Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KELTAINEN HAME

asu_keltainen_hame_3SYKSY. Niinkuin edellisestä postauksestakin saattaa huomata, syksy on tosiaan mun lemppari vuodenaika puketumisen suhteen. Saa jo alkaa vähän kerrospukeutumaan, mutta ei kuitenkaan tarvitse pukea kymmentä kerrosta vaatetta tarjetakseen ulkona. Mä ostin loppukesästä tällaisen aivan mielettömän ihanan keltaisen hameen, ja odotin kuin kuuta nousevaa, jotta pääsen yhdistämään sen näihin mustiin maihareihin sekä nahkatakkiin. Keltainen hame oli mulla vuosia ostoslistalla, mutta ikinä missään ei tuntunut tulevan vastaan sopivaa yksilöä. Kunnes sitten lopulta tosiaan nyt ihan muutama kuukausi sitten tämän bongasin Zalandolta. Nyt mua myös harmittaa, etten ostanut tätä silloin myös tummanvihreänä. Se olisi ollut aivan ihana myöskin! Tätä on Zalandolla edelleen useammassa värissä myynnissä, mutta tietenkään sitä vihreää ei enää ole. 
Keltainen on mulla muutenkin värinä sellainen, joka on viime vuosina alkanut nostaa reippaasti suosiotaan. Tänä syksynä oon esimerkiksi himoinnut keltaista talvitakkia, mutta nyt on menossa semmoiset vaatekaapin siivous talkoot, että ei hetkeen hankita mitään uutta. Vaan nyt rankemmalla kädellä karsitaan turhia juttuja pois ja mietitään sitten tarkasti mitä tarvitaan vai tarvitaanko mitään tilalle. 
   asu_keltainen_hame_4asu_keltainen_hame_14asu_keltainen_hame_10Halusin tosiaan yhdistää keltaiseen hameeseen mustaa nahkaa, jolloin jalkaan pääsivät maiharit ja takiksi mikäs muukaan kuin nahkatakki. Tää asu onkin itseasiassa yksi tämän vuoden lemppareista ihan heittämällä. Sirompi pitkähihainen hameen kaveriksi ja By Malene Birgerin lemppari huivi kaulaan niin lopputulos ei voi olla kuin onnistunut. 

asu_keltainen_hame_8asu_keltainen_hame_11asu_keltainen_hame_7asu_keltainen_hame_2asu_keltainen_hame_6
Jacket ZARA
Scarf BY MALENE BIRGER
Shirt VERO MODA
Bag MARC BY MARC JACOBS
Skirt MINT&BERRY
Shoes BULLBOXER

9 kommenttia

  1. Vau, mikä asu! :) Musta ja keltainen passaa hyvin yhteen. Sinulle sopii tuon mallinen hame todella hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Laura! :) Ja totta, mäkin tykkään mustan ja keltaisen yhdistelmästä!

      Poista
  2. Vautsivau sä näytät upeelta! Tää asu on niin mun mieleeni, tuo hame on just sellainen mitä itsekin haikailen vaatevalikoimiini 8) Ehkä täytyy pistää korvan taa ja tilata moinen ihan ompelijalta 8) Ihana kun puissa taustalla näkyy vielä vihreys, vähän sitä kaipaa nyt kun puut alkaa menettää tuota värikirjoaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! ♥ Mä arvasinkin, että sä voisit tykätä tästä asusta :p

      Poista
  3. Ihana toi keltainen mekko kun se pistää tuolta esiin!

    VastaaPoista
  4. Keltainen on upea väri! Olin itse yhdessä vaiheessa ihan koukussa keltaiseen ja täytyy taas kaivella yksi oma keltainen asuste esille. Kiitos vinkkauksesta! Kun on keltaista päivä niin päivä täytyy ilolla ja hymyllä :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥