JOULULAHJATOIVEET 2017 !

Täällä se on taas! Jo tosiaankin perinteeksi muodostunut Joululahjatoive- postaus. Vaikkakin, kyseessä ei oikeasti ole mitkään joululahjatoiveet, vaan ihan vain omat haaveilut ja samalla jonkin sortin ostoslista periaatteessa. Koska ei sitä enää tässä iässä, eikä itseasiassa enää hetkeen ole toivottu minkäänlaisia lahjoja. Emmää edes kehtais läheisiltä toivoa mitään. Mutta, koska tää nyt on perinteeksi muodostunut julkaista aina tähän aikaan vuodesta, pidetään siitä ja nimestä myös kiinni! :) Tietyllä tapaa itse on aina kiva käydä kurkkimassa vanhoja postauksia (2016, 2015 & 2014) ja käydä läpi, kuinka hyvin haaveilut ovat kuluneen vuoden aikana toteutuneet ja kuinka paljon ne ovat muuttuneet. Eli siis tietyllä tapaa tämä on myös sellainen ns. seurantalista itselle! 

joululahjatoiveet_2017

1. Kamera & Objektiivi. Ja nimenomaan Nikonin kamera! Multa löytyy tuo suht tuore Olympus, mihin toki olen ollut tyytyväinen. Mutta. Ei se vaan ole pystynyt ottamaan tuota Nikonin papparaisen paikkaa. Nikon on siis mulla edelleen isommassa käytössä. Ja koska sillä ikää on enemmän kuin tokaluokkalaisilla ja kuvia räpsitty enemmän kuin olisin ikinä edes osannut kuvitella, se ei "ihan" täydessä terässä enää ole. Ja olisi jo aika kohtuullista päästää hänet nauttimaan hyvin hyvin ansaittuja eläkepäiviä. Jonkin verran olenkin siis jo tutustunut Nikonin nykyiseen tarjontaan ja pohtinut erilaisia vaihtoehtoja. Vielä pähkäilen, olisiko seuraava runko sitten jo täyden kennon runko, vai pysisinkö vielä normaalissa. Saa nähdä! 

2. Uusi pussukka diabeteslääkkeille. Pitkään palvellut Tory Burchin nykyinen versio alkaa olemaan jo parhaat päivänsä nähnyt, ja kaipaisi kipeästä päivitystä. Tää on kuitenkin sellainen pussukka, joka kantaa mun tärkeimmät jutut mukana paikasta toiseen. Ja on siis käytössä monta kertoja päivässä. Nykyinen on ollut musta, mutta haluaisin siihen ehkä vähän väriä jatkossa. Tuo hennon vaaleanpunainen versio olisi just eikä melkein täydellinen tähän vaativaan hommaan! Se itseasiassa taitaa olla myös malliltaan ihan identtinen tuon nykyisen kanssa. 

3. Aamutakki. Tai oikeastaan jos tarkkoja ollaan, niin kaksi sellaista. Sellainen hento ja ohut, ehkä silkkinen? Ja sitten sille kaveriksi joku paksumpi, mutta ei mikään pilkkihaalarin paksu kuitenkaan. Nykyinen alkaa olemaan niin parhaat päivänsä nähnyt, ettei tosikaan. Siinä on esimerkiksi reisien kohdat täynnä haaleita punaruskeita pilkkuja, jotka ei lähde kirveelläkään enää irti. Ne on peräisin siitä, kun pistän insuliinin aina iltaisin jompaan kumpaan reiteen, ja sitten aina joskus ja jouluna pistosreikä sylkee takaisin päin pienen veripisaran. Se kuitenkin tulee aina hieman viiveellä, enkä oo koskaan oppinut odottamaan tuleeko se, vai ei. Sitten se vain päättää tulla ja on sitten mun aamutakin helmassa... Mutta, vaikka aamutakki onkin jo lievästi sanottuna kulahtanut, se on omalla tavallaan niiiin rakas, etten ole vielä laittanut ostohousuja jalkaan ja lähtenyt etsimään uutta.

4. Välimallin kokoinen laukku. Eli ei iso, eikä myöskään pieni. Vaan sellainen, noh, sopiva! Esimerkiksi tuota kollaasin keskellä olevaa Tory Burchin versiota olen ihastellut. Mutta. Eipä sitä tunnu saavan mistään. Tuo kyseinen värikin olisi just eikä melkein täydellinen! Mitä sopivan kokoinen laukku sitten mulle tarkoittaa. No sitä, että sinne mahtuu kamera, lompakko, insuliinien pussukka, ja jotain PIENTÄ muuta sälää. Esimerkiksi Vuittonin Neverfullit on jo suhteellisen isoja mun mittapuulla (ei kuitenkaan iso-isoja).

5. Marimekon astioita. En itseasiassa tiedä, onko nää nyt niitä Oiva Siirtolapuutarha juttuja, vai Oiva räsymatto juttuja. Koska nää kulkee vähä kummalla nimellä sattuu. Mutta tosiaan multa itseasiassa tätä jo hieman löytyykin. Mutta ei tosiaan mitään läheskään täysinäistä sarjaa. Joten täydennys olisi oikeinkin paikallaan. Se tämän sarjan versio, missä on se vaaleanpunainen pallo/raita, voi herranjumala kuinka ihana se olisi! No, arvaatte varmaan ketä sen missasi täysin silloin kun se vielä oli myynnissä.. Minäpä tietysti. Tykkään näistä Marimekon astioista niiden tosi helpon yhdistelyn takia! Multa nimittäin löytyy jokunen osa myös sitä mikä kulkee kans Siirtolapuutarha nimellä, missä on niitä kukkahäkkyröitä ja sitten se yks pieni väripilkku jossakin. Ja ne niinkuin oikeastaan kaikki muukin Marimekolta toimii tosi hyvin yhteen tän mustavalkoisen version kanssa.

6. Erilaisia koruja. Oon nyt vasta viime kuukausina ja/tai vuosina aktivoitunut korujen kanssa. En oo koskaan ollut mikään korujen hamstraaja, ja tuskin koskaan sellainen tulen olemaankaan. Mutta nykyisin kiinnostus kuitenkin on herännyt hieman enemmän näitä kyseisiä hepeneitä kohtaan. Aikalailla kaikki alkoi siitä, kun noin vuosi sitten sain J:ltä synttärilahjaksi Kalevala korun, jota olen pitänyt lähes päivittäin tuon jälkeen. Alkuvuodesta löysin saman sarjan korvakorut alennuksesta, ja nyt myös ne ovat olleet lähes päivittäisessä käytössä. Näiden myötä todennäköisesti kiinnostus muitakin koruja kohtaan on kasvanut. Etenkin siroja ja yksinkertaisia sellaisia! Nykyään koruissa vähemmän on enemmän. 

7. Koira. Olisin halunnut laittaa tämän listan kärkeen, mutten kehdannut :D Naamioin sen myös tuohon kuvaan taulun sisälle, ettei se nyt ihan huutaisi siellä oloaan. Mutta siis oikeasti. Tämä on ehdottomasti tämän hetken suurin haave ja toive. Iltaisin mennessä nukkumaan, oli ennen "perinteenä" selata päivän snäpit, instat ja perus iltalööpit yms. Nykyisin löydän itseni lähes poikkeuksetta lukemassa erilaisista koiraroduista, koirajutuista, ja no kaikesta mitä koirista nyt voi puhelimen avulla lukea ja selvitellä. Mun koirakuume on jatkunut tosi pitkään, vähän sellaisena aaltoilevana. Kuitenkaan aalto ei ikinä tässä välillä oo kokonaan kuivunut, mutta nyt tuntuu, että se on tosiaan suurimpana koskaan. Vaikka halu omaan koiraankin onkin oikeastaan ihan niin korkealla, kun vaan voi olla. Se ei silti ole (vielä!) ajankohtainen. Elämäntilanne ei salli sitä tällä hetkellä. Mä oon tosi paljon poissa kotoa. Ja lisäksi meidän nykyinen koti on liian pieni, ja aivan liian keskustan sykkeessä. Tää ei ole koiran paikka. Mä tykkään tästä asunnosta aivan suunnattomasti tällä hetkellä (vaikka tila onkin loppunut kesken jo valovuosi sitten) enkä ole tästä vielä valmis lähtemään. Kun elämäntilanne taas elää ja muuttuu, tilanne on eri. En esimerkiksi todellakaan näe itseäni tässä enää kahden vuoden päästä. Odottavan aika on pitkä, mutta tässä tapauksessa uskon, että se lopulta palkitsee aivan ihanalla uudella perheenjäsenellä! (ps. sanokaa joku mulle, että eihän vielä ole liian aikaista  katsella koiranpetejä ja leluja netistä valmiiksi? "Noi mä sitten tilaan joskus kun se pieni mulle saapuu", suunnitella sille nimeä (vaikkei edes sukupuoli ole vielä päätetty) ja kaikkia muita aivan pöhköjä koirakuumeen sivuoireita)  

10 kommenttia

 1. Voisin suoraan lähettää tän sun lahjatoivelistan kaikille jotka kysyy mitä haluan! Ihania juttuja! <3 Etenkin toi koira, haha! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu! :D Kiva meinaan kuulla, että samoja "toiveita" löytyy muiltakin! <3

   Poista
 2. Mullakaan ei ole joululahjalistaa tälle vuodelle, mutta ajattelin kyllä ostaa itselleni uuden aamutakin! :D Ja jos tekisin listan, sisällyttäisin siihen muutamat pehmosukat (joka joulun vakio, kun oon hulluna kaikkiin pehmeisiin sukkiin ja villasukkiin) ja sitten ehkä muutaman kirjan. Jos vielä enemmän innostuisi toivomaan, niin olisihan jotkut korviksetkin kyllä kivat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kivoja toiveita! :) Kirjat olis myös tännekin tervetulleita! Nimimerkillä elämänsä ensimmäisen kerran niistä innostuneena :D

   Poista
 3. Oiii, Marimekon astioita toivon mäkin <3 Käytiin itse asiassa jo nappaamassa siirtolapuutarha-teekannu kun kaikki Oivat ovat kymmenenteen päivään asti -20% alessa :) Suosittelen siis vetämään pukkia hihasta mikäli niitä on tuomassa, nyt saisi alennuksella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marimekon astiat on kyllä huippuja! :) 20% pinnaa on kyllä noista jo tosi hyvä alennus! Pitääkin käydä tsekkaamassa :p Kiitos siis vinkistä! <3

   Poista
 4. Täällä toinen ihan liian kovassa koirakuumeessa! Toki mulla on se pikkuinen (<3) Suomessa odottamassa, mutta aikalailla vuosi ollaan haaveiltu toisesta koirasta Mishan kaveriksi. Ja nyt tää vaihto vaan lisää mun kuumetta kun ei ole Mishaakaan täällä ja mun tekisi vaan mieli napata mukaan jokainen vastaan tuleva koira :D Odottavan aika on täälläkin pitkä, meillä ei olisi toiselle koiralle mitään muuta estettä mutta rahatilanne on liian tiukka ainakin nyt ja lisäksi haaveiden mukainen koiravauva on Suomessa tosi vaikea saada :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten multa on täysin mennyt Misha ohi! :D Mun haave koiravauva taitaa olla liiankin helppo saada, tai ainkin yksi niistä roduista mitä pyörittelen vaihtoehtoina :D Eiköhän meidän molempien toiveet jossain kohtaa täyty! Te saatte Mishalle kaverin, ja mä saan meille ensimmäisen pörröisen! <3

   Poista
 5. Uusi kamera olisi toiveissa minullakin :) Ja kyllä, koirakuumetta podetaan kovasti täälläkin! Meilläkin koiranhankintaa estää asunnon pienuus ja keskustasijainti, ne eivät tosiaan ole hauvalle ihan ihanteellisin elinympäristö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana nähdä miten paljon muillakin tätä kyseistä kuumetta on :') Totta, keskusta ei todellakaan ole koiran paikka. Aina harmillisesti katselen, kun alakerran asukit käyttävät koiraansa monesti päivällä vain tuossa sisäpihan pienellä nurmipläntillä :( Ja heti takaisin sisälle...

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 23 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!