Henna. SisÀllön tarjoaa Blogger.

9 VUOTTA 🎈

DSC_5317-2Ompas jotenkin ihan uskomaton fiilis kirjoittaa tÀtÀ postausta. Oikeastaan niin uskomaton, ettÀ olen jopa viikon tÀmÀn kanssa myöhÀssÀ, mÀ ihan unohdin julkaista tÀmÀn. TÀÀ blogi tÀytti nimittÀin jo 9- vuotta. Sen kunniaksi halusinkin tulla vÀhÀn jakamaan mun fiiliksiÀ mitÀ kaikkea tuohon matkaan on mahtunut ja mitÀ kaikkia fiiliksiÀ siihen on kuulunut. Tuntuu nimittÀin todella hurjalta, ettÀ jos tÀÀ blogi olisi ihminen, sehÀn menisi jo tÀnÀ syksynÀ kolmannelle luokalle. Ihan kÀsittÀmÀtöntÀ miten nopeasti aika on mennyt!
 DSC_5089-2
YhdeksĂ€n vuotta. Pikkuisen on blogimaailma muuttunut noina vuosina, kuten myös omakin maailma. MĂ€ olin kuitenkin 16 vuotias kun perustin tĂ€mĂ€n blogin. Ja nyt mĂ€ olen jo 25. Perustaessani tĂ€tĂ€ blogia, mĂ€ asuin porukoilla ja opiskelin kauppiksessa. Nyt mĂ€ asun omillani Tampereella, teen tĂ€tĂ€ blogia sivutyönĂ€ mun pÀÀtyöni rinnalla. Voidaan siis todeta, ettĂ€ melkoisen isoja muutoksia on tuohon yhdeksÀÀn vuoteen mahtunut. 
  DSC_5080
DSC_5352-2Kolme ja puoli vuotta sitten mÀ myös hankin oman verkkotunnuksen www.hennam.fi jonka myötÀ blogi alkoi tuntua vielÀ hieman enemmÀn omalta ja just mun jutulta. Verkkotunnuksen hankkiminen oli itseasiassa yllÀttÀvÀn helppoa. Ainut syy miksi mÀ sitÀkin jahkailin niin kauan, oli pelkÀstÀÀn pelko siitÀ, ettÀ en osaisi ottaa sitÀ kÀyttöön. Mun verkkotunnus on hankittu Zonerilta. Verkkotunnusta hankkiessa sain heiltÀ todella kattavat ohjeet miten bloggerissa olleelle blogille sai oman tunnuksen, ja miten se otettiin kÀyttöön. HeillÀ on myös tosi paljon hyviÀ blogiartikkeleita verkkotunnukseen liittyen, esimerkiksi tÀmÀ "Kuinka valita hyvÀ verkkotunnus" auttaa pÀÀsemÀÀn jo hyvÀÀn alkuun asian kanssa.

Kolme vuotta sitten kun hankin tuon oman verkkotunnuksen, mÀ myös tein postauksen: Blogi lukuina!. Se kerÀsi jo silloin hurjat mÀÀrÀt katselukertoja, ja sain myös useita yhteydenottoja siihen liittyen. Osa nÀistÀ aikaisemman postauksen luvuista onkin kasvanut melkoisesti, mistÀ olenkin ihan ÀlyttömÀn kiitollinen ja myös onnellinen. Vaikka blogien superkulta-aika onkin ohi, niin silti todella moni jaksaa edelleen lukea nÀitÀ mun postauksia. Viimeiset vuodet katselukertojen kasvumÀÀrÀt ovat hieman hidastuneet, mutta kaikista positiivisinta on, ettÀ ei ne ole myöskÀÀn lÀhteneet laskuun. Vaikken olekaan viimeisen vuoden aikana myöskÀÀn buustannut nÀkyvyyttÀ. Muutenkin viimeinen vuosi on mennyt melko "löysin rantein" blogin suhteen. On siis todella ilo huomata, ettÀ niin moni lukija pysyy vuodesta toiseen tÀn blogin mukana.

Blogi on munkin tapauksessa niin iso osa elĂ€mÀÀ, ja ollut jo tosiaan niin monta vuotta. VĂ€istĂ€mĂ€ttĂ€kin vĂ€lillĂ€ tulee tĂ€llaisia tasaisempia jaksoja. Uusia ideoita ei synnykÀÀn samaan tahtiin, ja ehkĂ€ se muu elĂ€mĂ€ blogin ympĂ€rillĂ€ viekin suunniteltua enemmĂ€n aikaa ja ajatuksia. Ajatus bloggaamisen lopettamisesta ei ole kuitenkaan ollut lĂ€snĂ€. TÀÀ on niin iso osa mua, ettĂ€ vaikeahan tĂ€stĂ€ olisi luopua. EikĂ€ tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ ole mitÀÀn syytĂ€. SitĂ€, missĂ€ ollaan seuraavan yhdeksĂ€n vuoden pÀÀstĂ€ en osaa sanoa, mutta sen tiedĂ€n, ettĂ€ toistaiseksi bloggaaminen on osa mun elĂ€mÀÀ. 

DSC_5070
DSC_5194-2
KIITOS kaikille teille, jotka vuodesta toiseen jaksatte mun höpinöitĂ€ lukea, jĂ€ttÀÀ kommentteja ja laittaa viestejĂ€! đŸ’•

10 kommenttia

  1. MikĂ€ hienointa, jaksat pitÀÀ blogiasi yllĂ€! 💜

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Onnea 9-vuotiaalle. Sulla on ihana blogi, tykkÀÀn ❤️ Jaat tosi inspiroivia juttuja ja aina niin kauniit kuvat, kuten tĂ€ssĂ€kin postauksessa olet oikein hankkinut ilmapallot ja kaikki ❤️😍

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea 9-vuotiaalle, se on hieno saavutus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira! ♥ KyllĂ€ tĂ€ssĂ€ vĂ€hĂ€n itsekin ollaan ihmeissÀÀn positiivisessa mielessĂ€, miten sitĂ€ aika on nĂ€in jo kulunut :)

      Poista
  4. Paljon onnea 9-vuotiaalle. Tuo oma domain -lisÀÀ blogin uskottavuutta ja sitÀ, ettÀ blogi on tehty jatkuvuutta ajatellen. Ja kiva postaus! Blogi on saanut oman ilmapallonkin!
    Idearikasta tulevaisuutta toivottelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula!! :) Oon samaa mieltÀ tuosta domain jutusta!

      Poista
  5. Valtavan paljon onnea yhdeksÀn vuotiaalle. SiinÀ on jo aika moinen matka taivallettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Totta, paljon on nÀihin vuosiin mahtunut!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtÀ tervetullutta. Muistetaan silti pitÀÀ se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥