Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VAALEANPUNAISET PÖKSYT

asu_tory_4 asu_tory_2 Taitaa se kesä olla pakannut tavaransa ja häipynyt etelään viettämään talvea nyt virallisesti. Tai ainakin siltä näyttää kun katsoo ikkunasta pihalle. Synkkää, harmaata, vähän lisää synkkää, ja armoton vesisade. Hippasen eri meininki mitä kuukausi sitten näiden kuvatuksien ottohetkellä. Noh, eipä se auta kun toivoa, että vielä ne kauniit syksynvärejä täynnä olevat päivät sieltä saapuvat. Mä nimittäin rakastan syksyä. Inan vähemmän, mitä kesää, mutta syksy tulee heti hyvänä kakkosena. Jos ei tuota ankeutta mitä se myöskin ikävä kyllä tuo tullessaan niin lasketa. 

Tän asun vilahtaessa jo instagramin puolella, se keräsi siellä hurjasti kehuja ja kyselyitä mistä mikäkin asun palanen on. Eikä ihme, eihän vaaleanpunainen nyt mene asuissa ikinä vikaan! Vaaleanpunainen on ollut mulla jo vuosia yksi lemppari väreistä pukeutumisessa, ja myös sisustuksessa. Noh, oikeastaan ihan kaikessa. Se toimii valkoisen ja mustan kanssa todella hyvin, eikä saa unohtaa miten hyvin se toimii hopeaan yhdistettynä. Löysin alkukesästä Kirpputori Swapilta, eli mun ehdottomalta lemppari kirpparilta nää vaaleanpunaiset paperipussipöksyt, ja rakastuin niihin kyllä heti ensisilmäyksellä. Olin jo hetken aikaa etsinyt vaaleanpunaisia versioita, mutta tuloksetta. Nyt sekin "lovi" on siis vaatekaapista paikattuna. Tiesin heti, kun päätin nämä teillekin täällä asukuvien muodossa esitellä, että tulen yhdistämään ne näihin Alma En Penan Zalandolta löydettyihin kenkäkarkkeihin. Ja tottakai piti sitten ottaa vaaleanpunaista lähes överiksi saakka, joten laukuksi valikoitui Tory Burchin vaaleanpunainen yksilö. Se täydensi asun todella kivasti. Näitä pöksyjä tuli kyllä kesällä käytettyä todella paljon, niin värinsä, mallinsa kuin kankaankin takia ne ovat aivan todella ihanat. Laskeutuu niin nätisti päälle ja saa monenlaisia erilaisia asukokonaisuuksia juurikin paitaa ja asusteita vaihtamalla. 
  asu_tory_9asu_tory_13 asu_tory_6 asu_tory_5 asu_tory_1 asu_tory_12 asu_tory_11 asu_tory_3
Top RIVER ISLAND
Sunglasses MICHAEL KORS
Bag TORY BURCH
Paperbag Pants PULL&BEAR / KIRPPUTORI SWAP
Watch MICHAEL KORS
Shoes ALMA EN PENA

10 kommenttia

  1. Kyllä, syksy on saapunut ja tullessaan toi myös flunssat :)

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse oon onneksi välttynyt ainakin vielä toistaiseksi flunssalta! :)

      Poista
  2. Aivan ihana asukokonaisuus, mulla erityisesti katse kiinnittyi noihin upeisiin kenkiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Mira! :) Kengät on kyllä mielettömän kivat! <3

      Poista
  3. Kaikinpuolin ihana asu! :) Housujen malli on todella kaunis ja vitsit miten upeat kengät <3.

    VastaaPoista
  4. Upea asu, rakastan vaaleanpunaista. Sun blogi myös on tosi kivannäköinen ja selkeä! :)

    VastaaPoista
  5. Kengät kyllä ihanat ja just sopii tähän asuun hyvin!

    www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥