Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIME AIKOJEN SUOSIKKEJA

suosikit_1
MARIMEKKO SIIRTOLAPUUTARHA LAUTASET
Sain Mari-A verkkokaupasta muutaman Marimekon lautasen täydentämään mun astiakokoelmaa. Marimekko on noussut mun suosiossa nyt niin vaatteiden kuin myös sisustuspuolen suhteen todella paljon. Mari-A:lta löytyy todella kattava valikoima Marimekon tuotteita. Heiltä löytyy tätä sarjaa myös ihanassa vaaleanpunaisessa värissä, jota mun onkin tarkoitus jossain kohtaa vähän itsellekin hamstrata! 

ihana_sina_hennam
IHANA SINÄ KAUNEUSBOXI
Olen nyt saanut kolmena kuukautena Ihana Sinä kauneusboxin* testaukseen, ja tykännyt kyllä tosi paljon. Erityisesti tykkään boxien monipuolisuudesta, ja että tuotteita on selkeästi mietitty tarkkaan. Oon vuosien aikana testannut useampaa eri kauneusboxia, ja kyllä Ihana Sinä on ollut kaikista eniten mieluisin. Tämä menee kyllä myös joskus tulevaisuudessa ehdottomasti testaukseen. Tällä hetkellä vaan kosmetiikkavarastot tursuaa niin, että pakko käytellä ensiksi nykyisiä hieman pois alta. 

leipominen_5 leipominen_4
LEIPOMINEN
Pidin tuossa hiljattain vaatekutsut, joita varten sain laittaa pitkästä aikaa pöydän koreaksi. Noh, lievästi sanottuna innostuin! Leivon kahta eri kakkua ja kahta eri suolaista versiota. Silloin kun se kunnon leipomis inspis iskee, silloin ei jarrutella. Vaan silloin pistetään pöytä koreaksi. Varsinkin tuo suklainen rockyroad- kakku oli monen mieleen, kiinnostaisikohan teitä mahdollisesti saada siitä jopa ohjetta tänne?

suosikit_2
STEREO LOVE- KIRJA
Tänä vuonna päätin panostaa todella paljon enemmän lukemiseen, ja olenkin onnistunut siinä. Aikaisemmin mä en lukenut oikeastaan lainkaan, tai hyvin harvoin. Ja sellaisia tieto/asia kirjoja, ei mitään romaaneja. Alkukesästä viestiteltiin ihana Eveliinan kanssa, ja hän kertoi julkaisseen omakustanteisen kirjansa, Stereo Love. Kirja on hänen esikoisteoksensa, ja suunnattu erityisesti 13-29 vuotiaille nuorille. Eveliina halusi lähettää kirjan minulle mukaan tämän vuotiseen kirja haasteeseen, ja otinkin sen ilolla vastaan. Sain kirjan juuri luettua, ja kyllä mä tykkäsin. Kirja oli tosi helppoa luettavaa, kirja kertoo nuorista aikuisista joten moneen asiaan on helppo samaistua. En halua kuitenkaan sen tarkemmin avata teille juonta, koska mun mielestä kirjoissa on just parasta se, kun ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Kirjaa saa ostettua esimerkiksi Prismasta, tai suoraan Eveliinan ylläpitämältä instagram sivulta @stereolovekirja. Tää on myös tosi kiva lahjaidea, jos genre ei iske omaan makuun! 

minni_2_1
minni_1 KUMMITYTÖN KANSSA VIETETTY AIKA
Kaikki hetket tän pikkuprinsessan kanssa on kyllä aina yhtä huippuja. On ollut niin ihana seurata hänen kasvuaan, ja ensi kuussa juhlitaankin jo 4 vuotissynttäreitä. Kesällä tuli taas koettua monet hetket hänen kanssaan, enkä malta odottaa sitä kun hän kasvaa, ja päästään vielä enemmän tekemään kaikkea yhdessä! 

a_reppu_1
GASTON LUGA REPPU
Viime vuosina oon pikkuhiljaa alkanut innostumaan erilaisista repuista, ja siksi olinkin todella innoissani kun Gaston Luga otti minuun yhteyttä ehdottaakseen yhteistyötä. Yhteistyössä sain valita heidän valikoimastaan itselleni yhden repun. Heidän valikoimassaan on monta todella kivaa yksilöä, joten valinnan vaikeushan siitä sitten lopulta iski. Lopulta kuitenkin päädyin tähän Clässic versioon musta & ruskeana*. Sopivan tilava ja mun mielestä tuo ruskean sävy sopii tosi hyvin tuon mustan kaveriksi. Kannattaa kurkata heidän valikoimaansa, nimittäin saatte nyt myös alennusta koodilla HENNAM15 -15% kaikista tuotteista

11 kommenttia

  1. Ihania suosikeita täällä <3 Tuo Ihana Sinä kauneusboxi on kyllä tykätty, itse tilaan yleensä kolmelle kesäkuukaudelle aina Betteboxit, mutta tuo Ihana Sinä on ehdottomasti mun ensi kesän kauneusboxi valinta. Sen verran hyvän kuvan olen niistä blogeissa kyllä saanut 8)

    Leipominen on ollut mulla tässä syksyllä kans yks suosikkijuttu <3 Etenkin kun oon nyt sairaslomalainen, niin aikaa on sitten leipoa kaikkia kivoja syksyn herkkuja ja esimerkiksi ulkoilun jälkeen on ihana kääriytyä viltin alle teekupin tai kahvin kanssa herkuttelemaan jollain vastaleivotulla herkulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Sinä on kyllä ansainnut paikkansa tykättynä! :) On ollut sen verran positiivinen lisä boximarkkinoille! vastaleivotut jutut kuuluu kyllä erityisesti syksyyn, siitä oon ihan samaa mieltä :)

      Poista
  2. Noi Siirtolapuutarha-astiat on kyllä tosi kivoja sekä mustana että vaaleanpunaisena! <3

    VastaaPoista
  3. Noi Marimekon astiat on niin nättejä! Mulla on mukit sekä tossa mustassa että myös vaaleanpunaisessa kuosissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä, ihan ehdottomat omat lempparitkin :)

      Poista
  4. Valtavan ihanat suosikit :) Suloinen postaus.

    VastaaPoista
  5. Kivoja suosikkeja! Olen itse pitkään myös katsellut Siirtopuutarha -astioita ja haluaisin jotain niistä omaankin astiakaappiini. Voi tuo kummityttösi onnellista hymyä. Itse pyrin myös viettämään aikaa ihanien kummityttöjeni kanssa aina kun se vain on mahdollista. Kauniista kuvia ja tunnelmia.

    VastaaPoista
  6. Kivoja suosikkeja, etenkin tuo kirja alkoi kiinnostamaan. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥