaani, siis ihan super positiivisesti. VeroModasta taas löytyi -50% lapulla varustetut mustat kangashousut, vähän vastapainoksi ikuiselle farkkutytölle.
   
ostokset_5Michael Korssilta tuli jokin aika sitten paljon uutuuksia, ja mun silmät kiinnityivät heti tähän yksilöön Zalandolla. Korttikotelo kuului pakettiin, jota mä en välttämättä olisi tarvinnut koska juuri ennen tätä sellaisen hankin. Mutta se nyt sattui tulemaan mukaan, ja on ihan kiva lisä kokonaisuuteen.  Tää on niin yksinkertainen ja aivan ihanan värinen! Voisin hehkuttaa tuota väriä ties miten paljon. Normaalistihan mä tykkään laukuissa lähes aina vain hopeisista yksityiskohdista, mutta tähän nämä kultaiset sopivat kyllä ihan älyttömän hyvin. Mun tulee usein käytettyä näitä crossbodylaukkuja, ja tää on kyllä ihana lisä siihen kokoelmaan. Tätä löytyi myös kahdessa muussa värissä, jos joku muukin ihastuu tähän. 

12 kommenttia

  1. Siis noi mustat timberlandit... <3 mun piti ostaa kanssa samanmoiset mut lompakon parhaaks oli koko36 liian pieni ja 37 liian iso.. Kovin olisin halunnu mut säästy kuitenkin hyvä summa sit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on hitusen ärsyttävää jos käy just noin, että ei oo sopivaa kokoa! :D Mutta tosiaan lompakkohan siitä vain aina kiittää :) Ihan muuten vinkkinä, kandee tsekata myös lasten koot tuossa kohtaa! Ne on yleensä vähän eri kokoisia vielä!

      Poista
  2. Voi miten ihania uusia juttuja! Toi mehukannu on ihan perfect ja oon haaveillut siitä jo superkauan! Toivottavasti tulee muakin kirppiksellä vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! ♥ Tuo mehukannu oli kyllä todellinen löytö!! :) Toivottavasti säkin löydät vielä omasi! :)

      Poista
  3. Ihania juttuja oot hankkinut! Mullakin nuo twilightit, myös se viimeinen osa :) Itken aina siinä vikassa leffassa vaikka oon nähnyt sen jotain viis kertaa :'D Kannattaa katsoa nuo kaikki!

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä kaikki ollut omaankin mieleen tosi paljon :) Ehdottomasti menee katseluun kaikki, ja pitää vielä lisäksi hankkia se vika kyllä! ♥

      Poista
  4. Ihan täydellisiä ostoksia! Timberlandit ja astiat voisin ottaa itsellekin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iittalat ja muumit on kyllä ihan älyttömän ihania! :) Sullakin kyllä on jo melkoinen muumikokoelma, mitä on tullut seurattua ;)

      Poista
  5. Oi ihania juttuja oot ostellut! :)
    Pakko udella, oliko tosta Onlyn vaaleenpunaisesta takista muitakin värejä? Oon itse ettinyt tollasta perus simppeliä takkia jo pidempään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikki on kyllä omastakin mielestä ihania! :) Takkia oli muistaakseni myös vaalean beigenä ja mustana, jos en ihan väärin muista! :D

      Poista
  6. Tuo vaaleanpunainen takki on jotenkin tosi suloinen, vaikka en sitä ehkä itseni päällä kuitenkaan näkisi. Nuo muumijutut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen on kyllä sellainen väri mistä monet tykkäävät, mutta läheskään kaikki eivät tykkää siitä kuitenkaan omassa pukeutumisessa :) Muumit on kyllä juurikin <3

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥