Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MILTÄ MUN 2019 KESÄ NÄYTTI?

Vietin Kouvolan asuntomessuilla yhteensä 6 kokonaista päivää töissä meidän kohteen luona. En myöskään ollut koskaan aikaisemmin käynyt asuntomessuilla, joten sekin tuli koettua ensimmäisen kerran tänä kesänä. Asuntomessu aiheisen postauksen voit lukea täältä.

 Ostin elämäni ensimmäisen kerran ikinä jotain ständimyyjältä! Yleensä mä kartan näitä myyjiä kuin ruttoa, enkä jää edes juttusille. Nyt kuitenkin he saivat mut koukkuunsa ja näin ollen on uusi sähkösoppari taskussa!

 Kalastin ensimmäistä kertaa ikinä virvelillä. Ja lopputuloksena sain jopa muutaman kuhan. Tosin molemmat alamittaisia, mutta kuitenkin. Aika hyvin ensikertalaiselta!

 Lomailin kolme päivää Turussa. Itseasiassa Turun Holiday Clubin Caribia-kylpylässä. Turku on mun mielestä todella ihana kesäkaupunki. 

 Testasin ensimmäistä kertaa ikinä sähköpotkulautoja. Vitsit miten kivaa se olikaan!

kesä_2019_1
 Juhannus oli muuten todella onnistunut ja ihana perinteisellä porukalla mökillä, jos ei lasketa mua morjestamassa käynyttä ambulanssia. Iski astetta pahempi migreenikohtaus päälle, ja piti saada heiltä vähän jeesiä asian kanssa. 

 Sain olla vieraana kaksissa aivan upeissa ja rakkauden täyteisissä häissä. Kesähäät on kyllä niin ihania. 

 Kävin elämäni ensimmäisen kerran suppailemassa eli sup-lautailemassa. Vähän rannalta lähdettäessä hirvitti, että kuinka monta kertaa tulenkaan siltä laudalta reissun aikana sukeltamaan. Mutta loppujenlopuksi en pudonnut kertaakaan! Ja ensimmäisen viiden minuutin jälkeen uskalsin jopa nousta seisomaan, ja seisaalteen se loppu tunti sitten mentiinkin.

 Pyrin ulkoilemaan mahdollisimman paljon. Uuden kämpän myötä ulkoilumaastojen tultua ihan suurinpiirtein takapihalle se on onneksi ollut tosi helppoa.

 Uskaltauduin kampaajalle 1,5 vuoden tauon jälkeen, ja kyllähän kannatti! Unicosin yrittäjä Maritiina teki melkoisia tukkataikoja, enkä hetkeen ole ollut hiuksiini yhtä tyytyväinen mitä tuon käynnin jälkeen. Ennen ja jälkeen kuvia näet täältä.

kesä_2019_2
 Katselin vanjoja Salkkareita Youtuben ihmeellisestä maailmasta jotain melkein 250 jaksoa. Aloitin katsomaan niitä jostain 700 jaksosta, ja nyt mennään melkein 950 jaksossa. Niin koukuttavaa ja nostalgista! Näihin aikoihin esiintyy moni lempparihahmo, kuten Aamu ja Ken, Camilla, Sauli yms.

 Sain elämääni taas monta uutta upeaa ja ihanaa ihmistä niin työn kuin monen muunkin jutun ja kuvion kautta. 

 Vierailtiin myös työporukalla Suomenlinnassa. Vitsit miten kiva paikka se olikaan. Mä oon käynyt siellä viimeksi joskus ala-asteella, joten ihan tuoreimmassa muistissa ei sen paikan kuviot ollut. Joskus olisi ihana mennä just vaikka kaveriporukalla sinne piknikille.

❥ Järjestettiin mun hyvälle ystävälle yllätyspolttarit, mitkä olikin oikein onnistunut ja naurun täyteinen juttu. Vähän Tampereella pyörimistä ja sitten Ikaalisiin mökkeilemään. 

Kesä 2019 oli siis kokonaisuudessaan oikein onnistunut, 
ja musta kyllä tuntuu, että tän kesän  mä tuun muistamaan aina ♥

12 kommenttia

  1. Ihania kuvia ja värikäs kesä takana!

    www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Turku on ihan ehdoton kesäpaikka ja Naantalissa kannattaa myös aina piipahtaa. Ja Suomenlinna...Meidän perheen joka kesäinen vierailukohde.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naantalissa onkin monena kesänä tullut käytyä, mutta tänä kesänä aika ei riittänyt sinne saakka :-) Ehkä taas ensi kesänä, koska onhan se aivan ihana! ♥

      Poista
  3. Ihanat kuvat ja super kivalta kesältä kuulostaa!♥

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jasu! :) Kesä oli kyllä SUPER ihana ♥

      Poista
  4. Aivan ihania kuvia ja sinulla on ollut todella superhieno kesä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista, kuvista on aina ilo saada tällaista palautetta :)

      Poista
  5. Oi oletpa kerennyt tekemään paljon mielenkiintoisia asioita. Harmi, että kesä meni niin nopeasti. Kiva postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesään mahtui kyllä tosi kivasti kaikkea ihanaa ja mieletöntä! :)

      Poista
  6. Kiitos Henna <3 Aivan ihanan kuuloinen kesä sinulla on ollut ja kirjoituksesta pomppasi monta kertaa esiin se, miten monia uusia juttuja olet tehnyt ja kokeillut. Mahtavaa =) Ihanaa syksyä sinulle!

    N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusia juttuja tuli kyllä hyvin testattua! :) Siksi kesä varmasti olikin upea! <3

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥