MENNYTTÄ & TULEVAA

Aika kurkistaa vähän juttuihin mitä mulle on viime aikoina tapahtunut, ja mikä on myös ollut osittainen syy siihen, ettei blogi ole päivittynyt ihan tuttuun tapaan. Otin mukaan myös juttuja, mitä on tulossa, niin saadaan kaikki sopivasti kerralla ajantasalle täällä! 

IMG_7729-sideKesäherkutellut, ehkä turhankin monesti. Laukontorilla sijaitsevat Ilopilleri kojusta vaan sattuu saamaan aivan yli-ihanaa uuniperunaa salaatilla. Oon jo monesti käynyt tän annoksen vetämässä, ja varmasti löydän itseni sieltä vielä tulevinakin kesäpäivinä tän herkun ääreltä. 
Kansainvälisillä markkinoilla tuli käytyä taas vetämässä perinteeksi muodostunut mansikka-suklaasetti. Niin mahdottoman hyvää sekin!
Mikä on sun tän kesän suosikki herkku?

IMG_7690-side
Aurinko ja ulkoilu, ne on vienyt tosi ison osan ajasta viime viikkoina. Mutta se on vaan hyvä asia! Muutamaa viime päivää lukuunottamatta kelit on ollut mitä parhaimmat. On tullut ulkoiltua niin ihanan paljon. Sekä maattua auringossa aivot narikassa. Talviturkkikin tuli kastettua jo ainakin kolmisen viikkoa sitten. Pitää kyllä olla kiitollinen ja iloinen, että sääherra oli kerrankin hyvällä tuulella, ja toivottavasti myös pysyy sillä! 
  asu_lielahti_junkyard_1Tepasteltua paljon uusissa Niken kengissä*. Sain valita Junkyardilta mieluisimmat kengät tuossa alku kesästä, suuren valikoiman ansioista päätös ei todellakaan ollut helppo. Nike ei kuitenkaan ole merkkinä koskaan mua pettänyt, joten siihen päädyttiin tälläkin kertaa. En kuitenkaan halunnut sitä tuttua ja turvallista Air Max mallia, jota muutamat jo entuudestaan löytyy. Vaan halusin testata tätä uudempaa versiota. Tää malli on ihan älyttömän hyvä jalassa. Heittämällä mun parhaimmat kengät siinä mielessä. Aidosti, mä tarkoitan sitä. Tää sama malli löytyy myös tyylikkäässä valkoisessa värissä. Saatte pian nähdä näistä asukuvia. 
  urban_decay_1Päivitellyt meikkejä ajantasalle muutamilla kesäuutuuksilla. Päätin testailla Urban Decayta vähän syvemmin, eikä tarvinnut pettyä. Sokoksella näitä on ihan mieletön valikoima, ja kun siellä tulee käytyä ruokakaupassa muutaman kerran viikossa, tulee käveltyä aina väistämättä tän pisteen ohi. Palataan näihin tarkemmin pian. 
 
28954350_747882908736941_7045849414701503944_o me&i_1Tulevana lauantaina 09.06. kello 10-15 mut löytääkin kauppakeskus Veskasta Pirkkalasta näiden ihanien me&i vaatteiden kanssa. Siellä on luvassa koko perheen suuri kesätapahtuma Kesäkauden avaus, johon kannattaa ehdottomasti saapua paikan päälle vaikka vähän kauempaakin. Luvassa on paljon erilaista ohjelmaa koko perheelle, ja erilaisia tarjouksia ja arvontoja. Kannattaa kurkata myös heidän facebook sivut, koska siellä on vielä hurjan paljon tarkemmin tietoa mitä kaikkea onkaan luvassa!
Me&i on muutenkin vienyt paljon aikaa viime päiviltä. On kuitenkin pelkkää iloa saada olla mukana tässä hommassa. Paikalla Veskassa on paljon eri alojen myyjiä ja tuote-esittelijöitä. Tulkaa moikkaamaan lauantaina ja tutustumaan näihin ihaniin me&i yksilöihin! 

2 kommenttia

  1. Nuo Niken kengät! <3 Ihanat! Mä tarviin uudet tennarit ja noi vois olla valkeena hyvä vaihtoehto! :) Ja vitsit nuo kesäherkut näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ihan superihanat!! Suosittelen ottaan yhdeksi vahvaksi vaihtoehdoksi! :-)

      Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!