Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SUMMER BUCKET LIST 2017!

Käy ainakin kerran jossain huvipuistossa. Ja mielummin jossain muualla kuin perus Särkänniemessä. 

Syö mansikoita ja paljon! Oon niin monesti talvella ikävöinyt sitä, että pystyi matkalla kotiin ostamaan suoraan torilta pussillisen tuoreita mansikoita. 

Ulkoile paljon. Mä en talvisin viihdy yhtään pihalla. Kesällä taas ihan eri homma! 

Vietä tyttöjen mökkiviikonloppu. Vähän samalla kaavalla kuin talvella, mutta kesällä mökkeilystä saa vielä tuplasti enemmän irti! 

Katsasta Tammerfestit, mutta tällä kertaa ei työntekijän roolista, vaan nyt lähdetään "vaan" festaroimaan. 
  

Summerbucketlist_1
Päätä, mitä haluat hiuksillesi tehdä, ja tee se! 

Lähde J:n kanssa viettämään viikonloppua johonkin ihan toiselle puolelle Suomea johonkin kivaan hotelliin. Oikein sellainen kiva miniloma-viikonloppu! 

Yritä ehtiä ja päästä asuntomessuille! 

Yyteriäkään ei saa unohtaa. Joka kesän perinteinen päivä Yyterissä pitää toteuttaa tänäkin kesänä. 

Vietä ainakin yksi kokonain päivä ilman minkäänlaista somea. Eli toisinsanoen sulje netti puhelimesta ja pidä kone ja tabletti visusti kiinni. Mielummin koko viikonloppu! 

Etsi ja löydä täydellinen kesämekko kesän tuleviin juhliin. 

Tunge J:n mukaan veneilemään mahdollisimman monta kertaa!

Ota paljon kuvia. Oon monesta kesästä halunnut teettää sellaisen valokuvakirjan, mutta koska kuvasaldot ovat olleet niin naurettavan pieniä, en sitten ole väkisin sellaista halunnut vääntää. Josko tänä vuonna onnistuisi? 

Koska tänä kesänä (ainakin hyvin todennäköisesti) vietetään koko kesä Suomessa, toivo sormet ja varpaat ristissä upeita kelejä. Ja tietysti nauti niistä! 

summerbucketlist_2Testaa mahdollisimman monta uutta ravintolaa ja terassia. Me syödään kyllä paljon ulkona, mutta mennään aina niillä tutuilla ja turvallisilla. Tampereellakin paikkoja on kuitenkin vaikka ja kuinka!   

Vietä aikaa kummitytön kanssa! 

Leivo jokin uusi kunnon överi kesäkakku. 

Näe paljon kavereita ja ystäviä, ja vietä kivoja päiviä ja iltoja heidän kanssaan! 

Kerää Juhannukseksi porukka kasaan, ja vietä paras Juhannus ikinä. 

26 kommenttia

  1. Mulla on kans joka kesä sama tavoite ottaa paljon kuvia ja jopa teettää muutamia niistä, mutta ikinä en oo tätä tavotetta saavuttanut :D jospa VIHDOIN tänä kesänä.. Ja Tammerfestit myös täälläkin bucket listillä tänä kesänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, etten ole valokuvauksen suhteen ainoa laatuani :D Tammerfesteillä oli oikein hyvä kattaus tänä vuonna! :)

      Poista
  2. Hyvä post! Tästä sai taas semmosia mitä itsekin voi miettiä kesälle vaikka oma ämpärilista on jo tehty!

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Ihanan kesäinen postaus :) Meillä myös kovasti ollut suunnitelmissa lähteä Tampereelta jonnekkin ihan muualle viettämään viikonloppua, yleensä aina tulee pyörittyä näissä samoissa nurkissa :D Mä haluan myös päästä asuntomessuille, se on ihan pakko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole koskaan aikaisemmin käynyt asuntomessuilla, mut nyt uuden duunin puolesta tänä kesänä hinku olis kyllä tosi kova päästä sinne! :-) Kiva kuulla, että sä tykkäsit postauksesta!<3

      Poista
  4. Aivan ihania asioita sinun listallasi, hauska oli löytää lista jossa ei ole paljoa samaa mitä omassani, yleensä törmäilee niin samankaltaisiin tai ainakin näin musta tuntuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans huomannu, et monilla näissä kiertää ne ihan samat auringon otot ja kesänautiskelut :D Pitääkin mennä tsekkaamaan myös sun lista :p On näitä tuosta huolimatta kiva blogeissa lukea!

      Poista
  5. Tosi kiva summer bucket list ja ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  6. Oi vitsi sun kesän suunnitelmat kuulostaa tosi hyviltä! :) Sain pari ideaa itellekin näistä. Upee blogi sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kiva kuulla, että blogia kehutaan! Kiitos <3 :)

      Poista
  7. Törkeen ihania kuvia!

    Ite tein kans tommosen postauksen!

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/2017/06/summer-bucket-list-2017.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Nää postaukset on kyllä ihan huippuja! ♥

      Poista
  8. Lista kuulostaa ihan huipulta! Ja mullakin on aina tarkoituksena ottaa enemmän kuvia, mutta jotenkin se aina jää 😅 Tässä postauksessa sulla oli kyllä ihanan kesäisiä kuvia ❤️

    http://saraoonav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuvajuttu on kyllä varmaan jokaisen bloggaajan tavoite kesältä :D Siihen pitää kyllä omalla kohdalla tänä vuonna panostaa tosissaan!

      Poista
  9. Oi, ihana mitä kuvia! Tuli ihan täysi kesäfiilis näistä! Todella hyvät suunnitelmat sinulla kesälle, toivottavasti saat toteutettua mahdollisimman monta kohtaa! <3

    www.ystavanihevonen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Oonkohan mä jääny ihan hirveen paljosta paitsi, kun en ole ikinä Yyterissä käynyt? Tuntuu et puoli maailmaa hengaa siellä joka kesä :D Mut ihania juttuja sun bucket listillä ja kauniita kuvia ♥

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se sellainen paikka on, johon joka kesä vähintään kerran pitää päästä! :) Et kyllä mä suosittelen ehdottomasti et joskus kans meet siellä käymään! <3

      Poista
  11. Kivanoloinen lista, innolla ootan miten tää toteutuu! Ja voi miten ihania kuvia, niin valoisia ja värikkäitä😍 Huippua myös löytää tamperelaisten blogeja, oispa kiva treffaa joskus vaikka asukuvien merkeissä :)

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innolla kans odotan, että kuinka monta saan toteutettua! :) Hei siistiä! Tamperelaisia blogeja on aina kiva löytää lisää! Ja toi treffailu kuulostaa erittäin hyvältä! :p

      Poista
  12. Upeita kuvia! Sun listalla on kyllä niin paljon tehtävää, ettei varmaan tule kesällä tylsää :) Oma listani oli huomattavasti suppeampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivottavasti ei kerkeä tylsää tulla :) Vaikka kyllä kesällä on välillä kiva olla tekemättä yhtään mitäänkin!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥