Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TED BAKER JACKET ♥

asu_tedbaker_1 asu_tedbaker_11 asu_tedbaker_5 Oi miten haikeudella katselenkaan näitä ihania syksyisiä asukuvia, kun kääntäessäni katseeni pihalle pakkanen paukkuu ja lunta sataa. No okei okei, tänään on itseasiassa tosi kaunis talvinen pakkassää. Aurinko paistaa ja pirtsakka muutaman asteen pakkanen on säänä tähän aikaan vuodesta kyllä tosi jees. Mutta kun eipä se tätä ole kun muutaman hassun päivän. Kohta sataa taas räntää vettä ja lunta sekaisin vaakatasossa ja saa kahlata polvia myöden loskassa. No mutta joo, enhän mä nyt tälläkään kertaa tullut lätisemään teille säästä, vaan tästä asusta. Viime asukuvapostauksessa mä kirjoittelin teille, kun kesällä useamman vuoden täydellisten kenkien metsästys tuotti vihdoin tulosta. Niin nyt mä ajattelin höpistä teille tästä takista, jonka kanssa kävi vähän sama tarina.

Jos mä metsästin noita aikaisemmassa postauksessa vilahtaneita saappaita pitkään, niin tällaista takkia mä metsästin vielä niitäkin pidempään. Mulla oli joskus vuosia sitten vaalea trenssi, jossa oli nahkainen yksityiskohta yläselässä. Tykkäsin siitä tosi paljon, mutta jotenkin sen yhdistäminen muuhun asuun oli aina todella hankalaa. Sen myötä takkia tulikin tosi harvoin käytettyä. Lopulta käyttökertoja oli niin vähän, että oli järkevämpi heittää takki kirppiskassiin kohti uutta omistajaa. Tuon takin jälkeen en sitten olekaan enää omistanut mitään tämän kaltaista trenssiä, kunnes tämän osuessa kohdalle. Pyörittiin keväällä kaverin kanssa stockalla, ja siinä sitten käveltiin vain Ted Bakerin pisteen ohi. Mä olin vuosia kestäneellä metsästysretkelläni sovittunat kymmeniä takkeja, joista muutama oli Ted Bakerin yksilöitä, mutta mikään ei tuntunut omalta. Siinä kävellessämme ohi, huomasin yhden rekillisen vaatteita olevan kivasti puoleen hintaan. Siinä kyseisessä rekissä keikkui mustia ja tällaisia vaaleita takkeja. Äkkiä hiplaamaan, voisiko yksi kappale omaa kokoa olla vielä jäljellä, ja voisiko tämä yksilö vihdoin istua päälleni ja mun mieltymyksiini takin suhteen. JES, oma koko jäljellä ja takki niskaan. No mutta, sehän oli täyttä rakkautta ensi silmäyksellä! Oikeastaan jopa paljon enemmän, mitä etsin. Muhkea kellomainen helma teki takista täydellisen. Rakastuin takkiin sen verran palavasti, että olisin heittämällä ollut valmis maksamaan takista täyden hinnan. Mutta olihan tuo nyt ihan hurjan kiva säästö, että takki oli varustettu -50% hintalapulla. Näin ollen takille jäikin siis hintaa vain 125 euroa. Jota en pidä yhtään pahana. Vaaleatrenssi on kuitenkin vuosia kestävä klassikko, joka pääsee vielä vuosi toisensa jälkeen monesti käyttöön.

asu_tedbaker_6 asu_tedbaker_3 asu_tedbaker_4 Tämä asu tulee olemaan aivan ehdottomasti yksi tämän vuoden omista lemppari asuistani, siitä ei ole pienintäkään epäilystä. Mustat farkut (joita käytän syksystä kevääseen eniten ehdottomasti eniten), simppeli yläosa, tennarit syksyllä ja talvisemmat kengät talvella, näyttävämpi takki, huivi ja laukku. Nykyään asut tulee pidettyä melko simppeleinä muuten, paitsi yleensä yhdistän asuun yhden sellaisen osan, joka on muita hieman näyttävämpi. Kuten tässä asussa tämä takki. Pöksyistä muuten sen verran, että nää on tosiaan Vero Modan "taikafarkut". Pysyy nimittäin mustana! Nämäkin yksilöt on pyörinyt päänsä pyörälle ties miten monta kertaa pyykkikoneessa. Ja jep, mustat on edelleen. Mulla on ollut mustia farkkuja esimerkiksi Zaralta, Bershkalta, H&M:ltä ja ties mistä. Se on kerrasta harmaaksi. Nää mustat yksilöt painii aivan omassa luokassaan muihin mustiin farkkuihin verrattuna. Siitä syystä multa ei itseasiassa enää löydykään mitään muita mustia farkkuja, kuin näitä. Kannattaa tutustua, mikäli hakusessa on uudet oikeasti värinsä ja mallinsa pitävät farkut.

Koska jalkaan pääsi tosiaan nuo lemppari pöksyt, valikoitui niihin ja takkiin sopivat kengät helposti. Niken Air Maxit eivät petä koskaan. Näitä vaaleita käärmekuviollisia yksilöitä on tullut vähän säästeltyä ja pidettyä sellaisina "parempina" kenkinä, eikä niin että rymytään kaikki paikat aina nämä jalassa. Mun mielestä nää sopi tosi hyvin tähän kokonaisuuteen mukaan. Sain nämä aikoinaan yhteistyössä DefShopilta, mistä itseasiassa oon useammat mun vähän erikoisemmat tennarit vuosien kuluessa hankkinut. Heillä on ollut valikoimassaan aina paljon sellaisia malleja, joita ei muualta ole tupannut löytyä laisinkaan.
 
asu_tedbaker_8 asu_tedbaker_13 asu_tedbaker_2 asu_tedbaker_9Jacket TED BAKER
Bag TORY BURCH
Jeans VEROMODA
Scarf BALMUIR
Shoes NIKE/DEFSHOP*

10 kommenttia

  1. Aivan ihana takki, tuollaiset kellohelmaiset takit ovat todella kauniita ja naisellisia - omistan itsekin muutaman kappaleen sellaisia, niin talvitakkina kuin välikausitakkinakin :) Yhdistän ne yleensä kenkiin, joissa on vähän (tai paljon) korkoa, muttei näytä kyllä pöllömmältä lenkkareidenkaan kanssa. Itse en tosin osaisi yhdistää niitä, mutta siis tässä näyttää kyllä yllättävän hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oonkin aina ihastellut niitä sun kellohelmaisia takkeja! :) Sopii tosiaan munkin silmään tosi kivasti niin korkkareiden kuin myös tennareiden kanssa!

      Poista
  2. Oi kuinka ihana väriloisto näissä kuvissa on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Varsinkin verrattuna harmaaseen loskaan joka nyt paistaa ikkunasta :(

      Poista
  3. Tämän tyyppiset takit ovat niin mahtavia ja monikäyttöisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä juuri! Siksi niihin raskii sijoittaakin vähän enemmän :)

      Poista
  4. Ihana leikkaus tuossa takapuolella varsinkin, laskeutuu kellomekkomaisesti :)

    VastaaPoista
  5. Beige trenssitakki on ikuinen klassikko. Todella kaunis leikkaus takissa ja se istuu sinulle kuin nakutettu. Aivan ihanat väriloisto kuvissa!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥