Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Pörrötakki

asu_6Pörrötakki. Kerkesin jo jonkin aikaa haaveilla pörrötakista, ennenkuin se oma yksilö sitten osui vihdoin Vero Modassa kohdalle. En oikein edes tiennyt, mitä hain. Tiesin lähinnä, mitä en hakenut ja mitä en halunnut. Halusin simppelin ja siron. Väristä mulla ei ollut aavistustakaan, että mikä se voisi olla. Kunnes tämä musta osui käsiini. Tää on just sitä mitä mä hainkin! Vaikkei tää näytä kovinkaan lämpöiseltä, tää oli neuleen kanssa silti just passelin lämmin pakkasellakin. Toki en usko, että tällä tarkenee enää -15 asteen kohdalla, mutta eipä tarvitsekaan tarjeta. Niille keleille on ihan omat takkinsa. 

Mustaan takkiin yhdistyi kivasti VeroModan uudet farkut. Tajusin nimittäin yks päivä vaatehuonetta järjestellessä, että melkein kaikissa mun farkuissa oli jonkin sortin reikää, rikkoumaa tai kuviota. Halusin yhdet sellaiset perus siniset, ilman mitään ylimääräistä. Ja nää onkin just hyvät siihen! 

Asu on kokonaisuudessaan yks mun tän vuoden suosikeista. Sen kruunaa ehkä tuo onnistunut kampaus, jota olin jo pitkään himoinnut kokeilevani. En vain ollut aikaisemmin "uskaltanut", koska mulla yleensä palaa hermo kaikkiin hiusvirityksiin heti, ja jätän sitten koko homman siihen. Tää onnistui kerrasta, ja oikein kivuttomasti. Pääsee varmasti siis käyttöön jatkossakin, vaikkakin uskon ensimmäisen onnistumisen menneen ihan tuurin piikkiin. 
  asu_9asu_3 asu_8 asu_2-side asu_10 asu_11 asu_1-side Jacket VeroModa | Jeans VeroModa | Shoes Timberland | Sweater Object
Bag Louis Vuitton | Watch Daniel Wellington* | Scarf By Malene Birger 


Nyt mä taidan alkaa hipsimään pikkuhiljaa nukkumaan. Iski meinaan maanantai iltana aikas mahoton flunssa. Tiistain pystyin vielä elämään suht normaalisti, mutta tiista-keskiviikon välisenä yönä mun ääni otti äkkilähdön jonnekin palmun alle, ja jätti mut tänne aivan oma onneni nojaan. Nyt näin perjantaina, ei vieläkään meinaa tulla oikein muuta kuin hönkimistä. Noh, eiköhän sitä aina yks joulu selvitä ilman ääntä. :D 

14 kommenttia

  1. Ihana toi takki! Ja muutenkin koko asu. ♥ Fiilaan ihan superisti pörrötakkeja ja tuntuu, et on tullu vedettyä se oma suunnilleen aina tilanteen salliessa päälle. :D Mulla siinä takissa on kans ihan pieni vuori, joten se on just neuleen kanssa yllättävän lämmin vähän kylmemmälläkin säällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pörrötakit on kyllä nyt kovassa huudossa! :) Eikä ihme! Tässä on kans tosi ohut vuori, mutta silti tällä tosiaan tarkeni ihan moitteetta. Ihana kuulla, että koko asu iskee suhun! ♥

      Poista
  2. Kuin söpö takki <3 Mä en oo aiemmin syttynyt näille pörrötakeille, mutta nyt ne on kyllä tosi söpön näköisiä! En liiemmin vieläkään tykkää niistä yltiöpäisen suurista ja pörröisistä takeista, mutta tollainen hillitty niin kuin sun, niin ne on mieleen. Ja ihana toi kampaus, vois joskus itsekin kokeilla kun oon aika onneton hiuksia laittamaan.

    Voisitko mahdollisesti tehdä siitä jonkinlaista postausta?:)

    Ihanaa joulua teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en aikaisemmin lämmennyt, mutta pikkuhiljaa se liekki sitten roihahti, näillekin! :D
      Hei superhyvä idea toi postaus tästä hiustyylistä!! Täytyy ainakin yrittää! Yleensä en tällaisissa onnistu lainkaan, nii meni tää varmaan aika tuurilla, joten toivotaan, että onnistun ens sitten myös ens kerralla! :D
      Ihanaa Joulua myös sinne! ♥

      Poista
  3. ihana takki :) sun hiukset on tosi kivasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Kiitos! Ihana saada joskus tällaistakin palautetta hiuksista! :') Niitä kun harvoin tulee erikoisemmin laitettua! :)

      Poista
  4. Voi miten ihanat kuvat ja söpö kampaus! <3 Toivottavasti saat äänesi pian takaisin ja parantuisit näin jouluna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miina! ♥ Kovasti yritetään, vähän jo matalia sointuja tulee, mutta ei vielä ihan hirveästi :D

      Poista
  5. Onpa söpö kampaus.<3 Takki on kans oikein söötti, mutta kampaus erityisesti pisti silmään. Molemmat sopii sulle tosi hyvin. :)

    katiannamaailmalla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva karvatakki<3 mullakin karvatakki kuuluu talvipukeutumiseen ja varsinkin siisteihin ja juhla-asuihin se sopii ihan täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookkin!! :) Jep, varsinkin juhlallisempiin asuihin tällainen sopii kivasti! ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥