Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

15 cm kevyempänä!

asu_hatanpää_9
Hola! Muistatte varmasti, kuinka monesti mä olen täällä teillekin kriiseillyt tämän mun tukkani kanssa. Välillä himoinnut tummia takaisin, välillä halunnut lisää mittaa, välillä taas en ole edes tiennyt minkälaista muutosta haluaisin... Noh, kuinkas sitten kävikään. Mä tosiaan joku aika sitten varasin kampaaja ajan tuohon Session Salonin Nooralle, ja sinne sitten tepastelin jännityksellä viime viikolla. Mulla oli kaks vaihtoehtoa mitä olin vähän miettinyt. Lopulta me sitten yhteis tuumin päädyttiin tähän ratkaisuun. Kampaamon lattialle sai jäädä reipas 15 cm mittaa, niin hurjalta kuin se oikeesti kuulostaakin! 

asu_hatanpää_7-side
Nyt viikon tilanteessa elelleenä, voin sanoa olevani ratkaisuun todella tyytyväinen. Mulla on ollut pitkät hiukset niin niin niin monta vuotta. Mun hiukset on viimeksi ollut näin lyhkäiset aikalailla 6 vuotiaana. Kaipasin jotain radikaalimpaa muutosta. Takaisin tummaksi värjäämis ideasta luovuin sen jäätävän ylläpitämisen takia. Mulla oma hius on suhteellisen vaalea, ja voi taivas millaista juurikasvun värjäämistä se olisi sitten tummana ollutkaan. Ei "ihan" mun juttu. Kampaajalle mennessä olin päättänyt, että vähän leikataan. Mutta lopulta yllätin sitten itsenikin, että kuinka paljon sitä todellisuudessa sinne lattialle tippuikaan. Saksimisen lisäksi samalla vähän värjäiltiin ja kirkastettiin väriä. Tähänkin lopputulokseen mä olen ihan älyttömän tyytyväinen! 

asu_hatanpää_1 asu_hatanpää_10 asu_hatanpää_4 Uusi lemppari kellokin pääsi asuun mukaan. En edes ymmärrä, miten oonkaan pärjännyt ilman valkoista kelloa. Pitkään se on mielessä pyörinyt "voi kun sellaisen omistaisin", mutta koskaan vaan ei ole sitten tullut hankittua. Onneksi Daniel Wellington julkaisi tämän valkoisen ihanuuden! Ja hei, muistakaas alennuskoodi on voimassa kesäkuun loppuun saakka. Eli koodilla HennaM saatte -15% Daniel Wellingtonin koko valikoimasta, sekä ilmaisen toimituksen!
  asu_hatanpää_5 asu_hatanpää_3
asu_hatanpää_11Top Cubus | Bag, Sunglasses and Shoes Michael Kors 
 Trousers Vila | Bracelet Guess | Watch Daniel Wellington*


Asu koostuikin sitten useammasta uutukaisesta. Topin löysin ihan hiljattain Cubukselta. Se oli "rakkautta ensisilmäyksellä". Jonkin aikaa olin jo etsinyt tuollaista valkoista rentoa kesätoppia. Ja nyt sitten vihdoin tärppäsi. Housut näkivät päivänvalon myöskin ensimmäisen kerran, vaikkakin ne näyttävät osassa kuvia vihreänharmailta, ne on ihan täysin puhtaan harmaat. Siksi niistä ihan älyttömän paljon tykkäänkin! Kengätkin pääsivät vihdoin ensimmäisen kerran käyttöön. Niistäkin tykkään ihan älyttömän paljon. Varmasti voisi jopa sanoa, että koko vuoden parhain kenkäostos tähän mennessä! 

32 kommenttia

  1. Ihana tukka, sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Oi että kun noi sopii sulle hyvin! Kiva asu myös noissa kuvissa, tykkään erityisen paljon :)

    http://elllamaija.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Ihana saada tällaista palautetta ♥

      Poista
  3. Superkivat hiukset, sopii kyllä sulle! :) ihania kuvia muutenkin!

    VastaaPoista
  4. Tosi kivat hiukset :)! Näyttää paljon kesäisemmältä toi sun lookki näillä "vähän" lyhyemmillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäinen on kyllä juuri oikea sana kuvaamaan näitä, versus edellisiin! :) Kiva kuulla myös, että säkin tykkäät näistä!

      Poista
  5. Ompa kivan näköiset hiukset, sopii sulle hyvin!! Mäkin varasin piiiiitkästä aikaa kampaajan parin viikon päähän ja jotain uutta olis kans suunnitteilla :)

    Ihana toi toppi, oiskohan niitä vielä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ihana kuulla, että sopivat! Niin paljon kuitenkin muutos jännitti :D Jään innolla odottamaan mitä sä kampaajan kanssa keksit :p Toppi on aika tuore, eli hyvin mahdollista että on vielä netissä/liikkeissä! :)

      Poista
  6. Sopii sulle tosi hyvin! Mä en ikinä luopuisi mun hiuksista kun ne muutenkin on niiiin lyhyet :D

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin mäkin ennen ajattelin! :D Mutta päätös ei yhtään kaduta :)

      Poista
  7. Hienosti sopii lyhyempi tukka! :) Tykkään!

    VastaaPoista
  8. Siis wau nyt on kyllä hyvä päätös siellä kampaamossa tehty meinaa niin hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
  9. Toi näyttää tosi fressiltä! Ihana kesätukka :)

    VastaaPoista
  10. Ihanat, sopii tosi hyvin! :) Itse leikkautin(hiusten kunnosta johtuen tosin) myös pari vuotta sitten oman tukkani olkapäille, ja luulin katuvani sitä ikuisesti. Se oli kuitenkin parasta mitä olen hiuksilleni koskaan tehnyt, vaikka pitkiä hiuksia rakastankin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin myös hiusten kunto osittain tähän vaikutti :) Näin paljon ei sen takia olisi tarvinnut, mutta ajattelin että antaa nyt sitten kerralla mennä :D Mä kans tykkään näistä päivä päivältä enemmän, vaikkakin myös rakastan pitkiä hiuksia! :)

      Poista
  11. Ihan tosi kivat hiukset, sopii siulle älyttömän hyvin! :) Muutenkin ihanan kesäisiä kuvia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tuuli! :) Ihana kuulla, että säkin tykkäät! ♥

      Poista
  12. Sopii ihan hurjan hyvin nää hiukset sulle!! :)

    VastaaPoista
  13. Vau mikä tukka (näytät todella hyvältä)! Mullakin on aina jatkuva hiuskriisi päällä, tuntuu että toisaalta rakastan vaihtelua, mutta toisaalta mikään muu kun tää polkka blondi ei mulle sovi, haha :D ! Onneksi itsekin oon varannut ajan parturille ja saan ensviikolla jotain pientä uutta näihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) - Hiuskriisi on kyllä täälläkin niin tuttujuttu, että oikeastaan vähän liiankin tuttu :D

      Poista
  14. Oi mitkä hiukset!! <3 Noi räpsyt ovat ihanan kesäisiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat onnistui kyllä nyt omastakin mielestä erityisen hyvin, niin huippua kuulla, että ruudun toisellakin puolella ollaan sitä mieltä! :) Kiitos ♥

      Poista
  15. Tosi freesin näkönen! Tosi kiva vähän keventää kesäks 😊

    Sara V

    VastaaPoista
  16. Sopii tosi hyvin nää lyhyet sulle! :)

    VastaaPoista
  17. Ihanan freesi tää hiustyyli nyt, sopii sulle tosi hyvin <3

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥