Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TALVEN KENKÄTRENDEJÄ!

Kaupallinen yhteistyö: Spartoo

Talvi ja pakkaset kolkuttelee jo kovaa ovella, eikä ulkona enää ihan meinaa tarjeta pelkissä tennareissa ja nahkatakissa. En voi ymmärtää miten sitä teininä tarkeni hiihtää kesät talvet converseissa. Tai tokikin mulla oli niissä villasukat talvella, mutta silti. Enää ei tulis mieleenkään kaivaa kaapista consseja paukkupakkasilla. Hyytävän kylmää vuodenaikaa varten onkin tullut hankittua muutamat ihan kunnon talvikengät. Niistä osa on ollut käytössä jo vuosia. Silti oon nyt alkanut kaipaamaan yksia uusia popoja ja tästä innostuneena eksyinkin taas ihanan Spartoon valikoimiin. Spartoo on jo pitkään ollut mun luotto kenkäkauppa. Alkukesästä ostin mun koko kesän eniten käytetyimmät tiikerikengätkin Spartoolta. Heidän valikoima vaan iskee omaan makuun todella hyvin. Nyt mä päätinkin listata teille talveen ja omaan makuun sopivia popoja sekä minkälaiset jutut on mun mielestä tällä hetkellä pinnalla. Sekä lisäksi, pikkujoulu kausi käy kuumimmillaan, ja itsekin kaipaisin yksiä uusia yksilöitä sellaisiin tilaisuuksiin, niin listasimpas sitten samalla sitäkin puolta. 
spartoo_1❥ UGG merkkiset kengät. Mun mielestä tän merkin kenkien kulta-aika oli jo jokunen vuosi sitten ohi. Mutta nyt taas niiltä on alkanut tulemaan tosi kivoja malleja, sekä vanhoja klassikoita on pikkuhiljaa alkanut taas näkymään enemmän katukuvassa. Multa löytyy edelleen muutamat UGGin kengät, ja kyllä niitä jokaisia tulee joka talvi käytettyä. Nyt erityisesti nuo vasemman alakulman kengät houkuttelisi. 

❥ Korolliset nilkkurit. Mä oon aina ollut talviaikaan tosi huono käyttämään korollisia kenkiä. Oon siinä asiassa niin mukavuuden haluinen, että liukkaalle säälle vielä korot kantapäiden alle on tuntunut aika mahdottomalta ajatukselta. Nyt ajatus siitä on kuitenkin alkanut kiehtoa. Sitä kun on myynnissä paljon sellaisiakin korollisia talvikenkiä joissa kuitenkin on liukasta vastaan todella hyvät pohjat. Mitään ihan tappokorkoja en silti edes harkitse, tai enpähän mä käytä sellaisia muutenkaan. 

❥ Vaaleat sävyt. Kuten vaalea beige ja vaaleanpunainen. Vaaleanpunaiset Timberlandit on itsellä sellainen ostoslistalla pitkään keikkunut juttu. Mutta jotenkin sitä on aina kuitenkin sen verran vierastanut ajatusta niin vaaleista talvikengistä, että on sitten aina päätynyt mielummin tummempiin yksilöihin. Nyt tummia on kuitenkin sen verran monet, että voipi jopa olla, että tänä talvena nuo vaaleanpunaiset yksilöt löytyy munkin kenkäkaapista. 

❥ Yksityiskohdat. Aikaisemmin mä tykkäsin pitää talvikengät mahdollisimman simppeleinä. Ei mitään ylimääräisiä juttuja. Nyt kuitenkin oon alkanut niihinkin pikkuhiljaa tykästyä. Esimerkiksi nuo Guessin yksilöt oikeassa alakulmassa olis tosi paljon mun mieleen. Vaikkei Guess nykyisin merkkinä iskekään enää yhtään, muuta kuin juurikin kengissä. 

spartoo_2❥ Terävä kärki. Oon monen monesti täällä blogin puolella kirjoittanut, kuinka mä inhoan teräväkärkisiä korkkareita. Nyt kuitenkin kelkka on alkanut kääntää suuntaansa, ja oon alkanut jopa pikkuisen tykkäämään näistä. Sitä istuuko nää mun jalkaan ja miltä ne siinä näyttää en osaa kyllä vielä yhtään sanoa. Tällaiset nuo mun kuvaankin merkitsemäni punaiset Guessin korkkarit ovat. Ne löytyy multa jopa ihan ostoskorista tällä hetkellä, saatan ne jopa tilata testaukseen, ovat ne nimittäin niin ihanat. 

❥ Yksinkertaisuus. Jos talvikenkä puolella tällä hetkellä iskee yksityiskohdat, korkkareissa ja ylipäätään juhlakengissä iskee enemmän yksinkertaisuus. Toki hyviä poikkeuksia löytyy, kuten vasemmasta alakulmasta löytyvät TedBakerin yksilöt. Mutta pääasiassa kuitenkin ilman mitään erikoisempaa. 

❥ Räväkämmät värit. Kuten juurikin nuo Guess:in kirkkaan punaiset yksilöt mustalla korolla. Toimisi älyttömän hyvin mustan mekon kanssa. Samoin huolisin heti kirkkaan keltaiset korkkarit, jos vain jostain löytäisi mieleiset. Spartoolla oli kesällä muutamatkin yksilöt, mutta niistä oli koot loppu. Selkeästi joku muukin ihastunut räikemmän värisiin juhlakenkiin. 

❥ Sopiva korko. Ei mitään överiä (okei pois lukien tuo oikea alakulma, siinä korkoa piisaa, mutta muuten nuo olivat todella upeat!) mutta ei kuitenkaan ihan pelkkää ballerina malliakaan.


Nyt mä jatkan Spartoon sivujen selailua, ja taidampas laittaa pienen tilauksenkin menemään. Kannattaa kurkata heidän valikoimansa jos hakusessa on uudet kengät talveen tai loppuvuoden juhliin! :-) 

6 kommenttia

  1. Itse tykkään talvisin erityisesti saappaista :D

    VastaaPoista
  2. Kivannäköisiä kenkiä! Minulle mukavuus on kengissä tärkeintä. Talven ajattelin pärjätä vanhoilla kengillä. Ulkoilen joka päivä hoitolasten kanssa, joten joka säälle pitää löytyä sopivat kengät. Viime viikolla toteutin teiniaikaisen haaveen ja ostin Dr.Martensit. Eivät tulleet työkäyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavuus on itsellekin vuosien myötä alkanut nousemaan todella tärkeäksi asiaksi! :)

      Poista
  3. Itse tykkään tällä hetkellä värikkäistä kengistä. Kengissä on kiva olla jokin juju! Espanjasta ostin sneakerit pienellä glitter twistillä. Eilen tilasin netistä sneakerit, joissa on karvavuorit, jotka tursuavat ulos!

    VastaaPoista
  4. Paljon tulee käytettyä nilkkureita, paitsi ulkoillessa sitten kunnon talvikengät. :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥