Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PIPOPÄÄ

asu_mustatakki_1 asu_mustatakki_4 asu_mustatakki_5 asu_mustatakki_3 asu_mustatakki_7 asu_mustatakki_6 asu_mustatakki_2
Jacket Only | Sweater Tommy Hilfiger | Shoes Timberland Bag DKNY 
Jeans GinaTricot | Beanie Henri Lloyd | Scarf Pieces


Asukuvia reippaan kuukauden takaa. Olin jo välissä ihan unohtanut nämä, kunne tulin tänään postailemaan teille aluksi ihan muita juttuja, ja siinä sitten kesken kaiken yks kaks muistinkin nämä. Tykkäsin tästä kokonaisuudesta kyllä yllättävän paljon. Tuo Hilfigerin kollaripaita ei tosin näistä kuvista pääse lainkaan oikeuksiinsa, mutta minkäs teet kun keli oli taas sitä luokkaa, ettei toivoakaan tarjeta ilman takkia.
Koko asu sai itseasiassa alkunsa tuosta uudesta DKNY:n laukusta. Tilasin sen itselleni jo ennen joulua Monnier Freresiltä. Siellä on usein todella hyviä alennuksia ja kampanjoita monilta sellaisilta merkeiltä mistä mäkin tykkään. Mutta nyt vasta tuli kuitenkin ensimmäisen kerran mitään tilattua. Myin jokin aika sitten sen mun Korsin mustan vastaavan eteenpäin, koska halusin tilalle kokonaan avoimen, ilman sellaista isoa sisätaskua. Siihen käyttöön tää uutukainen sopii ihan mainiosti! Laukun punaisesta sisuksesta sain sitten idean yhdistää siihen Piecesin huivin ja Henri Lloydin suosikkipiponi.
Muhun tää kokonaisuus iskee edelleen, mutta mitäs mieltä arvon raati on? 

10 kommenttia

  1. Todella kiva päivän asu! :) Tykkään punaisista yksityiskohdista kovasti. Mä onnekseni löysin silloin muutamia vuosia sitten Michael Korsilta JetSet mallisen laukun jossa ei ollut sitä ärsyttävää sisätaskua joka jakaa laukun tilan :D Se hankaloittaa kamalasti mun mielestä esim kameran ja meikkipussukan kantoa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! ♥ Tuo laukku toimi monessa tilanteessa, mutta ei kuitenkaan kaikissa, missä olis tarvittu :)

      Poista
  2. Tosi nätti asu ja ihanat lumikuvat! Just kivasti noi punaset yksityiskohdat pilkistää ihan laukun sisältä asti.

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Superkiva asu, tykkään :) Pipon ja huivin ruudut mätsää hyvin yhteen.

    VastaaPoista
  4. Ihana lookki ja sopii sulle tosi hyvin! Kuolaan noita sun kenkiä, aivan ihanan väriset! 😃❤

    VastaaPoista
  5. Tuo Monnier Freres on minulle uusi tuttavuus, pitää käydä tutustumassa sen valikoimiin. Pipot on kyllä vieläkin tarpeen, joten ei haittaa yhtään, että vähän viivästyi näiden kuvien julkaiseminen. Ihanan rennolta näyttää sinun asu.

    VastaaPoista
  6. Hyvä asukokonaisuus ja ihan sinun näköinen :)

    VastaaPoista
  7. Hyvältä näyttää! Toi kevyt lumisade näyttää ihanalta kuvissa. <3

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥