Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VAALEANPUNAINEN HATTARA UNELMA

asu_tallinna_hame_4
Oikein ihanaa perjantaita! Mä itse surffailen jo viikonlopun riennoissa, kun tää postaus pamahtaa tänne teille nähtäväksi. Vaikka syksy jo taitaakin olla täällä, mä haluan vielä hieman kurkata kesäisiin meininkeihin ja esitellä teille tän yhden Tallinnan reissun asun. 
Tää hame nimittäin herätti tosi kovan kuhinan mun muissa somekanavissa, kun tästä asusta hieman etukäteen kuvia niihin postasin. Eikä ihme, koska onhan se nyt aivan mielettömän ihana. Bongasin tän joskus ihan ihan alkuvuodesta Zalandon alelaarista. Huimaan 16 euron hintaan. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, tilaanko vaiko enkö tilaa. Sovittaessani tätä kotona, olin aivan myyty. Niin täydellinen, oikein prinsessan unelma. Nyt kesällä, kun tämä on vihdoin päässyt käyttöön, oon tykästynyt tähän vain joka kerta enemmän ja enemmän. Joskus sitä vaan tekee aivan huikeita löytöjä! Hameeseen yhdistin mun vaaleanpunaiset Ted Bakerin ballerinat ja valkoisen luottotopin. Hame itsessään on jo niin näyttävä, ettei se kaivannut kaverikseen mitään ihmeellisempää. Enkä myöskään halunnut viedä siltä yhtään hohtoa. Asu olikin kokonaisuudessaan yks mun tän kesän lemppareista. 

asu_tallinna_7 asu_tallinna_hame_3 asu_tallinna_hame_9 asu_tallinna_hame_5 asu_tallinna_hame_6 asu_tallinna_hame_10 asu_tallinna_hame_7 asu_tallinna_hame_8 Skirt NewLook | Shoes Ted Baker | Top Selected Femme | Bag Louis Vuitton 
Watch Michael Kors | Sunglasses Ray-Ban

Mites sitten noin muuten kuuluu ja menee? No suoraan sanottuna mä en oikein tiedä. Tässä olis samaan aikaan taas paljon aihetta iloon ja riemuun, mutta sitten taas ei mua kyllä hirveesti kuitenkaan riemastuta. En edes oikeen tiedä, että miks näin, mutta näin se vaan on. Kaikki on siis ihan hyvin mutta tuntuu, kuin jotain kuitenkin puuttuisi. Ehkäpä asiat taas itsestään tässä syksyn mittaa järjestyy, nyt kun lomailutkin on taas kohtapuoliin lusittu, ja arki alkaa taas pyöriä tuttuun ja turvalliseen tapaan. 

11 kommenttia

  1. Tuo hame on kyllä aivan ihana, ja nää kuvat on ehkä yksiä parhaimpia siun blogissa! <3 Itsekin omistan melko samantyylisen hameen, mutta se on päätynyt päälle ihan liian harvoin.. Toivotaan että asiat järjestyvät tässä syksyn mittaan, mitä tahansa sitten käytkään läpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihan unelma hame! ♥ Vitsit miten kauniisti sanottu, kaunis kiitos Tuuli! :) Aivan ihana saada tällaista palautetta kuvista!

      Poista
  2. Ihana yhdistelmä ja noi KENGÄT! Ihan täydelliset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Salli! :) ♥ Huippua saada sulta tällaista palautetta, koska tykkään sun tyylistä ihan älyttömästi! :)

      Poista
  3. Hyvä yhdistelmä, vielä tuossa vähän päivittyneessä ihossa näyttää kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri!! :) Ja totta, päivittynyt iho tekee asusta pykälää kivemman!

      Poista
  4. Aaah ihana asu!! ♡ Ei varmaan yllättänyt että mä hullaannun täysin kun on vaaleanpunainen asu kyseessä :D Mutta aivan ihana hame ja kengät ja kaikki!<3

    VastaaPoista
  5. Kiva asukokonaisuus ja tuo hame on kyllä näyttävä! :) Zalandolla on kivoja vaatteita myynnissä, itekin olen jonkun verran ostanut sieltä vaatteita ja kenkiä.

    VastaaPoista
  6. Olen tehnyt tällaisia hameita pitsiverhoista. Nykyään vähän harmittaa, että yhden tällaisen olen laittanut kierrätykseen :)

    VastaaPoista
  7. Näytät ihan keijukaiselta tuossa asussa. Tuo mekko on ihana!

    VastaaPoista
  8. Tuo hame on upea. Ja hameen väri on kuin unelma. Kaunis asukokonaisuus.

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥