NOUSUSSA & LASKUSSA PART. 7

Huhtikuun kunniaksi on pitkästä aikaa luvassa suosittua IN/OUT postausta! Postauksen lopusta ja ylhäältä kategorioista löytyy tunniste josta saatte aikaisemmatkin postaukset auki, mikäli nekin kiinnostavat. Mutta nyt pidemmittä puheitta, tässä tän hetkiset jutut! 

9454412188_9a72e027ae_o in_1_1 YVES SAINT LAURENT. Tää merkki ei aikaisemmin herättänyt mussa mitään tunteita, mutta nyt viime aikoina niitä on alkanut heräämään sitten senkin edestä. Nimenomaan positiivisia sellaisia. Usein huomaan selailevani netissä laukkuja tältä merkiltä, mutta ainakaan vielä yksikään ei ole kolahtanut niin lujaa, että tilaukseen saakka olisi mennyt. Mutta mä vahvasti luulen, että ei siihen kauaa mene, kun näin tulee tapahtumaan. 

in_2_1 VIHERKASVIT SISUSTUKSESSA. Aikaisemmin, ehkä joku kaks vuotta sitten nää olis kuulunut tuonne OUT puolelle. Mutta, kuinka siinä sitten kävikään ja niin se taas pienen ihmisen mieli muuttui. Koti tuntuu mun mielestä paljon enemmän kodilta, kun siellä on vähän vihreää. Tällä hetkellä mulla löytyy olkkarista kaksi yksilöä ja keittiöstä kaksi yksilöä. Ei mitään isoja yksikään. Mutta yksi sellainen oikeasti isompi kyllä houkuttaisi. Vaikkakaan en kyllä yhtään tiedä mitä siitäkin sitten tulisi... Nimimerkillä neljä jukkapalmua jo aikaisemmin tappanut. 
  in_3_1
KORUT. Yleensä koskaan aikaisemmin shoppaillessa tai nettiä selaillessa, en oo kiinnittänyt mitään huomiota mihinkään koruihin. Nyt kuitenkin siihenkin on tullut muutos. Aina jos oon tilaillut jotain uutta, tai käynyt kaupoilla, on tullut tsekattua myös ne koruosastot. Erityisesti Marc Jacobsin korut on alkaneet miellyttämään tosi paljon silmää.
  in_4_1HARMAA. Voi kuinka olinkaan jossain välissä ihan täysin unohtanut tämän mielettömän ihanan värin. Tykkään tästä ihan älyttömästi pukeutumisessa ja sisustuksessa, ja noh, melkeimpä missä vaan.  Jopa harmaat hiukset on omasta mielestä nyt tosi kova juttu. 

9451631045_213e0fb575_o out_1_1 SLIP ON KENGÄT. Hrrrrr. Mä en ole ikinä tykännyt näistä. Näistä tulee niin mieleen ne ala-asteen tuollaiset ruutukuosilliset kengät, mitä oli kaikilla (paitsi mulla!). Enkä mä silloinkaan tykännyt näistä yhtään. Tennareissa vaan kuuluu olla nauhat, jotta ne on tennarit. Lisäks, näistä tulee sellainen tietynlainen sukkaviba mieleen. Et ihankuin olis jäänyt kengät kokonaan laittamatta. 
  out_2_1VALKOISET FARKUT. Valkoiset alaosat toimii kyllä muuten, mutta ei farkuissa. Kerran joskus vuosia vuosia sitten, omistin yhdet yksilöt, mutta koska niiden yhdistäminen yhtään mihinkään oli aivan mahdoton tehtävä hyvän lopputuloksen saamiseksi, laitoin ne eteenpäin. Ja hyvä niin. Edelleen olen tuota samaa mieltä.
  out_4_1TUPAKOINTI. Vaikkakin olen aina, ja tulen aina olemaan tätä mieltä, halusin sen silti nostaa tähän postaukseenkin mukaan. Koska nyt viime aikoina sosiaalisessamediassa on vähän yleistynyt tällaisten kuvien jakaminen ajatuksena, että porukka ihailisi niitä. Mussa ainakin tällaisilla kuvilla huomion hakeminen herättää vaan kuvottavan ja myötähäpeän fiiliksen. Sekä se ajatusmaailma, että tupakointi olis jotenkin seksikästä. Voi luoja. Toi vasen alakulman kuva olis oikeasti hyvä, mutta toi tupakka ja savu tekevät siitä jotain niin rumaa.
  out_3_1POM POM/LAUKKUKORU/KARVAPALLO. Tai miksi näitä sitten ikinä kutsutaankaan. Mä en edes ymmärrä mistä ihmeestä tällainen villitys tulikaan. Ainoa paikka, mihin tällainen epämääräinen karvapallomöykky sopii, on pipo. Kengät, oli ne sitten kantapäässä tai tossuissa, ei ei ei. Sekä kaikenmaailman tällaiset laukkukorut. 

20 kommenttia

 1. Mä taas tykkään ihan älyttömästi slip on -kengistä ja valkosista farkuista. :D Ja viherkasvit on kyllä ihan älyttömän ihania. Koti näyttää niin paljon kotoisammalta, kun on muutama puska siellä täällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipiteitä on yhtä paljon maailmassa kuin meitä ihmisiäkin :) Ellei jopa enemmän! Ja vaikken mä osaa näitä itselläni kuvitellakaan, olen silti nähnyt asuja missä ne näyttää ihan kivalta :)

   Poista
 2. Oi viherkasvit! Mä oon haaveillut jukkapalmusta jonkin aikaa, harmittaa kun meni yksi hyvä tarjous plantagenilta ohi :D Valkoiset farkut on kyllä ihan hemmetin vaikeat :D En ylipäätään osaa käyttää muita kuin mustia farkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viherkasvit nimenomaan! Jos jukkapalmun kasvatukseen ohjeistusta tarttet, älä ainakaan kysy täältä :D :D Valkoiset farkut on kyllä joo nimenomaan vaikeat :)

   Poista
 3. Valkoiset farkut on mun ehdoton luottovaate, koska kaikki muu minulla on vaaleanpunaista, enkä tummia vaatteita osaa liiaksi käyttää - valkoinen jääkin ainoaksi neutraaliksi vaihtoehdoksi! :D Tupakoinnista sen sijaan en voisi olla enempää samaa mieltä, mikä tahansa muuttuu kauniista rumaksi kun siihen lisätään tupakka. :( Minulle hirveän tärkeää ihmisessä on hyvä tuoksu ja röökin katku on siitä kaikista kaukaisinpana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sun tyyli on just sellainen mihin ne sopii! :) Mua jopa kummastuttaa, kuinka tupakointi on edelleen joillekin "tosi kova juttu" vaikka se on vaan jotain ihan rumaa ja kamalaa :D

   Poista
 4. Muuten sun kaa samoilla linjoilla, paitsi että rakastan slip-oneja! :-D Mutta tosiaan valkoiset farkut ja tupakointi ei nappaa!

  ainoaxberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipiteitä on niiin monia :) Slip onit tuntuu olevan todella suositut kyllä :D omalle kohdalla vaan en tykkää :)

   Poista
 5. Vitsit olipa hassu lukee tätä kun tuolta löyty kaikki mun tän hetken suosikit sekä in että out puolelta :D on se vaan hassu miten jotkut jutut iskee toisiin lujaa toisiin ei ollenkaan:) ainut noista sun out listan jutuista mistä olin samaa mieltä tällä kertaa on toi tupakointi. Sitä en oo ikinä ymmärtänyt enkä koskaan tule ymmärtämään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Näitä postauksia on aina tosi kiva tehdä, koska mielipiteitä tosiaan on näin paljon :) Kiva sentään kuulla, että tupakoinnista ollaan samaa mieltä!

   Poista
 6. Kaikissa nousussa olevissa samaa mieltä mutta laskusta löytyy toi pompom minkä mä just ajattelin että haluun suomeen ja niinhän se tuliki sori :'DD New Yorkissa oli aika monellakin niin tulin sitten kahden sellaisen kanssa kotiin, ihastelin myös semmossia kenkiäkin mut oli sit liian kalliit mun makuun etten ostanut, tuli ihan mieleen niistä sinkkuelämää carrie :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Carrie tulee noista kyllä just eikä melkein mieleen! :D Pompomit tuntuu kans olevan kovassa huudossa, vaikken niistä itse tykkää, enkä itselle voisi kuvitellakaan :)

   Poista
 7. Onko noi karvapallot joskus ollut muotia? Silleen tosi hyvä, mutta musta tuntuu että toi harmaa tuli muotiin jo 2-3 vuotta sitten ja alkaa kanssa nyt menemään ehkä pois muodista. Toi YSL vai YVLS mikä on tuo laukkujuttu minkä sanoit niin alkaa kyllä näkymään kaikkialla!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis, näähän on tässä mun mielipiteitä, eikä mitään yleisiä mikä on nousussa tai laskussa :D Noi karvapallot on tällä hetkellä todella kovassa huudossa, mutta itse niistä en yhtään tykkää. Harmaasta mä olen vasta alkanut tykätä :) YSL on yleistynyt, mutta ei se kyllä mun mielestä kovinkaan kaikkialla vielä näy :')

   Poista
 8. Slip-onet on kyllä mun suosikit :D valkoset farkut mulla on ollut päällä viimeks 12-vuotiaana eikä ne mun päälle tuu enää koskaan eksymään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihanasti sanottu farkuista :D Slip onet on kyllä just sellaiset, mistä joko oikeasti todella tykkää, tai sitten ei lainkaan :)

   Poista
 9. Olen aika samaa mieltä monestakin kohdasta! :D Viherkasveja on alkanut löytyä myös meidän kodista, ja tuollainen iso peikonlehti olisi tosi kiva sisustuksessa ♥ Itse vaan olen myös melko huono hoitamaan mitään kasveja, ja tapan ne alta aika yksikön...:D Tupakointi ei kerää pisteitä täältäkään suunnalta, ja tuollaiset kuvat antavat vain huonoa esimerkkiä nuoremmille :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi peikonlehti olisi kyllä niin ihana! Ihana myös kuulla, että en ole ainoa joka ei ihan mestari työssään ole kasvien kanssa :D Totta, erittäin huonoa erimerkkiä kyllä :/

   Poista
 10. Muuten samaa mieltä, esimerkiksi valkoisista farkuista en oo ikinä pitänyt, mutta noista tupakointikuvista pakko sanoa että jotkut niistä kuvista on musta hienoja sen savun takia, ei niinkään itse tupakoinnin. Omasta elämästäni vielä pakko sanoa kun mullakin instagramissa joitakin tupakkakuvia on, että usein silloin vaan tulee otettua kuva, kun tupakan sytytettyä on kaverin kanssa sellanen hetki, että pysähdytään hetkeksi paikallemme. Se on vaan jotenkin otollinen hetki ottaa kuva, siis silloin jos ei oo tarkoituksella lähtenyt kuvailemaan jos ymmärrät mitä tarkoitan. Tyhmä ällöttävä tapahan tupakointi on, ei sillä että sitä mitenkään puolustelisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis, kyllä varmasti savullisia kuvia otetaan ihan vaan hetken takia, eikä aina sen savun takia :) Mutta, niinkuin itsekin lopussa sanoit, tyhmä tapahan se silti on ylipäätään!

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!