12 ✖ JOULUISTA FAKTAA 💫

💫  Mun mielestä yksi tärkeimpiä asioita joulussa on läheiset ihmiset. En voisi koskaan kuvitellakaan viettäväni joulua yksin. Siksi mä osallistuin tänäkin vuonna useampaan keräykseen yksinäisten joulun turvaamiseksi ja auttamiseksi. 

💝 Mun on jo tosi monta joulua tehnyt mieli tehdä piparkakkutalo. En vaan koskaan oo saanut aikaiseksi. Plus en oo mikään suuri piparkakkujen ystävä, joten se varmaan jäis sitten kokonaan syömättä, joten siksikään en sitten ole viitsinyt alkaa sitä väkertämään. Muistan viimeksi joskus lapsena askarrelleeni tällaisen, eli tositosi monta vuotta sitten. 

💫 Yksi hauska joulumuisto lapsuudesta, on kun mamma jäi korviksestaan kiinni pukin partaan!

💝 Joskus vielä on ehdottomasti päästävä viettämään joulua lappiin. Vuokrata sieltä jokin oikein kiva mökki, ja koota koko porukka sinne. Oon haaveillut tästä jo monta vuotta, ja joskus vielä mä toteutan tän!
  
joulu_2
💫 Mun suosikki jouluruuat on ehdottomasti: kinkku, porkkana- & maksalaatikko (tietysti ilman rusinoita!), lohi, itse tehdyt lihapullat ja erilaiset juustot. 

💝 En koristele kotiin joulua oikeastaan lainkaan. En vietä siellä joulua, niin jotenkin en koe tarvitsevani sinne mitään ylimääräistä joulukrääsää. Ehkä sitten joskus, kun on omakotitalo jossa viettää perheen kesken joulua onkin aivan eri meininki. 

💫 Tykkään paketoida lahjoja ihan älyttömän paljon. Voisin käyttää siihen tuntitolkulla aikaa ja oikein kunnolla hifistellä niiden kanssa. 

💝 Haluaisin antaa enemmän itse tehtyjä lahjoja, kuin kaupasta ostettuja. Aijonkin pyrkiä tähän tulevaisuudessa paljon enemmän.

joulu_1
💫 Ehdottomasti paras koskaan saamani joululahja on ensimmäinen ikioma kamerani, vuodelta 2005 tai 2006. Kiitos vain äidille, joka tän tytön pitkäaikaisen lahjatoiveen vihdoin toteutti. Sen myötä into valokuvaamiseen roihahti oikein kunnolla, ja tuo liekki palaa edelleen. Kamera on tosin jo useampaan kertaan tässä välissä vaihtunut, ja tuo ensimmäinen Canonin pokkari on päässyt viettämään ansaittuja eläkepäiviä jo monen monta vuotta sitten. 

💝 Paras joulusuklaa on ehdottomasti ja ylivoimaisesti Fazerin Sininen & Valkoinen.

💫 Jos saisin valita yhden lahjan, ihan minkä tahansa. Paljastuisi paketista koiranpentu. Koirakuume on tällä hetkellä sellaisella levelillä, ettei tosikaan. Onneksi ensi vuonna suurella todennäköisyydellä karvainen perheenlisäys on vihdoin ajankohtainen!

💝 Joulu on perhejuhla. Ainakin mulle. En oo koskaan edes osannut ajatella viettäväni sitä ystävien kanssa. Heidän kanssaan otetaan sitten heti joulun jälkeen uusivuosi ilolla vastaan! 

(kuvat: https://weheartit.com)

2 kommenttia

  1. Ihania pieniä jouluisia faktoja! :) Tuo viimeinen kohta, oon täysin samaa mieltä!! Tosin joskus tekisi mieli vaihtaa vuosikin ihan oman perheen kesken, siitä tulis niin lapsuus ja muistot mieleen :3 Silti tänäkin vuonna taidetaan ihan ystävien kesken kokoontua meille viettämään sitä :D Mun mielestäni paras joulusuklaa on se Maraboun Paradis suklaarasia, aij että siinä on taivaallisia konvehteja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo löytänyt vielä varmaan yhtäkään konvehtirasiaa, jossa tykkäisin edes puolista suklaista, siis sillai oikein kunnolla tykkäisin :D Totta, uuttavuotta olis kans kiva joskus viettää perheen kesken! :) Me vaan saadaan tällä hetkellä meidän kaveriporukka niin harvoin kasaan, että melkein se juhannus ja uusivuosi on ne vakiot, tosin nyt vuoden vaihteessa ei puoletkaan taida päästä paikalle :D

      Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!