Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ASUA RUSKEASSA TAKISSA

asu_ruskeatakki_3-2 Tämä takki. ♥ Olen omistanut tämän jo vuosia, ja silti jokainen syksy kaivaessani talvisempia takkeja esiin ihastun tähän uudelleen ja uudelleen. Tää on mulle sellainen tosi arkinen takki, jota tulee käytettyä melkein tilanteessa, kuin tilanteessa. Mutta silti tää ei kovin useinkaan ole tänne blogin puolelle päässyt. Varmaan ehkä juuri tuosta samasta syystä. Yleensä, erityisesti tähän aikaan vuodesta asukuvien asuvalintaan tulee aina kiinnitettyä edes hieman huomiota. Jolloin tämä takki jää usein valitsematta, koska tätä tulee käytettyä muuten niiiin paljon. Niin sitten sitä jotenkin heittää omat ajatuksensa aina niinpäin "tuo oli mulla viimeksi, laitampa jonkin toisen takin tällä kertaa" ja tämä takki jää usein naulakkoon roikkumaan. Rupesin itseasiassa tässä välissä etsimään vanhoja asukuvapostauksia, joissa mulla on tämä takki käytössä. Ja juurikin tuossa viimeisimmässä joka on viime vuoden joulukuulta (postaus löytyy täältä) kirjoittelen teille näistä ihan vastaavista fiiliksistä. Heh. Tuo viime vuoden kuvissa näkyvä asu on itseasiassa yksi lemppareimpia kokonaisuuksia jota tämän takin ympärille voi koota.
  asu_ruskeatakki_8-2
asu_ruskeatakki_6-2 asu_ruskeatakki_4-2 asu_ruskeatakki_7-2
Tällä kertaa yhdistin takkiin uuden muhkean valkoisen neuleen, jonka jokin aika sitten bongasin H&M:ltä. Mulla on valkoisia neuleita muutama, mutta niissä on kaikissa jokin sellainen yksityiskohta, etteivät ne ihan toimi asussa kuin asussa. Siksi olinkin jo hetken aikaa etsinyt sellaista neuletta, minkä voisi vetäistä päällensä oikeastaan ihan mihin asuun tahansa. Vaikka tässäkin on yksityiskohtana nuo napit korkeassa kauluksessa, tää toimii mun mielestä silti just sellaisena "jokapaikan neuleena". Multa löytyy itseasiassa sellainen neule myös mustana. Sitä tuleekin itseasiassa käytettyä syksystä kevääseen aina ihan hurjan paljon. 
Neuleesta päästäänkin sitten itseasiassa näppärästi aiheeseen H&M. Oonko ainut, joka on tehnyt sieltä viime aikoina tosi kivoja löytöjä? Mun suhde henkkamaukkaan on aina ollut todella vaihteleva. Välillä löydän sieltä jopa ihan liikaa kaikkea ihanaa, ja välillä taas oikein ärsyttää kun mikään ei iske. Nyt poikkesin viikonloppuna Espoossa pitkästä aikaa ihan heidän liikkeessään, ja sieltähän löytyi vaikka mitä kivaa! Yksi vaaleanvihreä takki jäi jopa ihan harmittamaan, koska kaikki mun kokoni olivat kerenneet loppua. Sellainen aivan täydellisen ihana vaaleanvihreä villakangastakki olisi ollut todella ihana piristys näihin synkkiin keleihin! 

asu_ruskeatakki_2-2
asu_ruskeatakki_9-2
asu_ruskeatakki_1-2
Jacket VILA
Bag LOUIS VUITTON
Jeans VEROMODA
Knitting H&M
Shoes UGG AUSTRALIA

12 kommenttia

  1. Onpa kaunis takki, jotenkin ihana väri ja erottuu selkeästi joukosta, kun yleensä näkee pelkästään mustia ja muita tummia takkeja talvisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aina tykännyt tän takin ruskeasta sävystä, ollut jotenkin passeli lisä juurikin näiden mustien ja tummien takkien sekaan! :)

      Poista
  2. Todella upea takki, mallista tykkään kovasti ja ihana kun kengät mätsää kivasti takkiin <3 :) Mulla on etsinnöissä myös tuollainen poolokauluksellinen valkoinen muhkea neule, olis niin ihanan lämmin, on ajaton ja näyttää hyvälle monen alaosan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin metsästin tällaista neuletta useamman talven, ja nyt vihdoin sen sitten löysin! Mikään super laadukas tämä tosin ei ole, mutta ajaa asiansa :)

      Poista
  3. Kiva yhdistelmä saappaineen kaikkineen. Minulla lähes kaikki kengät ovat mustia ja takit sitten mustia tai valkoisia ja asusteet harmaita. Jotenkin en osaa yhdistää muunvärisiä kenkiä oikein mitenkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aina helpompaa, kun vaatteet ja kengät menee värien mukaan tietyllä kaavalla. Koska mäkin huomaan, ettei näitä kenkiä tule käytettyä yhtään niin paljoa, mitä esimerkiksi mustia vastaavia taas tulee :) Mutta sitten taas kuitenkin aika-ajoin kyllästyn siihen mustaan ja kaivan nämä esiin!

      Poista
  4. Kiva yhdistelmä! Ja nuo nilkkurit sopivat myös hienosti koko asuun. Kaunis väri tuossa takissa. Värikäs mutta ei liian värikäs. Sopiin syksyn väreihin hyvin.
    Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takin väri on kyllä todella onnistunut ja moneen sopiva! :) Mukavaa joulunodotusta myös sinne ♥

      Poista
  5. Hyvä kokonaisuus ja nilkkurit matsaavat hienosti! Minulla on kanssa henkkamaukan kanssa vähän ailahteleva suhde mutta tänä syksynä olen löytänyt sieltä muutaman todella kivan jutun!

    Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että kokonaisuus iskee sinuunkin :) Ihanaa joulunodotusta myös sinne ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥