Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Black Week & TheBalm ♥

*Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.
  cocopanda_hennam_1
Black Week. Tänään on siis alkanut kunnon shoppailuviikko! Joka huipentuu perjantaina pääpäivään eli Black Fridayhin. Mä oon jo muutamana vuonna tehnyt aikas huippulöytöjä, tänä kyseisenä päivänä. Nyt oon jonkin verran tutustunut jo etukäteen mitä tulee olemaan tarjolla, mutta en kuitenkaan (vielä) kovin tarkasti. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa. Sen sijaan, monet ovat alkaneet osallistumaan ihan tähän Black Week - kampanjaan. Eli, että tarjouksia on koko viikon, joka sitten huipentuu itse perjantaina. Tässä hommassa on mukana myös Cocopanda! Eikä tosiaan huonoilla alennuksilla. Heidän koko verkkokauppansa (pois lukien ByNoor & J. M. O.) on alennuksessa! Ja vieläpä -25% alennuksessa! Black Week:in ja Black Friday:n kunniaksi mä sain heiltä TheBalmin meikkejä testaukseen, joita haluan tässä postauksessa samalla esitellä teillekin.

Nämäkin kaikki tuotteet ovat tällä viikolla vähintään -25% alennuksessa! 

balm_1 TheBalm on ollut jo jonkin aikaa yksi mun suosikeista. Ellei jopa ihan se kirkkain tähti. Tykkään ihan älyttömän paljon näistä heidän tuotteiden pakkauksista, mutta ehkä himpun verran enemmän itse tuotteista. Esimerkiksi testattuani ensimmäisen kerran näitä Meet Matt(e) Hughes- huulituotteita, en oo juuri muita enää käyttänytkään. Siis nää on aivan loistavia. Tällä hetkellä tän merkin ehdoton ykköstuote, on kuitenkin tässäkin postauksessa näkyvä Mary-Lou Manizer Aka "The Luminizer" - highlighter. Se on = ♥

balm_5Cocopanda lähetti mulle tosiaan testaukseen vähän theBalmin uutuuksia, mutta myös vanhoja kestosuosikkeja! Ehdottomasti eniten odotin tätä Nude sarjan kolmatta versiota, eli Nude Beach -luomiväripalettia. Oon tykännyt tän niistä kahdesta edeltäjästä tosi paljon, eikä tämäkään tuottanut pettymystä. Tässä on hieman enemmän väriä, mutta just hyvällä tavalla. Ja pigmenttiähän tän sarjan tuotteista ei muuten sitten puutu lainkaan. 

balm_7Paketista löytyi myös monta muuta oikein kivaa yksilöä. Ensimmäisenä kuvassa vasemmalla oleva Overshadow - No Money, No Honey Shimmering Gold - luomiväri. Tai oikeastaan luomivärin päälle laitettava kiilto! Olin jo hetken aikaa etsinyt jotain tämän kaltaista tuotetta. Koska mäkin omistan luomivärejä jonkin verran, ja välillä olis kiva saada hieman(paljon) enemmän glitteriä siihen, mitä tuotteesta jo valmiina löytyy. Ja siihen käyttöön, tää on ihan huippu tuote! 
Kuvasta ylimpää löytyykin sitten uusi ripsiväri, Cheater Mascara värissä Black. Mun oli jo pitkään pitänyt hankkia uus ripsari. Koska mun edelliset on todella paakkuuntuvia, ja koska mä käytän ripsaria vaan alaripsissä pidennysten takia, ei se toimi jos ne on ihan paakuilla. Tän kehutaan olevan sellainen, joka ei paakkuunnu, ja niin tää kyllä onkin! 
Sitten uusi kulmaväri. Oon pitkään käyttänyt Nyxin kulmaväriä, mutta halusin myös testata jotain toista. Niimpä kokeiluun pääsi tämä BrowPow Eyebrow Powder. Koostumukseltaan tää on todella hyvää, mutta harmillisesti sävy on mulle hieman liian vaalea, ja lämmin. Yleensä kulmavärissä mulla toimii nämä vaaleimmat tai toiseksi vaaleimmat sävyt, mutta tässä se ei toiminut. Eli jos etsinnässä on oikeasti vaalea kulmaväri, tää on siihen just oikea! 
Kuvasta oikealta löytyykin sitten theBalmin uutuus, nimittäin Even Steven Whipped Foundation voidemainen meikkivoide. Mä oon käyttänyt meikkivoiteena suurimmaksi osaksi BB-voiteita. Ostin kesällä NYXin yksilön testaukseen, mutta se ei sopinut mulle, tai sitten en vain koskaan tottunut siihen. Olin siis tosi varautunut tämän kanssa, ja ajattelin, että tuskimpa se tämäkään sopii. No mutta, olin väärässä. Tää on todella hyvä tuote. Tykkään tän koostumuksesta, ja kuinka helppoa tää on levittää, ja vielä kuinka tasaisesti tämä levittyy. Mulla tää on sävyssä Light, ja se on just passeli mulle!

balm_8 Sitten nämä jo edellä mainitut aivan ihanat huulipunat! Meet Matt(e) Hughes, sävyissä Charming, Adoring, Romantic, Loving, Captivating ja Passionate. Nämä on ehdottomasti mun eniten käyttämiäni huulipunia. Tykkään myös näistä pienistä, koska mä tykkään käyttää erilaisia sävyjä, enkä niinkään aina sitä samaa. Ja näissä on tosiaan paketissa aina se kuusi erilaista sävyä. Näistä sävyistä ehdottomasti eniten iski juurikin nuo kolme uutuutta. Nää ei yhtään kuivata huulia, ja nää myös pysyy todella hyvin. Suosittelen ehdottomasti testaamaan! 

balm_6 Viimeisenä, mutta ei tosiaan vähäisimpänä oli tämä Appetit luomiväri paletti. Oon kulannut tätä noiden violettiin taittavien sävyjen takia jo tosi pitkään, ja nyt vihdoin tämän sain! Keskimmäisissä sävyssä on myös just sopivasti kimalletta mukana, kun taas ylärivi on täysin mattainen. Paletti onkin siis tosi monipuolinen. 

Kannattaa ehdottomasti kurkata koko theBalmin valikoima, ja ylipäätään Cocopandan valikoima tällä viikolla, viimeistään pääpäivänä, eli perjantaina! 

10 kommenttia

  1. Apua miten söpöjä, varsinkin toi viimeinen paletti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpö on kyllä just se oikea sana kuvaamaan näitä!! :)

      Poista
  2. Ite en oo saanu mahkuja tutustua enempää TheBalmin tuotteisiin, mutta toi highlighter mulla on kun voitin sun järkkäämästä arvonnasta sen lahjakortin. 😍 pitääpä tsekata Cocopandakin perjantaina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta highlighterista mä en luovu! Se on ihan ykkönen! :) Kannattaa joo tsekata ehdottomasti!

      Poista
  3. Nuo on kyllä niin nättejä meikkejä 8) <3 nuo huulipunat näyttää tosi kivoilta :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans, kun näiden ulkoasuihin on panostettu niin paljon! :)

      Poista
  4. Meet matte Hudge's:it on ihan parhaita! Mulla on yksi sellainen, ja ne eivät kyllä kuivata huulia ollenkaan. Joku toinenkin väri olisi todella kiva omistaa ja sen lisäksi mua houkuttelisi se theBalmin poskipunapaletti. Joku apples niminen muistaakseni. Pitääpä mennä tsekkaamaan ne black fridayn tarjoukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Mä tykkään niistä myös just siksi, kun ne ei kuivata huulia yhtään! :) Vastaavanlaiset muilta merkeiltä kun tuntuu kaikki kuivattavan! Multa löytyy se poskipunapaletti, se on kans tosi kiva! Nehän sopii myös huulipuniksi :-)

      Poista
  5. Upean sävyisiä nuo Meet Matt(e) Hughesit, mistä kerroit kommentissasi blogissani :). Pitää kyllä hankkia joskus kokeiluun :).
    Muutenkin kaunis blogi sinulla, jään seurailemaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti testaat näitä joskus! Mä en meinaa voi kun suositella :) Paljon kiitoksia kivoista sanoista blogiani kohtaan! ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥