Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULULAHJAVINKKI: Ihanaiset

Yhteistyössä: Ihanaiset.fi

aa_ihanaiset_1
Joululahjavinkkauksien seuraavaa osa. Luvassa aivan ihana kauppa, Ihanaiset! Ihaisten valikoimasta löydät paljon erilaisia tuotteita sisustuksesta, lahjaideoista, vaatteista, astioista ja mistä kaikesta. Mutta yksi tuotesarja on ylitse muiden heillä. Nimittäin Muumien koti löytyy ehdottomasti Ihanaisilta. Heidän valikoimissaan on noin. 1000 erilaista muumituotetta, 25 eri valmistajalta. Tästä voi jo siis pelkästään päätellä, että muumituotteiden valikoima on todella kattava. 
Ihanaiset on 2012 perustettu kotimainen yritys, jonka takaa löytyy porukka kauniita asioita rakastavia naisia. He haluavat tuoda saataville tuotteita, joita on ollut hankala aikaisemmin löytää. Eli tämäkin kertoo jo jotain tarjonnasta, ja sen monipuolisuudesta. Vaikka valikoima on laaja, jokainen tuote on silti huolella mietitty. 

Yhteistyössä mä sain valita heidän valikoimistaan mulle ja mun pukinkonttiin sopivia tuotteita. Herraje mikä valinnanvaikeus meinasikaan iskeä. Siis ihka oikeasti!

aa_ihanaiset_2Muumimuki Alkuperää Kunnioittaen ja Muumimuki Kevättalvi Sesonki 2017. Joka vuosi lahjaksi tulee ostettua enemmän ja vähemmän muumimukeja. Siksi tänä talvena olikin erityisen kiva, että Arabia julkaisi kaksi uutta mukia näin lähellä joulua. Itseasiassa, nää uudet muumimukit taitaa olla yhdet mun kaikkien aikojen lemppareista. Varsinkin tuo kevättalvi. Se on niiin kaunis! Just täydellinen värimaailma, ja noh, kaikki. Ostin tähän samaan sarjaan myös ne muumilusikat, no, ihan samoista syistä. Tuo Alkuperää Kunnioittaen -muki taas on omalla tavallaan myös aivan ihana. Ja siitä sarjasta mua himottaisi myös se kannu. 
   aa_ihanaiset_5Niiskuneidin Sokeripurkki. Tää on mun mielestä älyttömän kiva just lahjaksi! Sellainen, mitä ei varmaan kukaan osaa ajatella tarvitsevansa, mutta käyttöä löytyy silti varmasti. Itse täyttäisin tän just jollaisen sokerisella, kuten karkeilla tai itse tehdyillä herkuilla, ja paketoisin nätisti, esimerkiksi juuri muumimukin kanssa. 

Donitsi magneettisetti Siis näiden yli söpöyden takia nämä olivat vaan niin pakko saada. Ja tietysti meidän jääkaapinovessa ei ollut vielä yhden yhtä magneettia, joita se vähän jo jopa kaipasi. Tällainen samanlainen setti löytyi myös muutamalla muulla teemalla. Sain kuitenkin hillittyä itseni ja lopulta päädyin vain tähän yhteen. Vaikka olisin tosiaan voinut kotiuttaa ne kaikki muutkin niiden söpöyden ansioista! 

Muumimuistikirja. Mä itse taidan olla näiden suhteen vähän vanhanaikainen, koska en tosiaan osaa kirjoittaa puhelimen muistiinpanoihin tai koneen syövereihin mitään tärkeitä juttuja ylös. Vaan mulla pitää aina olla jonkin sortin vihkonen tai muistikirja. Tän myötä oon myös todennut, että nykypäivänä kaupat on pienentänyt tosi paljon heidän vihko/muistikirja valikoimiaan. Ei nykyään tunnu kirjakaupoistakaan löytyvän, kuin se yksi "tyttöjen-versio" ja yksi "poikien-versio". Ja täähän ei oo mulle sopinut sitten yhtään. Siispä kun mahdollisuus oli saada yksi varastoon pian loppuvan tilalle, löytyi Ihanaisilta näitäkin tosi kiva valikoima! Ja just näillä söpöillä Muumikuoseilla. 
   aa_ihanaiset_3Lasten Muumitunika Viljonkka. Ihanaisilla lastenvaatevalikoima on musta ihan super. Tässä useamman kerran lahjaksi niitä ostaneena, on tullut pyörittyä esimerkiksi Prismassa etsimässä sopivia. Samalla on tullut todettua, että valikoimaa kyllä on, mutta koot puuttuu lähes kaikista. Esim just Prismassa mä löysin 13 aivan ihanaa mekkoa tai paitaa, mutta ei, ei ollut kokoja, ei edes sinnepäin. Kokoja on yleensä ollut jäljellä just ne suurimmat, tai sitten ne pienimmät. Kaikki "väliinputoajat" on puuttuneet. Ihanaisilla kiinnitin siis ensimmäisenä huomiota kokoihin, ja niitähän oli todella hyvin jälellä. Meinasi jopa ihan iskeä valinnan vaikeus, mistä ei esimerkiksi Prismassa ollut pelkoakaan.. Nää Martinexin muumivaatteet on muuten aivan huippuja. Ihanan pehmeä ja kestävä materiaali, ja katsokaa nyt miten söpöjäkin ne vielä ovat! 
  
aaaihanaiset Jos pukinkontista puuttuu siis vielä jotain, kannattaa ehdottomasti mennä tsekkaamaan Ihanaisten valikoima! Heiltä löytyy lahjaideoita vauvasta vaariin ja kaikille siltä väliltä! :)

18 kommenttia

  1. Vitsi miten kivoja juttuja! Muumimukit olis munkin ostoslistalla, tosin itelleni ♥.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! :) Muumimukit kyllä iskee muhunkin vuodesta toiseen! :)

      Poista
  2. Ihana kauppa! <3 En oo koskaan kuullutkaan tästä mutta pitää heti mennä katselemaan! :) Tuo sokeripurkki on niin söpö lahjaidea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana nimenomaan! <3 Ehdottomasti juu kannattaa tutustua heidän valikoimaansa tarkemmin :)

      Poista
  3. Ihanaisilla on kyllä vaikka mitä ihanaa muumikamaa ♥ Oon monta kertaa selaillut heidän sivujaan, mutta toistaiseksi en oo vielä tilannut mitään :)

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva yhteistyöpostaus tämä ja oikeasti osuvia lahjavinkkejä muumifanille! <3 Selasin tuota nettikauppaa ja en yhtään ihmettele, että sulla oli valinnanvaikeuksia.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit postauksesta! <3 Haha, valinnanvaikeuksia tosiaan tuli ihan kiitettävästi :D

      Poista
  5. En oo ennen kuullutkaan tästä sivusta! Mun siskoni on kauhea muumifani ja keräilee kuppia sun muita, täytyy ehdottomasti vinkata hälle tästä sivusta:D Ihania tuotteita tosiaan, kävin vähän vilkuilemassa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikille muumifaneille kannattaa kyllä vinkata tästä paikasta, on meinaan just heille oikea osoite! :D

      Poista
  6. Itse en oo koskaan ihanaisilta mitään ostanut, vaikka muumihullu oonkin. Meidän vauvalta löytyy bodyna tuo viljonkkakuosi ja se on niin IHANA! ❤️😍

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Saako muumeista muka jotain muitakin, kun ihania tuotteita tehtyä! 😍

      Poista
  8. Oisit nähnyt mun ilmeen kun näin tuon tän talven sesonkimukin!! Aivan ihana, enkä ookkaan vielä törmännyt siihen koska ei noita täällä Englannissa ole :D Me kerätään Muumi-mukeja ja toivon niin kovasti että saataisiin noi uudet mukit lahjaksi! Ihanaiset olikin mulle jo tuttu kauppa, sieltä oon pari vuotta sitten tilannut sen Ruotsi-mukin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voin vaan kuvitella sun ilmeen, koska omanikin oli näkemisen arvoinen! :D Me kerätään myös, tai no, lähinnä minä kerään :D Ihanaiset on kyllä aivan huippu kauppa! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥