ABOUT ME

about_me_hennam

Ruudun tältä puolen löytyy 22- vuotias nuori nainen Tampereelta. 
Suuri intohimo muotiin, kauneuteen ja valokuvaukseen yhdisti puuttuvat palaset yhteen ja näin HENNA M. sai alkunsa jo yli viisi vuotta sitten. 
HENNA M. käsittelee pintaraapaisua elämästäni, välillä kuitenkin sukeltaen pintaa syvemmälle mielipiteiden, ilojen ja surujen merkeissä. Paljon asukuvia, niiden mukana sitä omaa tyyliä, valokuvausta sekä paljon muuta tyttöhömppää ja kimallusta. Luonteeltani olen positiivinen ja iloinen persoona, ja haluan sen näkyvän myös blogissani.
Tällä hetkellä käyn vakituisessa työssä myynnin parissa, opiskelen avoimessa-ammattikorkeakoulussa, asun viihtyisässä asunnossa keskustan vilinässä yhdessä miesystäväni J:n kanssa, ja elän elämääni päivä kerrallaan yrittäen nauttia kaikista sen käännöksistä. Tulevaisuudessa haaveena on omistusasunto yhdessä miesystävän kanssa, mahdolliset jatko-opiskelut sekä karvainen pieni perheenlisäys. 

1 kommentti

  1. Siis apua :--D Menin eilen illalla oikeesti vasta neljältä nukkuun ku jumituin lukee sun blogia. Oot kyllä niin mielenkiintonen ja vahva persoona et on pakko jäädä seuraamaan !! Eniten täs blogia lukies välittyy se kuinka sä pystyt olla oma ittes ♥ tälläsii blogii tarttis lisää! you go girl ♥

    ♥! hennaroar.blogspot.com !♥

    VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 23 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!