Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

New Cosmetics!

Pitkän pitkästä aikaa vähän uusien kosmetiikkatuotteiden esittelyä. Nää on aina itselle sellaisia postauksia muiden blogeissa, mistä itse bongailen kiinnostavia tuotteita. Usein jopa ihan kokeiluun saakka. Itseasiassa nyt kun asiaa mietin, mä todella usein päädyn uusiin kosmetiikkahankintoihin nimenomaan sen takia, että jokin bloggari on niitä blogissaan kehunut. Aika harvoin mä bongaan kaupassa mitään ihan uusia tuttavuuksia "jotka on ihan pakko saada".

kosmetiikka_2 Sitten vähän uutta naaman hoitoon. Oon kuullut tosi paljon hyvää Cliniquen tuotteista, ja päätin nyt sitten itsekin testata näitä Take The Day Off Makeup Remover meikinpostoainetta, Clarifying Lotion 3 Comb ihon puhdistajaa ja Take The Day Off Cleansing Milk- puhdistusmaitoa. Mulla ei ole ollut meikinpoistoainetta, noh ainakaan vuosiin. Mä meikkaan niin älyttömän vähän, etten ole kokenut sitä tarpeelliseksi. Kuitenkin nyt päätin, että on se silti hyvä olla, että aina kun tulee meikattua niin saapahan ne tökötit sitten ainakin asianmukaisesti poistettua. Testasin tätä jonkin aika sitten ensimmäisen kerran, ja kyllä meinaan lähti meikit ilman hankaamista! 
Tuo ihonpuhdistaja herätti mun kiinnostuksen jo aikaisemmin, koska oon nyt tuloksetta yrittänyt löytää ihotyypilleni sopivaa puhdistajaa. Mulla on leuan alue välillä finnejä ja muita epäpuhtauksia täynnä, ja haluaisin nyt vihdoin löytää siihen jotain toimivaa ainetta. Tätä oon jo pari kertaa testaillut, joten varsinaisesta tuloksesta/toimivuudesta on vielä vaikea sanoa, mutta mä kyllä tykkään tästä! Todella todella tuhtia tavaraa tämä kyllä on, ja myös tosi alkoholipitoista. Ensimmäisillä käyttökerroilla piti oikein haukkoa henkeä kun tässä se alkoholin tuoksu on niin vahva. Mutta siihen tottui tosi nopeasti. Ja vaikka kuinka hinkkaisit ja putsaisit naaman ennen tätä, siltikin tää saa naamasta vielä epäpuhtauksia irti. Uskon, että tää tulee jäämään ihan pysyvästi mun käyttööni. 
Puhdistusmaito onkin sitten itselläni ensimmäinen laatuaan, joten mulla ei ole mitään mihin sitä voisi verrata. Vielä aika hissukseen tätä olen käyttänyt, enkä eroa varsinaisesti huomannut ole. Koostumut tässä on mun mieleen, sekä tätä on helppo käyttää. Katsotaan pidemmässä käytössä, auttaako tämä ihon puhtaana pidon kanssa kuinka. 

ostokset_51
Huulirasvojen suurkuluttajana, päätin testata tätä netissä tosi paljon hehkutettua Akademiklinikenin Pure Lip Intense huulivoidetta. Ja noh. En mä tätä oikein haukkuakaan voi, mutta en mä kyllä niitä superhypermega kehujakaan allekirjoita. Erikoinen koostumus kaikkiin muihin voiteisiin ja rasvoihin nähden mitä mulla on ollut. Kiiltoahan tää antaa myöskin. En kyllä tätä varmaan enää uudestaan osta, ei mun mielestä ole sen arvoinen mitä tämä kustantaa.

ostokset_28
Nivea Daily Essentials Sensitive Night Cream- yövoide vanhan edellisen loppuneen yövoiteen tilalle, ja paljon hehkutettu L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask -kasvonaamio. Mä oon tosi huono kosteuttamaan kasvojani aamuisin, niin oon aina sitten iltaisin pyrkinyt laittamaan yöksi kunnon voiteet. Vaikka en mä koskaan ole kyllä kuivuudesta kasvoilla kärsinytkään. Kun tosiaan edellinen Lumenen versio tässä joskus loppui, päätin ostaa tämän Nivean version kokeiluun. Erityisesti mua kiinnosti tuo "punoitusta vähentävä vaikutus" sekä lakritsiuute, mitä tämä sisältää. Tästä mä kyllä tykkään. Helppo levittää ja imeytyy hujauksessa. Sekä se tärkein, että aamulla kasvot ei tunnu tunkkaisilta, niinkuin joidenkin yövoiteiden jälkeen tuntuu. Vaan nimenomaan tuntuu, että ne on kosteutetut, mutta silti raikkaat. 
Kasvonaamion mä ostiin testiin ihan vaan kokeillakseni, mitä tällainen musta tahna voi kasvoilla saada aikaan. Lopputulos oli kyllä ihan positiivinen. Vaikkakin tän pois peseminen on yksi hitonmoinen työmaa, varsinkin ripsienpidennysten kanssa, kyllä mä voisin tätä toisenkin purkin tämän joskus loputtua hankkia.

siveltimet_2 siveltimet_5 siveltimet_4 siveltimet_7No mitäs muitakaan, kun uusi siveltimiä! Eikä mitä tahansa, vaan supersuosion saaneita Real Techniquesin- siveltimiä. Tämän Limited Edition Your Picks Berlinin mä bongasin Emotionin alessa, ja pakkohan nämä ihanuudet oli sitten mukaansa ostaa. Kun taas sitten tämän toisen, silmämeikkiin tarkoitetun setin Starter Set:in mä tilasin jokin aika sitten Cocopandalta. Mun sivellinvalikoima on ollut aaaivan onneton. Nää tulikin siis todella todella tarpeeseen. Muutamia jo testanneena, tykkään näistä kyllä älyttömästi! 

otstokset_46 Tämän Garnier Skin Active Moisture Bomb -kosteuttavan naamion mä bongasin joskus jonkun toisen bloggaajan blogista, ja innostuin sitten itsekin ostamaan tämän kerran Sokokselta kokeiluun. Tykästyin tähän tosi paljon, ja tämä taitaakin nyt sitten olla jo kolmas mitä mulle on tänään tai huomenna käyttöön tulossa. Niin helppo tuote! Paketti auki, ja voit vaan heittää naamion kasvoille, hillua se päässä jonkin aikaa, ja naamio veke. Kosteutuksen huomaa heti, kun naamion kasvoiltaan riisuu. Ehdottomasti sen muutaman euron arvoinen, mitä tämä markeiteissa maksaa. 

gwenstefani_1 gwenstefani_3 gwenstefani_4 gwenstefani_6 gwenstefani_2Vihdoin mä pääsen esittelemään teille tämän!! Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette - luomiväripaletin. Mä kerran huomasin tän Sokoksella, mutta en silloin sitten jostain idioottimaisesta syystä tätä itselleni ostanut. Ja sittenhän kävi klassiset... En saanut palettia mielestäni, ja lähdin sitä sitten itselleni hakemaan. Noh, eiköhän se ollutkin sitten jo loppuunmyyty. Ei muutakuin kääntämään netti ympäri, että mistä minäkin saan tämän ihanuuden itselleni. Loppu, jokapaikasta loppu. Kunnes yksi kaunis päivä Sokoksen verkkokauppa oli saanut näitä lisää, ja vihdoin minäkin sitten sain omani.  Tää on ehdoton lemppari luomiväripaleteista. Tässä on toinen toistaan kauniimpia sävyjä. Tällä saa hyvin sekä arki- että iltameikin. Pigmenttiä riittää kyllä todella hyvin, ja pysyy paikoillaan ilman mitään kiinnitysusihkehärdellejäkään. Sekä onhan tämä nyt ihan mielettömän kaunis pakettikin! Voisin vaan tuijotella tätä päivät pitkät... 

14 kommenttia

  1. Oi vitsi mulla on myös samantyyppinen postaus suunnitteilla etenkin Cliniquen tuotteista, joita olen käyttänyt jo reilu vuoden ja ovat kyllä nostaneet oman ihoni kunnon aivan uudelle levelille! Joskin alkuun testaamani tuotteet noitten 4 ihotyypin mukaan omalle valittuna eivät toimineetkaan, vaan vasta täysin toista sarjaa testattuani löysin sen täydellisen :)
    Ihania kuvia ja tuotteita muutenkin, aloin samantien himoitsemaan tuota luomiväripakettia! Ihan täydellinen <3

    http://neasjoblom.blogspot.com.ee/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen kanssa, että nää Cliniquenin tuotteet saa munkin kasvot voimaan paremmin :) Tai ainakin toivon niin! Merkki on muutenkin saanut tosi paljon kehuja :) Tää luomiväripaletti on kyllä täydellinen!! ♥

      Poista
  2. Mä tykkään myös itse kovasti lukea muiden blogeista näitä kauneuspostauksia! Nyt alkoi kovasti kiinnostamaan tuo UD:n upea paletti ja tuon kasvonaamion oon jo todennut loistotuotteeksi :-)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä huippuja postauksia aina löytää muiden blogeista! :) Tää luomiväripaletti on kyllä ihan täydellinen! Mikäli päädyt itsellesi kans hankkimaan, tsemppiä etsintöihin, ei oo ihan helposti saatavilla meinaan :D ♥

      Poista
  3. Cliniquen ihohoitotuotteita haluaisin kovasti testailla, mutta niissä on aika suolanen hinta :`D Tosi kiva tää postaus, kosmetiikkajutuista on aina kiva lukea! ^^

    http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on itseasiassa tosi usein hyvissä kamppiksissa! :) Kannattaa vaan pitää vähän silmällä! Kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta ♥

      Poista
  4. Kiva kuulla sun kokemuksia näistä tuotteista, mä luen tällaisia postauksia niin mielelläni!:) ja Ei vitsi toi UD:n Gwen stefani paletti näyttää sävyjensä puolesta niin herkulliselta, taisi päästä mun meikkihimotuslistalle..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että postaus oli mieluisaa luettavaa :) Kaikki suositukset tälle meikkipaletille, on ihan huippu!! ♥

      Poista
  5. Noi siveltimet, ja aaa toi luomiväripaletti! Täydellisen näköisiä!

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että näin moni muukin tykkää näistä! :')

      Poista
  7. Kivoja juttuja, tuo luomiväripaletti on täydellinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täydellinen on kyllä juuri oikea sana kuvaamaan sitä :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥