Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TOMMY

asu_tommy_8 asu_tommy_4-side asu_1 asu_tommy_7-side asu_2 asu_tommy_9 asu_tommy_2-sideJacket VeroModa | Bag Louis Vuitton | Shoes Nike 
Trousers Pull & Bear | Shirt Tommy Hilfiger


Pertsi-perjantai. Ja asua viime kuulta (vai sitä edelliseltä?...) no mutta ei ainakaan marraskuulta. Musta tuntuu, että joka ikisessä postauksessa mä puhun säästä, kelistä tai jostain vastaavasta. Mutta katsokaa nyt tota keliä näissä kuvissa! Miksei syksy vois näyttää tolta sinne, hmm.. toukokuulle saakka esimerkiksi? Ja sit vaan näppärästi vaihtuis kevääseen. No ei auta. 

Tuolloin tosiaan päälle pääsi ensimmäisen kerran mun uudet lempparipöksyt. Bongasin nämä Asokselta, mutta ihan suorinta tietä, tai helpointa tietä nää ei mulle saapuneet. Nimittäin, kun aukaisin kotona innoissani pakettia, oli siellä mukana jotain, mikä ei kovinkaan positiivisesti yllättänyt, ja mitä en olis koskaan voinut kuvitella siellä olevan. Pöksyissä oli nimittäin kiinni varashälytin. Saattaa olla, että muutama ärräpää lensi siinä kohtaa. Olin odottanut näitä niin kauan, ja sitten käy tällainen kömmi. No, ei se auttanut kuin lähettää pöksyt takaisin, ja jäädä odottelemaan uusia tilalle. Se hälytin oli kuitenkin sellainen, etten mä uskaltanut sen kanssa itse lähteä pelleilemään. Olis ollu entiset pöksyt sen jälkeen. Noh, hetki siinä taas meni, mutta lopulta sain pöksyt itselleni ilman mitään ylimääräistä. Ja ai että, mä tykkään näistä niiiin paljon! Vaikkakin nää ei oikein pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa. Oon myös nyt yrittänyt etsiä vastaavia jossain toisessa värissä, mutta tuloksetta. Täytyy siis jatkaa etsintöjä!
Housuihin sopii mun mielestä tosi hyvin valkoinen yläosa, ja näin Tommyn uudehko kollaripaita valikoitui sitten niiden kaveriksi. Itseasiassa se on valikoitunut tosi monesti näiden housujen kaveriksi. Nää jotenkin toimii mun mielestä hyvin yhteen. 

Niin siinä vaan on käynyt, että vuosi 2017 on muuttanut ikuista-farkkutyttöä aikas kovasti! 

15 kommenttia

  1. Todella kivan näköiset housut! Hah enpä oo koskaan kuullut että häly jäänyt johonkin tilattuun vaatteeseen eikä siis itselle ole vielä niin käynyt:D Harmillista tuolainen koska se säätö mitä se aiheutti, mä olisin ollut todella äsyyntynyt koska vihaan ylikaiken tuotteiden palauttamista, olen niin laiska.:D Mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

    Mä muuten myös melkein joka postauksessa puhun säästä, ihme ettei kukaan lukija oo vielä kiinnittänyt huomiota tai sanonut asiasta:'D Perus suomalaista, pitäisi lopettaa tuo säästä jauhaminen kun ei se sillä miksikään muutu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! :) Mäkin tykkään näistä ihan sikana! <3 Joo siis en mäkään ollut koskaan kuullut :D Ja vielä kun ne tulee vähän kauempaa, kun Suomen rajojen sisältä, se yllätti vielä enemmän :D En muuten ole mäkään kiinnitänyt huomiota sun säähöpinöihin, eli mua ne ei ainakaan häiritse!

      Poista
  2. Ihana asu!

    https://finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Tää on kyllä kiva asu! Mää oon kans käyttänyt tota mun tommy hilfigerin paitaa lähes jatkuvasti koska se on vaan niin mukava päällä! :D Ja nää syksyn värit!! Miksei nytkin vois näyttää tolta ulkona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että asu on onnistunut! :) Koska tää oli omakin lemppari! Ja joo totta, toi on ihan älyttömän ihana päällä! :)

      Poista
  4. ♡Ihana asukokonaisuus & olet kaunis!♡

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihanat värit ja tunnelma näissä kuvissa! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) ♥ Värit taltioitui kuviin kyllä hyvin!

      Poista
  6. Oih toi college on ehkä ihanin ikinä<3 Tuon perään mäkin oon monesti kuolannut!

    VastaaPoista
  7. ihanan aurinkoiset kuvat ja tosi magee toi paita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sina! Aurinko osui kyllä just sopivasti näihin kuviin! :)

      Poista
  8. Aika mielenkiintoista, että hälytin on jäänyt verkkokaupassa kiinni. Ei kannata tosiaan lähteä repimään niitä kovahälyttiä itse irti, kun voi mennä koko vaate pilalle. Mulla on myös joskus jäänyt, mutta vaan kaupassa ja se on sitten huomattu, kun on yrittänyt poistua!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥