3 sarjasuositusta Netflixistä!

Monesti tällaisia Netflix- suosituspostauksia ja kirjoituksia netistä ja muiden blogeista lukeneena, halusin toteuttaa tämän itsekin! Mä oon kaikki nämä sarjat aikoinaan bongannut just jonkun suosittelemana. Joten siksi on hyvä laittaa tavallaan hyvä kiertämään :-) 

netflix_suosituksia orangeisnewblack Orange Is The New Black. Tätä sarjaa vaan ei voi hehkuttaa liikaa mistään tuutista. Tää on oikeasti yks koukuttavampia ja hyvällä tavalla erikoisempia sarjoja, mitä mä oon koskaan katsonut. Niinkuin kuvista voi päätellä, sarja kertoo elämästä naisten vankilassa. Sarjan päähenkilö Piper joutuu sinne sen aikaisen naisystävänsä huumehölmöilyjen takia, mihin Piper on sotkeutunut rahan kuljettajana. Vankilassa sitten alkaakin tapahtua vaikka ja mitä. Äkkiä voisi luulla, ettei ketään jaksa kiinnostaa viisi tuotantokautta samasta miljööstä ja samoista naamoista. Mutta kyllä se vain niin on. Tästä on saatu tehtyä todella koukuttava ja kiinnostava sarja, kaikkine eri juonenkäänteineen. Innolla odotan jo uutta tulevaa kautta, joka todennäköisesti julkaistaan kesäkuussa, edellisten kausien tapaan! 
  maroco_poloMarco Polo. Kertoo taas nimensä mukaan tutkimusmatkailija Marco Polosta. Sarja sijoittuu Aasian historiaan, joka on omalla tavallaan oikeinkin mielenkiintoista seurattavaa. Marco Polo joutuu tutkimusmatkallaan Klublai-Kaanin hovin vangiksi isänsä hölmöilyjen takia, mutta pikkuhiljaa hän yllättääkin ja nouseekin Klublain suosikiksi. Tämä sitten taas aiheuttaa mustasukkaisuutta ja närää esimerkiksi Klublain pojassa. Draamaa ei siis sarjasta puutu. Sarja on jännityksellään myös hyvin koukuttava. Osittain myös hyvin raaka, ja monimutkainen. Eli sarjaa seuratessa pitää kyllä keskittyä, jotta ymmärtää kaikki historian monimutkaiset jutut. Varsinkin hahmot ja miljöö on mun mielestä tosi onnistunut, ja niitä on ollut mielenkiintoista seurata! Omaan makuun ainoa huono asia oli sarjan lyhykäisyys. Eli tätä tosiaan tehtiin ainoastaan kaksi tuotantokautta. 
  helppoelämä-1Helppo Elämä. Mä olen nähnyt varmasti suurimman osan 2000- luvun puolella tulleista kotimaisista sarjoista ja elokuvista. Siis oikeasti valehtelematta. Tykkään kotimaisista ihan superpaljon. Se vaan, kun kotimaisissa sarjoissa ei yleensä ole kovinkaan montaa tuotantokautta. Niinkuin ei tässäkään. Mutta halusin nostaa tämän silti! Koska tämä on äärettömän hyvä. Niin sarjana yleensäkin, mutta varsinkin kotimaiseen tasoon nähden. Elokuvassa keskitytään Mikkosten nelihenkiseen perheeseen, jonka elämä on kaikkea muuta, kuin helppoa. Sarjan kolme kautta jaksavat pitää mielenkiinnon kokoajan yllä, eikä missään kohtaa tule tunnetta, että sarja toistaisi itseään, tai että se menisi tylsäksi. Pikemminkin päinvastoin, homma vaan menee mielenkiintoisemmaksi ja tavallaan myös rajummaksi loppua kohden. Varsinkin Anu Sinisalon näyttelemä rooli Jaana Mikkonen, on ihan huippu! 


Koska mulla ei tällä hetkellä ole seurannassa mitään sarjaa, mutta kovasti sellaista kaipaisin, otetaan kaikki sarjavinkit kommenttiboxiin avosylin vastaan! :-) 

10 kommenttia

 1. Täytyy laittaa korvan taakse toi Marco Polo, se meinaa kuulosti tosi kiinnostavalta ja vapaa viikonloppukin häämöttää kulman takana. :D

  Mä voisin suositella Luciferia! Ihan huikee sarja ja taitaa taas ens viikolla tulla uus jaksokin siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti katseluun tuo Polo! Se on huippu :) Täytyykin tutustua tuohon Luciferiin!

   Poista
 2. Marco Poloa en ole vielä katsonut, mutta vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, pitää lisätä katselulistalle! Mä voisin heittää suosituksiksi ainakin seuraavat: Crown, Kolmetoista syytä, Gypsy, Isänmaan puolesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katselulistalle ehdottomasti! :) Pitääpäs tutustua noihin sun suosikkeihin!

   Poista
 3. Ui vitsi kerranki jotain mitä en oo nähny jo! ( paitsi oitnb tietty ) täällä on nyt menossa isänmaan puolesta, suosittelen tsekkaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä tsekata toi, koska oot jo toinen joka sitä suosittelee! :) Ja tutustu ihmeessä näihin!

   Poista
 4. Apua, katoin tota Helppoa elämää silloin joskus tv:stä, enkä tiennyt ollenkaan että se on myös Netflixissä! :D Pitääpäs aloittaa uudestaan tuo sarja. Oitnb on mun kestosuosikki ja sulle voisin vinkkinä heittää, että kannattaa kattoa Lucifer! En oo kyllä itekään katsonut vielä kaikkia jaksoja, mutta voin kyllä noiden kattomieni jaksojen perusteella suositella sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se ihan kokonaisuudessaan siellä on :) Mäkin vähän yllätyin, silloin kun sen sieltä bongasin! Kandee kyllä ehdottomasti katsoa! :) Tuota Luciferia on monet kehuneet, joten pitääkin tutustua siihen tarkemmin! :) Kiitos vinkistä!

   Poista
 5. Mä en oo katsonut näistä mitään! Orange is new black on monesti ollut harkinnassa mutta aina päädyn silti valitsemaan jotain muuta :D Ehkä vielä joskus! Mä itse suosittelisin Surkeiden sattumusten sarjaa (jos se on Netflixissä vielä), Shooter ja Kolmetoista syytä. Myös se ikuisuussuosikki Game of Thrones on pakko mainita, vaikkei Netflixissä olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta surkeiden sattumusten sarjasta olen kuullutkin! Pitääkin siis tutustua vähän tarkemmin vielä siihen :) Game Of Thrones ei oo yhtään mun juttu :D ei vaan jotenkin kiinnostus herää yhtään! :D

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!