Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SUPER KENKÄLÖYTÖ

image0-6 Tiiättekö sitä tunnetta, kun ootte vuosia himoinnut jotain juttua, ja vihdoin se osuu kohdalle kuin tarjottimella? No jos ette, niin mäpä kerron teille vähän miltä se tuntuu ja kuinka se omalle kohdalle kolahti. Mä etsin vuosia sopivia ylipolvensaappaita. En halunnut niitä tylsiä matalapohjaisia ns. sukkamaisia, jotka joka toiselta vastaantulijalta löytyy. Halusin vähän korkoa, ja sitten jotain erikoisempaa. Sovitin ties kuinka monia, mutta aina jokin oli vikana. Sitten tänä kesänä satuin selailemaan Zalandon sivuja. En sen kummemmin edes etsinyt sieltä mitään, saati niitä täydellisiä saappaita. Kunnes nämä kolahtivat eteeni. En meinannut uskoa silmiäni, olin vuosien jälkeen löytänyt ainakin ulkonäöllisesti täydellisesti ajatuksiini istuvat kengät. Ja mikä parasta, alle 35 eurolla!! Saappaat olivat valikoimasta poistuva tuote, ja näin reippaassa alennuksessa. Ovh pyöri muistaakseni noin 80 euron hujakoilla. Eli ei ollenkaan paha. Saatuani kengät vihdoin kotiin saakka, piti päästä heti innokkaana sovittamaan. Ne istuivat täydellisesti. Aika huikea fiilis. Kun oikeasti vuosia etsit jotain tuloksetta, ja alat jo vähän luopua toivosta. Niin sitten ne täydelliset yksilöt kolahtaa eteen ja vielä noin halvalla. Mähän olisin valehtelematta ollut valmis maksamaan näistä vaikka kaks sataa jos tarve olisi vaatinut. Niin paljon mä niitä halusin. Nyt ne on mun! 
  image2-4image2-2Koko asu onkin koottu näiden kaunokaisten ympärille. Oli heti selvää, että haluan yhdistää ne mun suosikki Zaran nahkatakkiini. Seuraavaksi valikoitui hattu ja lopulta Bubbleroomista löytynyt neulemekko. Tuo neulemekkokin oli vähän vahinko löytö. Ja aivan ihana sekin. Se on sellaista superpehmeää matskua ja niin ihanan tuntuinen päällä. Oon kylmimmät päivät suurin piirtein asunut siinä. Tää asu on kokonaisuudessaan yksi tämän vuoden lemppareita. Nyt syksyn aikana tätä onkin tullut käytettyä monilla eri variaatioilla. 
  image3-2 image1-5 image0-4 image3-3
Jacket ZARA
Knitted Dress BUBBLEROOM
Bag LOUIS VUITTON
Hat H&M
Watch MICHAEL KORS
Shoes EVEN&ODD

14 kommenttia

  1. Onpas kiva asu! Tuo mekko etenkin on tosi ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) Heti kun mekko jossain mainoksessa netissä vilahti, tuli pakkomielle saada se! :D

      Poista
  2. Aivan ihana tää kokonaisuus ja voisin pukea tän ihan itsenikin ylle vaikka heti! Tuo mekko on edelleen mun mieleeni ja noi saappaat käyvät aika täydellisesti sen kanssa, takkivalinta vielä superhyvä kokonaisuuteen ja hattu kruunaa lookin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla sulta tällainen palaute asusta, Kiitos!! :) ♥

      Poista
  3. Kiva asu 😊 Toi neulemekko on tosi ihana! 💖

    VastaaPoista
  4. No nyt on kyllä niin mun näköinen asu sun päällä että :) Ja nuo bootsit on kyllä niin ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bootsit on täydelliset! Oon vieläkin ihan fiiliksissä niistä :-)

      Poista
  5. Wow, sanon minäkin! Todella hyvä kenkälöytö joten kyllä kannatti tarttua siihen. Sinulle sopii mustavalkoinen yhdistelmä hyvin ja tuo mekko on myös superkaunis. Hyvä look! Olen itse yrittänyt kärkkyä yksiä nilkkureita alesta mutta tilasin ne nyt normaalihintaisena kun hinta ei tunnu laskevan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olisin ollut valmis maksamaan näistä vaikka täyden hinnan, niin kauan tällaisia kerkesin etsiä :D Mutta olihan toi tosi kiva lisä, että alennusta oli noin reippaasti! :) Toivotaan, että sunkin nilkkurit tulee vielä hyvälle prosentille!

      Poista
  6. Mulla on hieman vastaavanlaiset saappaat lyhyemmällä varrella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset nyörilliset saapikkaat on nyt kyllä tosi suosittuja! :)

      Poista
  7. Kivat on! Tuo tunne on kyllä mahtava kun pitkästä aikaa löytää sen mitä tarttee!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥