Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

HUHTIKUUN SUOSIKIT!

No mutta, nyt olisikin vuorossa pitkästä aikaa postausta viime kuun suosikeista. Tää on ollut usein mielessä toteuttaa, mutta niin vaan se aika aina menee ja menee. Nyt kuitenkin löytyi tällainen mukava rakonen kalenterista, ja koska viime kuussa oli niin paljon ehdottomia suosikkeja, päätin tämän postauksen toteuttaa. Joten tässä huhtikuun suosikkeja! 

kuulumiset_1 Batisten kuivashampoot. Siis ihan oikeesti, MITEN mä olen ennen pärjännyt ilman kuivashampoota? Siis oikeesti. Mä pidin näitä aikaisemmin ihan "höpöhöpö" -juttuina. Kunnes sitten aattelin, että kokeillaan nyt niin saanpahan sanoa kaikille, että ei oo mun juttu. No mitenkäs siinä sitten kävikään...  Näistä tuli ehdoton luottotuote, jota ilman en enää suostu pärjäämään. Jopa meinaa ihan ärsyttää, miksen ollut näitä aikaisemmin suostunut testaamaan. 
   kuulumiset_6 Bongasin kerran kauppareissulla näitä Jenkin uutuuksia, ja pitihän ne sitten ostoskoriin kassalla vielä napata. Purkan suurkuluttajan on aina kiva, kun markkinoille tuodaan jotain vähän erilaisempaakin. Ja nää on just sitä, erikoisempaa, mutta silti syötävän hyviä!
   kuulumiset_7Ehdoton suosikki sisustuspuolella on tämä Kartell:in Stone jakkara. Oon tätä niin pitkään himoinnut, ja nyt sen vihdoin sain hankittua. Tää on niin kaunis, ja sopii niin moneen käyttöön. Niin jakkarana, kuin esimerkiksi pienenä apupöytänä.
   kuulumiset_4 Vaatepuolelta suosikiksi nousi tämä Gantin uusi kollari. Vaikkei tosin väri pääse lainkaan oikeuksiinsa kuvassa. Mä etin tosi pitkään jotain värikkäämpää kollaria. Mutta ei vaan meinannut miltään löytyä. Kunnes tää osui kohdalle. Tiesin heti, että tää se on mikä multa puuttuu.
 kuulumiset_8❥ Hiuksissa on tullut löydettyä taas rakkaus ponnareihin. Mulla on selkeesti kauseja, kun en tykkää ponnariluukista lainkaan, kun sitten taas kausia kun tuntuu ettei muuten hiuksia tekisi mieli pitää lainkaan. Huhitkuussa mä olin varmasti enemmän hiukset kiinni, kuin hiukset auki. Vaikka normaalisti se on ihan toistepäin.
  kuulumiset_2❥ Itse tehdyt hampparit. Herraje tulee nälkä, kun katsoo tätä kuvaa.. Mutta siis, itse tehdyt hampparit on jotain niin niin hyvää. Normaalisti teen ranskitsetkin siihen kylkeen itte, mutta nyt olin sen verran laiska, että heitin vaan pussista pakkasesta.
   kuulumiset_5❥ Tää Exuviancen kasvonaamio on kyllä kaikki kehut ansainnut. Ehdottomasti paras kasvonaamio mitä mä olen koskaan käyttänyt. Tätä levitetään ohut kerros kasvoille, annetaan kuivua. Ja sit se revitään sillai ihana rentouttavasti pois. Erittäin helppokäyttöinenkin siis. Sen oon huomannut, et mulla ei iho rasvoitu lainkaan niin paljon, kuin ennen tämän käyttöön ottoa.
      kuulumiset_3❥ No muttas mitäs se täällä onkaan! No Elämän Pelihän se! Mä en oo ikinä aikaisemmin katsonut jaksoakaan tätä, mutta nyt tällä kaudella satuin katsomaan ensimmäisen jakson. Ja se oli menoa se. Vaikka tässä tietyt jutut ärsyttää ihan suunnattomasti, niin silti tää on ollut sopivaa aivot narikkaan hommaa.
   kuulumiset_2❥ Loppuun vähän uusia meikkejä, joita tilasin viime kuussa Cocopandalta. Etenkin noi huulipunat on ihan huippuja! Palataan näihin vähän tarkemmin omassa postauksessaan vielä. Halusin kuitenkin nostaa ne tähänkin, koska nää kuitenkin on viime kuun suosikkeja kaikki. 

10 kommenttia

  1. Ihania & kivoja suosikkeja! Temptation island on kyllä tosi koukuttava sarja xd & ite tehdyt hampparit on kyllä ihan best! Toi kuva - äää - tuli nälkä :D

    http://millattt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Temppis on!! Vaikka ei aina tiedä itkisikö vai nauraisiko kun sitä katsoo :D Sitten vaan hampparit tulille joku ilta :p

      Poista
  2. Batisten kuivashampoot on kyllä ihan parhaita, niissä on loistava hinta-laatusuhde :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loista on kyllä juuri oikea sana!! :) En ymmärrä miten oon koskaan pärjännyt ilman niitä :D

      Poista
  3. Ihania suosikkeja! Itse en ookkaan vielä törmännyt noihin jenkki purukumeihin. Ihanan näköinen paita muuten!! <3 Ihanaa viikonloppua :)

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmasti mene kauan, kun säkin noihin purkkapusseihin törmäät :p Ihanaa viikonloppua myös sinne! ♥ :)

      Poista
  4. Ihan ekaksi pakko sanoa, että ihailen aina näitä siun kirkkaita ja kauniita kuvia - jo niistä tulee hyvä mieli! :) Batisten kuivashampoota kuluu täälläkin ihan urakalla, se vaan on yksinkertaisesti paras kuivashampoo mitä olen kokeillut. Haha, naurahdin hieman tuolle Temptation Islandille ja "Elämän pelille" :D Itse olen katsonut kaikki kaudet, ja vaikka tietyt jutut eivät mahdukaan omaan ymmärrykseeni, on sitä silti vaan pakko katsoa! Oii, näyttää ihanalta tuon viimeisen kuvan meikit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! ♥ Tällaista palautetta on aina ihana saada :') Ehkä temppiksen juju onkin siinä, että osa siittä ei mahdu ymmärrykseen niin sitten se lisää mielenkiintoa :D

      Poista
  5. Eiih toi Stone! Oon niin pitkään kuolannut tota iteki, sydäntä raastoi kun oli hullareilla alessa enkö ostanut. Mutta ihana!!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥