Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BLACK FRIDAY LÖYDÖT!

Kuuluisaa Black Fridayta vietettiin tossa jokunen viikko sitten, jolloin myös mä tein muutamia hankintoja. Tosin hyvin harkittuja sellaisia joita olin jo pitkän aikaa himoinnut itselleni, sekä yhden heräteostoksen. Jota tosin en oo hetkeäkään katunut! Eli oikein onnistunut shoppailupäivä siis kokonaisuudessaan. 
   blackfriday_1Ensiksi mekkipussi sai päivitystä Jeffree Starin tuotteilla. Multa löytyy muutama huulituote heiltä jo ennestään. Nää Velour Liquid Lipstick:it on ollut ehdottomasti mun käytetyimmät huulipunat. Yksi niistä veteleekin itseasiassa jo viimeisiään. Olin ihastunut muutamaan heidän uuteen sävyynsä, jotka vihdoin päätin itselleni kotiuttaa. Ehdottomasti eniten sävyistä olin ihastellut tätä Candy Ass -sävyä. Nyt sitä testanneena täytyy kyllä sanoa, että se on just niin ihana, mitä olin kuvitellutkin. Tälle tulee käyttökertoja kertymään varmasti ja paljon! Toiseksi uudeksi sävyksi halusin tän ihanan jouluisen Hi, How Are You -sävyn. Tästäkin mä tykkään, vaikka inan enemmän mun makuun olis saanut olla tuota glitteriä seassa. Kolmanneksi sävyksi halusin sitten jotain punertavan ruskeaa, siinä tämä Thick As Thieves -sävy toimiikin oikein hyvin. Varmasti löytyy paljon käyttöä myös tälle. 
Huulilakkojen lisäksi olin monesti Sokoksella katsellut Supreme Frost- sarjan uusia highlightereita. Erityisesti sävyä Snow Globe. Vihdoin mäkin raaskin sen hankkia, kun pienen siivun sain hinnasta pois. Toki olin tätä myös niiin monta kertaa ihastellut, että pakko se oli vihdoin saada. Kerran tämä on käyttöön päässyt, ja ai vitsit miten ihana tää onkaan! Ihan täydellinen sävy. Viimeisenä mä laitoin tilaukseen mukaan vielä Velour Lip Scrub - Peach Popsicle -huulien kuorinnan. Oon näistä sokeripohjaisista kuorinnoista kuullut tosi paljon hyvää, ja halusin sen takia itsekin kokeilla. Kyllä mä tykkään myös tästä. Eli kokonaisuudessaan oikein onnistunut tilaus siis! 

blackfriday_2 Oon ties miten monta vuotta jo himoinnut tätä Michael Kors:in kultaista kelloa. Bongasin sen netistä -50% hintalapulla varustettuna, joten nyt ei enää malttanut jättää sitä ostamatta. Oon niin monessa eri tilanteessa kaivannut tätä. Nyt saa kaipaukset jäädä. Meinasin samaan tilaukseen heittää yhden hopea/vaaleanpunaisenkin yksilön, mutta tällä kertaa hillitsin itseni.
  blackfriday_7Viimeinen onkin sitten vähän enemmän heräteostos. Poikettiin Ratinassa pyörimässä ilman mitään sen suurempia suunnitelmia, ja samalla sitten myös Guess:in liikkeessä. Muhun ei Guess:in laukut iske enää yhtään, mutta kengissä ja muissa asusteissa on edelleen yksilöitä, joihin tulee ihastuttua. Nämä ovat yksi niistä! En todellakaan suunnitellut ostavani tai tarvitsevani kenkiä, mutta näiden osuessa kohdalle, noh, se oli menoa se. Täyttä hintaa näistä tuskin olisin maksanut, mutta isossa alessa kun olivat, niin mielihyvin nämä sitten kotiutti. Nämä on itseasiassa kerennyt jo asukuviinkin, jotka pian pääsen teille tännekin näyttämään! 

8 kommenttia

  1. Ihania löytöjä! Teillä päin ideaparkissakin siellä guess liikkeessä usein semmosia hyviä tarjouksia mitä ei muualta ole osunut kohdalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten! :) Siellä on usein kans aikas hyviä tarjouksia!

      Poista
  2. Oi vitsit sulla on ollut hyvät hankinnat! :) Toi kello on niin kaunis :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä tosi tyytyväinen näihin kaikkiin itsekin! :)

      Poista
  3. Siis voisin ottaa kaikki nää jutut, niin ihania!! <3 Etenkin noi kengät, oon himoinnut vuittonilta just ton tyylisiä mut voisin hyvin ottaa noi Guessinkin kengät, niin hienot! Oliko näillä ovh hinta mikä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon kuolannut niitä Vuittonin yksilöitä ties miten kauan :D Nää nyt tuo vähän ensiapua siihen! Ovh hinta oli 150€ :)

      Poista
  4. Ihan mielettömän ihania löytöjä oot tehnyt ♥ Mä oon jo pitkään halunnut kokeilla Jeffreen huulipunia, mutta en oo kuitenkaan ostanut sen takia, että mulla on niin paljon ennestään huulituotteita käyttämättä :D Mutta kyllä mä vielä jonakin päivänä sellaisen ostan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkös!! :) Hei nyt ihmeessä kokeilet, koska jos tykkäät niistä NYX:in vastaavista, nii tuut rakastumaan Jeffreehin!! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥