Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Viime aikoina mä olen...

kuulumiset_2 kuulumiset_4-side kuulumiset_3 kuulumiset_1
... Sisustanut, sisustanut ja vähän vielä sisustanut. Kevät tuo mukanaan aikalailla taas sisustuskärpäsiä. Kukkia on pakko saada, olohuoneen järjestystä muuttaa, sohvan tyynynpäälliset uusia... Kuulostaako tutulta? Vielä olis hakusessa muutama sisustusjuttu, mutta muuten alan taas olla tyytyväinen meidän kodin sydämeen, eli olohuoneeseen. Olkkaria me itseasiassa jo vähän isommin uudistettiinkin, kun vanha lipasto sanoi sopimuksensa irti, ja sen tilalle sitten hankittiin uusi. Sitten vielä iskä meinasi pistää oman sohvapöytänsä polttopuiksi harmaantuneen pinnan myötä, no mähän kiikutin sen tänne ja päällystin sen uudestaan. Se sopii meille tosi hyvin, ja on just sen kokoinen mitä me oltiin etsittykin.

viimeaikoina_1 ... Hankkinut Sonera Viihteen ja samalla paremman netin. Mä tosi pitkään himoitsin tätä Viihdettä, ja nyt sen sitten vihdoin sain hankittua. Meiltä on puuttunut kokonaan tallennus mahdollisuus telkkarista, ja nyt tän digiboksin myötä sekin asia korjaantuu. Lisäks otettiin samalla sitten vähän lisää kanavia tän paketin mukana. Ihan hirveästi en oo tätä vielä käyttämään päässyt, mutta erittäin hyvältä kyllä vaikuttaa jo tässä kohtaa! Löytyykö sieltä muilta näitä Viihde-paketteja?

viimeaikaiset_2 ... Täydentänyt muumimukikokoelmaa muutamalla uutukaisella. Hetkiä Rannalla- mukin bongasin netin kirpparilla niin huikeaan hintaan, että pakko se oli itselle sitten kotiuttaa. Ruotsimukin taas sain J:ltä risteilytuliaisina. Kokoelma rupeaa olemaan jo melkoinen. Mutta silti, vaikka välillä tuleekin ajatus "pitäisikö vaan luopua kaikista..." en niistä ole vielä ainakaan oikeasti raaskinut luopua.

kuulumiset_7 ... Hymyillyt. Tää kevät tuo mukanaan niiiiin suuria juttuja, että vaikka ne "vähän" jännittämään laittaakin, oon silti niin innoissani kaikesta. Lisäks mä tykkään ihan superisti näistä mun uusista kulmista, jotka tosin vielä paranee jonkin aikaa ennen vahvistuksia, mutta silti. Ja hei, niistä puheen ollen, Tampere ja muu Pirkanmaa, mikäli kulmienkestopigmentoinnit on ollut mietinnässä, tsekatkaa tää postaus, ja hyödyntäkää kiva alennus!

kuulumiset_8 ...Panostanut ihon hoitoon todella. Tästä onkin lähiaikoina tulossa ihan omaa postausta, jossa esittelen näitä uusia juttuja, mitä tämän projektin myötä on tullut hankittua. Monelle syksy on sitä aikaa, että ihosta aletaan huolehtimaan paremmin. Mulle se on kuitenkin aina se kevät! Vaikka, eihän tuota meidän suurinta elintä ja sen hoitoa saisi laiminlyödä koskaan.
  
kuulumiset_6 ...Kärsinyt kiukuttelevasta jalasta. Jalka ei selkeesti oo mun kanssa yhtämieltä siitä, millä tahdilla tää kevät on menty. Niimpä se sitten päätti ottaa ja nilkasta tulehtua. Rasitus/liikuntakiellossa tässä nyt sitten elellään, ja toivotaan parasta, että pian tää kipuilu alkais jo kokonaan hellittää. Ei meinaan nyt olis yhtään aikaa eikä mielenkiintoa lähteä sitä leikkelemään mihinkään suuntaan.

kuulumiset_5 ...Ajatellut paljon blogia ja myös panostanut siihen. Sekä tehnyt muutenkin paljon juttuja koneella, kuten esimerkiksi koulujuttuja on ollut ihan älyttömät määrät. Tuntuu, että tää bloggaus kipinä on kevään myötä saanut myös paljon tuulta allensa. Niinkuin muutenkin energiamäärät tuntuu olevan kovassa kasvussa, niin kyllä se näyttää vaikuttavan myös tosi paljon ja tosi positiivisesti myös tähän hommaan. 

viimeaikaiset_6 ...Innostunut lukemaan. Mulle lukemisen kanssa on aina sellaisia kausia. Välillä menee useampi kirja peräkanaa, ja välillä taas kuukausi tolkulla ilman kirjan kirjaa. Pitäis varmaan tämänkin into laittaa taas kevään piikkiin. Se kun saa näköjään paljon kaikkea muutakin aikaan! 

14 kommenttia

  1. Oi vitsi miten ihania ja oikein keväisen raikkaita kuvia koko postaus pullollaan! Samaistun täysin etenkin lukemiseen, vuoden alusta otin tavoitteeksi lukea kirjan per kuukausi, mutta homma on nyt aikalailla jäänyt... Tosin olin alkuvuodesta senverran ahkera, että toistaiseksi olen vielä tahdissa mukana :D Pitää aktivoitua tän kanssa ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista kehuista Nea! ♥ Tuossa olis kyllä ideaa, että ainakin yrittäisi lukea kirjan per kuukausi! Kertyis aika monta kirjaa sitten vuodessa :)

      Poista
  2. Ihana postaus! Niin kivoja tällaiset potaukset. Itsekkin olen innostuut taas lukemisesta, niin kivaa ajanvietettä.

    Ihanaa uutta viikkoa sulle Henna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Harriet! ♥ Ihanaa viikkoa myös sinne! :)

      Poista
  3. Ihanan näköinen koti teillä! Mullekin iskee sisustuskärpäsen purema aina näin keväisin uudelleen ja uudelleen. :) On niin kiva päivittää esimerkiksi tekstiilejä keväisempään ja raikastaa kotia kauniilla kasveilla. ♥

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! :) ♥ Joka keväinen purema se kans tännekin aina osuu :D Koti tykkää, lompakko ei... :D

      Poista
  4. Ihana kuulla että Viihde on löytänyt tiensä sinunkin kotiisi :) Toivottavasti karkit maistuivat ja vuokraamosta löytyy joku huippu leffa katsottavaksi! Aurinkoista kevättä <3

    Merja@SoneraPartio
    www.sonera.fi/sonerapartio

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokraamosta löytyy varmasti leffa jos toinenkin! :) Ihanaa kevättä myös sinne Soneran väelle! ♥

      Poista
  5. Täällä myös halutaan paljon kukkia ja parvekkeen uudistus just menossa, siitä jo tänään toista postaustakin kirjoiteltu :)


    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä sitä katselinkin! Ihan parvekekateushan tässä iskee :D

      Poista
  6. Hei sulla on tosi kiva headeri ja blogin ulkoasu! Rakastan myös tota taulukollaasia, kelpais itellenikin jos ois isompi kämppä haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Heidi! :) Tällaiset taulukollaasit on kyllä tosi paljon omaankin mieleen! :)

      Poista
  7. Oi kuinka ihanan keväisiä ja raikkaita kuvia olet napsinut ♥ Myös täällä kevään ansiosta pieni sisustuskärpänen on iskenyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellanoora! ♥ Pirusti siis noita sisustuskärpäsiä nyt liikkeellä :p

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥