Black Friday - Tsekkaa ainakin nämä!

TÄNÄÄN. Vuoden kuumin shoppailupäivä, Black Friday!! Joka puolella toinen toistaan parempia tarjouksia. Mitä mäkin oon jo monena vuonna hyödyntänyt. Siksi halusin vinkata muutamista tarjouksista myös teille. Tänään jos koskaan kannattaa laittaa pankkitilit ja luottokortit laulamaan, ja hoitaa samalla lahjaprobleemat pois alta, ja hemmotella samalla vähän itseään!
Ensimmäisenä kosmetiikkaa. Cocopandalla on koko valikoima (pois lukien ByNoor & J. M. O.) -25% - 70% alennuksessa! Eli nyt jos koskaan kannattaa tsekata heidän valikoima, täydentää kosmetiikkavarastot pullolleen ja hoitaa kaikki lahjajututkin samalla. Cocopandalta löytyy paljon erilaisia merkkejä, omia suosikeita ovat kuitenkin ehdottomasti theBalm, NYX, Fudge, Lumene ja paljon muita! 

Daniel Wellington, tuo uusi kellosuosikkini! Myös heillä on tänään paljon hyviä tarjouksia. Esimerkiksi koko Dapper valikoima on tänään -25 % eli tuo kuvassa vasemmassa alareunassa. Alennuksen lisäksi niihin saa tänään vielä toisen rannekkeenkin kaupan päälle! Tää Dapper on mun mielestä tosi tyylikäs miesten kello kaikissa väreissä, eli jos puolison lahja on vielä hankkimatta, niin ehdottomasti tsekkaamaan tämä valikoima. Ja jos Dapper malli ei iske, tuon ilmaiset toisen rannekkeenhan saa jokaiseen kelloon tänään kaupan päälle. 
Eikä siinä tosiaan kaikki!! Saatte meinaan näihin kaikkiin alennuksiin vielä päälle 15% lisäalennuksen koodilla HENNA ! Nyt jos koskaan kannattaa siis päivittää kellot ajantasalle ja hoitaa lahjamurheet pois alta. 


Tää kannattaa ehdottomasti tsekata! Nimittäin KOKO H&M:n valikoima on tänään - 20%. Siis ihan kaikki. Nää tuotteet, mitä mä tähän kollaasin listasin, on vielä kaikki jo valmiiksi ale-puolelta, joten nämäkin kaikki saa tänään hurjan edullisesti. Eikä myöskään kannata unohtaa H&M:n HOME osastoa, joka on mun mielestä viime aikoina alkanut täyttymään toinen toistaan ihanemmista ja tyylikkäimmistä jutuista!



pilkeoptiikka_1
Vaikka tällä hetkellä ei arskaa paljoa mailla eikä halmeilla näy, tulee sekin aika sieltä vielä. Pilke Optiikalla onkin
KOKO AURINKOLASI VALIKOIMA - 30% koodilla BF2017.
Eli se on jo todella sen kokoinen alennus aurinkolaseista, joka kannattaa hyödyntää. Valikoimastahan heiltä löytyy suosittuja merkkejä, kun Ray-Ban, Oakley, Michael Kors, Prada jne. Pilke Optiikkahan on myös täysin kotimainen yritys, mikä mulle on ainakin aina täysin positiivinen asia. Verot jotka joka tapauksessa tuotteen hinnassa joutuu maksamaan, jää kotimaista suosiessa aina Suomeen, ja näin siitä hyötyy kaikki. Ja vaikka Pilke Optiikalla onkin näitä suosittuja ja tunnettuja brändejä valikoimissaan, hinnat on silti tosi edulliset jo ilman mitään alennuksia edes! Mun suosikit ovat ehdottomasti nuo ylärivin vaaleanpunaiset Ray-Banit, ja miesten valikoimasta nuo Oakleyn Sliverit jotka löytyvät alarivistä keskeltä.

2 kommenttia

  1. Hahah luen tämän päivän myöhässä mutta tulin vaan sanomaan että vau mitkä kollaasit!! :D<3 Goals😍

    VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 23 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!