IN & OUT PART. 9

Täällä taas yhtä teidän suosikkia, nimittäin IN & OUT postausta. Tykkään itsekin lukea näitä muiden blogeista, vaikka harmittavan usein oonkin eri mieltä. Aika moni näistä tämänkin postauksen jutuista, on blogeissa usein siellä toisella puolella kuin mun postauksessa. Mutta, te taidatte olla jo ihan tottuneita siihen, että mä oon näissä monesti vähän eri mieltä yleisemmän linjauksen kanssa. Korostan taas tähän kuitenkin sitä, että nää on tosiaan mun mielipiteitä, ja en ajattele, että omat mielipiteeni olisi ne ainoat oikeat. Eli ei ole tarkoitus haukkua ketään, joka taas tykkää niistä jutuista mistä mä en tykkää. 

IN_1 in_out_1-1 KORVAKORUT
Tänä keväänä, tai oikeastaan viime syksynä alkoi innostus pikkuhiljaa nousta korvakoruja kohtaan. Niihin tupsunhupsun- roikkuviin versioihin mä en oo vielä lämmennyt, vaikka ne kovasti pinnalla nyt tuntuukin olevan. Etenkin merkkikorvakorut on alkanut kiinnostaa, mm Marc Jacobsilla on monia kivoja yksilöitä. Sainkin itseasiassa yhdet J:ltä joululahjaksi! 
  in_out_4-1NEULEMEKKO
Mä niiiin tykkään näistä! Etenkin nuo valkoiset versiot iskee todella lujaa. Ja sellainen itseasiassa onkin hakusessa parhaillaan. Tuo vihreä on myös todella upea, mutta sellainen taitaa olla ihan mahdottomuus löytää. Neulemekko on mun mielestä niin monipuolinen vaate. Siitä saa helposti inan juhlavamman, mutta se toimii myös todella arkisenakin hyvin. Sen voi yhdistää erilaisiin kenkiin ja takkeihin. Sekä se toimii myös ilman takkia tarvittaessa! 
    in_out_3-1LAVENTELI
En oo koskaan aikaisemmin kiinnittänyt kyseiseen väriin millään tavalla huomiota. Paitsi nyt! En oo koskaan ollut minkäänlainen violettien tai lilojen ja mitä näitä nyt on -ystävä, mutta tää laventeli jostain kumman syystä iskee todella lujaa. Varsinkin sellaisena oikein hennon värisenä. Tää toimii niin asusteissa, kuin ihan esim vaikka neuleissa. Neulemekkokin voisi olla todella upea tällaisessä sävyssä. 
  in_out_2-1KORKOKENGÄT
Korkkarit on alkaneet pikkuhiljaa raivaamaan tietään mun sydämeen. Etenkin avokkaat. En oo aikaisemmin lämmennyt oikein koskaan perus avokkaille. Vaan oon pitänyt niitä aina vähän tylsinä. Mutta nyt niiden yksinkertaisuus on alkanut viehättää mua. Eli nyt pitäisi siis löytää ainakin ne mustat perus avokkaat. Lisäksi himoitsen ihan sikkenä noita oikean alakulman kenkiä, voi vitsit ne olis upeat! Vinkkailkaa ihmeessä, jos tiedätte mistä tuollaisia kaunokaisia voisi saada.

OUT_1 in_out_8-1BAKER BOY- HATTU
Kipparilakki, bloggarilakki ja mitä kaikkia nimityksiä tälle kauheudelle onkaan. Normaalisti hatut iskee muhun kyllä, mutta tää vaan ei sulata myn sydäntä, ei sitten millään eikä mitenkään. Emmää edes osaa selittää, mikä tässä tökkii. Tökkii kuitenkin. Erityisesti kaikki överi ja kummajais versiot. Ehkä mä en oo vaan vielä nähnyt, että mihin asukokonaisuuteen tällainen muka sopisi, ja siksi en oo oppinut tykkäämään tästä. 
  in_out_7-1PUFFER-TAKKI
Hrrrrr. Siis mun mielestä tällainen takki ei oo sitten millään tapaa tyylikäs. En oikein tarkkaan osaa edes selittää, että miksi näin jyrkkä mielipide tästä onkin. Ehkä tästä tulee jotenkin mieleen ala-aste ajat, kun vanhemmat aina liika puki lapsensa, ettei niille vain tulisi kylmä. Oikeastaan mitä muhkeampi tällainen takki on, sitä vähemmän mä tykkään siitä. Siihen päälle kaikki överit värikombot, juu ei kiitos mulle ainakaan. Täähän on ihan mahdoton yhdistääkkään minkään kanssa toimivasti. 

in_out_6-1LIIKA URHEILIJAMAISUUS
Tätä on hieman haastava pukea sanoiksi, jotta saisitte kiinni just siitä mitä mä tällä tarkoitan, mutta yritetään. Urheilukledjut ja -asusteet on oikein kivoja ja toimivia pienissä määrin. Mutta jos koko asu vedetään päästä varpaisiin lökäreillä ja huppareilla, ja noh, just siltä, että näytetään siltä, kun oltaisiin menossa lenkille, salille tai ihan vain urheilemaan. Se ei musta ole tyylikästä. Paitsi silloin tietysti, kun sinne ollaan oikeasti menossa. Mutta kun tällaisia komboja näkee ihan ei urheilujutuissakin. Ja just joku kunnon urheiluasu yhdistettynä avokkaisiin, tai nahkaiseen pikkulaukkuun, niin ei. 

in_out_5-1 BRODEERAUKSET
Erityisesti kaikki kukkaiset versiot. Mä en tajunnut näiden viehätystä silloin kun nämä saapuivat markkinoille, ja vielä vähemmän tajuan sitä nyt, kun homma on ihan räjähtänyt käsiin. Joko mulle on jäänyt todella pahat traumat mun ala-asteen farkuista, joissa oli siinä järkyttävän leveässä lahkeessa tällaisia kukkia ja hevosia.. Tai sitten mä vaan en vieläkään osaa ymmärtää näiden viehätystä.

29 kommenttia

 1. Haha tuossa IN- osiossa olin et jes ollaan samoilla linjoilla! Kunnes näin OUT- kohdassa melkeinpä kaikki mun lempparit :D Ei voi olla aina samaa mieltä - näitä on kumminkin kiva lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon usein näissä OUT osioissa muiden kanssa erimieltä! :D Kiva kuulla, että tykkäsit silti lukea tätä, vaikka löysitkin omat lempparisi ihan väärältä puolelta ;)

   Poista
 2. MITÄ?! Eka kertaa in&out missä oon KAIKISSA samaa mieltä :D Okei no laventeliin en oo itsekään kiinnittänyt mitään huomiota aiemmin enkä usko että vaatteisiin päätyy, mutta kaunis väri. Mutta siis Baker boy hattu, ihana mutta en vaan omaan päähän nää sitä.
  Buffertakit ihan liian ison kokoisia ja jos pistäisin sen päälle, näkyisi varmaan vaan tikkujalat ja se kyseinen takki :') Siksi en tunne itseäni tyylikkääksi oma untuvatakki päällä kun sekin jo tuntuu isolta, vaikkei oo mitään verrattuna näihin buffereihin :'D
  Neulemekot on I H A N I A mutta ärsyttää kun enää mistään löydä täydellisiä sellaisia. Kaikki on mulle joko liian pitkiä tai isoja vaikka pienen koon ottaisi :( Kollaasissa juurikin täykkyjä neuleita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! Mä oon aina luullut, et mä oon näissä postauksissa se ainoa vastarannankiiski :D Mutta empäs sitten olekaan! Totta, täydellisen neulemekon löytäminen on kyllä erittäin haastavaa. Mutta ehkä vielä joskus me molemmat löydetään ne omat täydelliset yksilöt! :)

   Poista
 3. Oon joka kohdassa täysin samaa mieltä sun kanssa! :) paitsi ehkä toi liika urheilijamaisuus... tosin mun mielipiteeseen voi vaikuttaa se, että kuljen joka arkipäivä urheiluvaatteissa: mun työpaikalla täytyy olla urheiluvaatteissa ja harrastan myös kuntosalia 😅 että kyllä mä arkena kuljen päästä varpaisiin urheiluvaatteissa ja saatan käydä vaikka kahvilla kaverin kanssa tai shoppailemassa niissä. Tosin onhan se kiva jos vaihtaa vaatteet vähän "kivempiin" jos menee töiden jälkeen jonnekin. Mut aina ei jaksa/ehdi 😅 Mä en ite tykkää yhdistää urheiluvaatteita vaikka korkkareihin. Mulla on koko vaatetus ja asusteet sitten sporttisia 😀 Musta on kiva kun nykyään urheiluvaatteet on kivemman näköisiä, että niitä viitsiikin pitää myös vapaa-ajalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut ton sun pointin tosta mä ihan ymmärränkin, enkä laske sitä tähän mitä mä tällä tarkoitan! :) Jos sä oot lähdössä jonnekin juhlavampaan, tai no ihan vaan mihin urheiluvaatteet ei ns. kuulu, ja silti pukeudut niihin, nii sitä mä en ymmärrä :D

   Poista
 4. Mehän ollaan oikeesti melkein samaa mieltä kaikista! :D Laventeli ei vaan sovi mulle yhtään, joten sen laittaisin OUT-osioon! :) Just vein mun baker boy-lätsän ja ison punaisen pufferin kirppikselle myyntiin kun ei ne kumpikaan olleet oikeesti yhtään mun juttu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oon niiin monelta kuullut tuota, et on hankittu pufferi ja tää lätsä, ja sit aika pian luovuttu niistä, koska ei ne sitten ollutkaan niin kivoja :D Emmäkään tiedä sopiiko mulle laventeli, mutta en oikeastaan koskaan oo edes kiinnitänyt huomiota siihen, mikä väri sopii ja mikä ei :)

   Poista
 5. Haha nyt meni kyllä mun mielipiteet vähän toisinpäin! Oon ollut aina kunnon korvisfani, mutta nyt varmaan ekaa kertaa kymmeneen vuoteen korvat ammottaa tyhjyyttään. :D Out -osiosta tykkään kaikista paitsi noista hatuista. Vähän ehkä lämpenin tolle kollaasin vaaleanpunaiselle hatulle. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! :D Mulla on normaalisti korvat aina ilman korviksia, paitsi nyt niissä on ollut jo pitkään erilaisia nappeja, ja juhlavammissa hetkissä sitten jotain vähän isompaa ja roikkuvampaa :)

   Poista
 6. Harvoin olen 100% samaa mieltä tällaisten postauksien kanssa, mutta nyt kyllä osui! Varsinkin tuo out-osuus. :D Laventeli on ihana väri, mutta tosin sitäkin enemmän minulla taitaa olla aina in vaaleanpunainen... Vaaleanpunainen on minun musta, valkoinen ja kaikki muutkin värit jos sitä oikein miettii. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen nyt on niin kestosuokki mullakin AINA, että sitä ei tarvitse enää edes mainita :') Sulla on kyllä niin ihana tyyli käyttää tuota vaaleanpunaista! <3

   Poista
 7. Miullakin olisi tällä hetkellä etsinnässä joku ihana ja muhkea neulemekko, mutta vielä ei ole sopivaa yksilöä tullut vastaan! Laventeli on värinä sellainen, etten oikein osaa sanoa tykkäänkö siitä vai en. Toisaalta se on kiva ja ihanan hempeä pastellisävy, mutta jotenkin (en todellakaan tiedä mistä tämä mielikuva tulee) se vaikuttaa jotekin ehkä vähän halvalta? Vaikea selittää, mutta ehkä sekin johtuu vaan siitä ettei kyseinen väri sovi itselleni :D Ja mitä tulee noihin brodeerauksiin vaatteissa - ei kiitos! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten kaikki ihanat neulemekot on nyt just kadonneet tältä planeetalta, kun kysyntää niille tuntuis olevan ihan hurjan paljon! :D Ymmärrän noi sun vibat laventelista! :D

   Poista
 8. Tuon alun vuoksi ehdin jo varautua vaikka mihin mutta mehän ollaankin lähes täysin samoilla linjoilla! :D In-kohdat on mulla kaikki samoja, ja out-listalle laittaisin myös nuo kaksi viimeistä. Puffer-takki on must näillä keleillä ja baker hatutkin on ihan ookoo, vaikken sellaista koskaan omistanutkaan :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä oon aina ollut näiden postauksieni kanssa se joka on aina eri mieltä, niin siksi oon jo tottunut siitä alussa hieman mainitsemaan :D

   Poista
 9. Ihanaa että ollaan ees samaa mieltä, noi bordeeraukset ja kukkajutut vaatteis TODELLAKIN out :D

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Mä oon ihan hullaantunut just niihin tupsunhupsukorvakoruihin ja ostinkin Pariisista yhdet ihan täydelliset yksilöt. Siihen saakka en ollut vielä kelpuuttanut yksiäkään! Muhun iskee myös valitettavasti noi puffertakit ja sellainen ihana dust pink löytyykin. Sen sijaan noi neulemekot meni itellä ohi jo vuosi sitten talvella jolloin etsin niitä kissojen ja koirien kanssa kaupoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vielä löytänyt mun omia tupsujani, mutta ehkä mäkin isken silmäni vielä joihinkin yksilöihin, kerta säkin löysit omasi! :)

   Poista
 11. Hämmentävän monesta kohdasta oon samaa mieltä! Ite kuitenkin tykkään sporttisesta lookista, koska usein esimerkiksi luennoilla on kivempi istua rennoissa vaatteissa eikä jakkutakissa :D toki oikislaisten luennoille täytyy sit pukee se jakku..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis luento onkin just paikka, missä todellakin ymmärrän urheilullisen lookin! :D Mua on hämmentänyt taas tää, että niin moni on kommentoinut olevansa niin monesta asiasta samaa mieltä! Kun odotin, että kaikki on ihan eri mieltä mun kanssa kaikista kohdista :-D

   Poista
 12. Nuo brodeeraukset oli kauhun paikka kun niitä ilmestyi... niitä on tursunnut meidän nurkalla kai kaksi vuosikymmentä johtuen venäjän läheisyydestä... Ja laventeli ei vaan iske minuun... Tulee vessa mieleen joka kerta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliks pakko käyttää tuota vessa-esimerkkiä, koska nyt en saa sitä enää päästäni :D:D Brodeerauksista mulla tulee taas jostain syystä mieleen sellainen pubiruusu lookki :D ehkä siks en niistä tykkääkkään..

   Poista
 13. Aaaaw, laventeli on kyllä aika herkku! Mutta ehkä pukeutumisessa vierastan aikuisilla... Tai no voishan sitä kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen hento laventeli iskee mun mielestä! Esim just vaaleiden farkkujen kanssa olis aika jees! :) Mä ainakin ajattelin testata!

   Poista
 14. Oon niin samaa mieltä noista takeista! Ite oon aina sanonu niitä makkaratakeiks, enkä vaan pysty ymmärtää niitten viehätystä, ihan järkkyjä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makkaratakki.... En toki hajonnut tälle ajatukselle, kun näin silmissäni ihmisen pukeutuneena kahden makkaran väliin :D No mutta toisaalta, kyllähän toi sitä kuvastaakin!

   Poista
 15. Out jutuissa oon kaikissa ehdottomasti samaa mieltä sun kanssa! Tuon Baker boy kuvauksen oisin voinut vaikka itse kirjoittaa - rakastan hattuja ja en tiedä mikä siinä tökkii, mutta tökkii ja pahasti!! In osiossa oli puolestaan semmosia juttuja, jotka on musta ihan kivoja, mutta ei silleen herätä mitään erityisiä tunteja. Enempi ne on in kuin out munkin mielestä, mutta ei ehkä ihan mun oman listan kärkeä! :)

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!