KESÄTUKKA - BY UNICOS NOKIA

Kaupallinen yhteistyö: Parturi-Kampaamo Unicos

asu_punainen_hame_4
Pitkästä aikaa hiusjuttuja! Mä nimittäin kävin tuossa muutama viikko sitten todella pitkän tauon jälkeen taas kampaajalla. Edellisestä käynnistä oli kerennyt kulua jo hurjan paljon aikaa, melkein 1,5 vuotta. Tuossa välissä olin muutaman kerran laittanut itsekseni kestosävytteen, mutta muuten hiukseen ei oltu koskettu. Pituutta oli tullut runsaasti lisää, mutta latvat olivat päässeet surullisesti taas kuivahtamaan. 

Sopivan kampaajan etsimiseen menikin sitten yllättävän paljon aikaa. Halusin erityisesti vaaleisiin hiuksiin erikoistuneen tekijän, joka on alalla toiminut jo hetken aikaa. En myöskään halunnut mennä mihinkään ketjuliikkeeseen. Kunnes Nokian keskustasta osui kohdalle Parturi-Kampaamo Unicos. Unicos:in yrittäjä Maritiina on pitänyt yrityksensä somekanavia hyvin ajantasalla, jolloin sieltä löytyi paljon mm. ennen ja jälkeen kuvia hänen asiakkaistaan. Nämä saivat mut täysin vakuuttuneeksi siitä, että Unicos olisi mulle sopiva paikka. Ei ollut muuten monellekaan kampaajalle itsestäänselvyys jakaa töidensä jälkeä someen. Mulle ainakin sillä oli suurin merkitys kampaaja valittaessa, että minkälaisia lopputuloksia hän on saanut aikaan. Eikä se oikein selviä muualta, kuin ylläpitämällä somessa jonkinlaista galleriaa. Maritiinalla kuvia löytyy niin Facebookista kuin myös Instagramista todella paljon, ja nimenomaan aitoja kuvia. Muutaman kampaamon sivuilla huomasin, että kuvia oltiin käsitelty ihan ihme tavalla ja jopa todella häiritsevästi.

unicos_5
unicos_3-side unicos_1-side
ENNEN // JÄLKEEN 

Tällä kertaa mä en kaivannut mitään radikaalia muutosta. Yhteistyössä me päätettiin yhdessä karsia huonot latvat pois ja sitten vähän kirkastaa sävyä ja väriä koko pään raidoilla. Annoin Maritiinalle aika vapaat kädet lopputuloksen suhteen, ja oonkin päätökseeni todella tyytyväinen. Hän sai just eikä melkein kiinni siitä ajatuksesta jota mä hain takaa, kun hänelle kerroin millaista olin ajatellut. Sävy saatiin todella kauniisti kirkastettua koko pään raidoilla. Raidat toimivat mun tapauksessa tosi hyvin, kun en kuitenkaan halunnut väristä liian yksiväristä tai -sävyistä. Mulle on tärkeää sellainen elävä ja aito sävy, en omalla kohdalla tykkää liian yksi värisestä tai sävyisestä lopputuloksesta. Vaan siinä pitää nimenomaan olla eloa! Maritiina saikin siis täydellisesti kiinni siitä, mitä mä hain takaa kertoessani toiveita ja ajatuksiani. Värin yhteydessä me tehtiin mulle myös Simplex hoito suojaamaan  hiusta, ja tästäkin mä tykkäsin, varmasti toimiva hoito juurikin suojaamaan hiusta. Simplex lupaa myös vahvistaa värin kestoa, joten on siitä myös muuta hyötyä kuin pelkästään käsittelyn aikainen suojaus ja vaurioiden korjaaminen. 

Hiuksista lähti tosiaan reipas 5 cm taas pituudesta, ja sainkin Maritiinalta taas hyvän muistutuksen siihen, miksi hiuksia kasvattaessa kannattaa säännöllisesti kuitenkin leikata ne huonot latvat pois. Kun latva kuivuu ja menee sitä kautta huonoon kuntoon, esimerkiksi kaksihaaroittuu, ei latva enää korjaannu tai "parane" tököteillä. Ja jos huonoa kohtaa ei napsaista pois, huono kohta nousee kokoajan vain ylemmäs ja ylemmäs. Nimenomaan jos on kyse kaksihaaraisista, ne halkeavat vain kokoajan korkeammalle. Siksi huono kuntoisten latvojen säännöllinen pois leikkaaminen auttaa hiusta kasvamaan terveempänä. Jos mä olisin käynyt tuon pitkän 1,5 vuoden aikana edes leikkauttamassa latvoja, ei olisi nyt tarvinnut varmastikaan luopua niin paljosta.

unicos_7Parturi-Kampaamo Unicos löytyy tosiaan aivan Nokian keskustasta Harju-Center keskuksesta. Liikkeen ihan edessä on maksuttomia parkkipaikkoja, ja bussitkin kulkee todella sujuvasti ihan liikkeen kohdalle. Mä en voi muuta, kuin todella vahvasti suositella Maritiinan käden jälkeä. Mun kokemus kokonaisuutena on siis todella onnistunut ja oon lopputulokseen täydellisen tyytyväinen. Hän kuunteli tarkasti mitä ajatuksia mulla oli, mutta hyödynsi niihin myös omaa vankkaa ammattitaitoaan.  Tuun ihan varmasti jatkossakin asioimaan Maritiinan penkissä, ja hyvin suurella todennäköisyydellä, taisin jopa vähän innostua ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa tästä hiustenlaitosta jopa niin, että tuskin venähtää käyntien väliin enää läheskään samaa aikaa mitä aikaisempien kampaamokäyntien väliin on päässyt livahtamaan. Maritiinalla on tosiaan usean vuoden kokemus alalta, ja hän myös jatkuvasti kouluttaa itseään pysyäkseen mukana alan uusissa trendeissä. Viimeisempänä hän oli juuri hankkinut aivan uuden Four Reasons:in Optima värisarjan. Optima on kehitetty yhdessä tuhannen kampaajan kanssa, joten siihen sarjaan jos johonkin on upotettu paljon kokemusta ja ammattitaitoa, ja mitä mä vilkaisin niitä sävyjä ja värejä, niin ei voi kuin ihailla! Ihan mielettömän kivoja!

Jos siis sunkin tukka kaipaa vähän piristystä kesän koittaviin juhliin, tai miksei vaikka ihan vain omaksi iloksi, mä suosittelen aidosti ja vilpittömästi Unicosta. Se on jatkossa mun valinta! :) 

8 kommenttia

 1. Kaunis ja luonnollinen muutos. Tykkään kans seurata kampaajalta ennen ja jälkeen kuvia. Niiden avulla näkee hyvin, millaisia hiuksia ko. kampaajaa tekee tyyliltään. Samalla tavalla etsin itselle viimeisimmän ja tyytyväinen olen! -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että onnistunut lopputulos sinunkin mielestäsi! :)

   Poista
 2. Ihana sävy ! Näin entisenä kampaajana oikein kauhistelen joskus tätä omaa laiskuutta hiuksista huolehtimisen suhteen.vaikka tietää tuon kaiken silti tulee venytettyä liian pitkiksi aikoja käyntien välillä..
  Anni www.lumottupolku.fi

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat hiukset ja kivan luonnollinen lopputulos :)

  VastaaPoista
 4. Kampaajalla on kyllä aina ihana käydä! Mulla on vakkarikampaaja Jyväskylässä nykyään, pelottaa jo se hetki kun saattaa joutua muuttamaan :D

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaajakäynti on kyllä sellaista arjen luksusta! :)

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!