Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ABOUT ME

about_me_hennam

Ruudun tältä puolen löytyy 26- vuotias nuori nainen Tampereelta. 
Suuri intohimo muotiin, kauneuteen ja valokuvaukseen yhdisti puuttuvat palaset yhteen ja näin HENNA M. sai alkunsa jo pian 10 vuotta sitten. 
HENNA M. käsittelee pintaraapaisua elämästäni, välillä kuitenkin sukeltaen pintaa syvemmälle mielipiteiden, ilojen ja surujen merkeissä. Paljon asukuvia, niiden mukana sitä omaa tyyliä, valokuvausta sekä paljon muuta tyttöhömppää ja kimallusta. Luonteeltani olen positiivinen ja iloinen persoona, ja haluan sen näkyvän myös blogissani.
Blogissani seikkailee myös kleinspitz rotuinen valkoinen Simba. Sekä ostettuamme juuri uuden 96 m2 paritalokodin, myös paljon siihen liittyvää sisältöä on tullut ja tulossa! 


1 kommentti

  1. Siis apua :--D Menin eilen illalla oikeesti vasta neljältä nukkuun ku jumituin lukee sun blogia. Oot kyllä niin mielenkiintonen ja vahva persoona et on pakko jäädä seuraamaan !! Eniten täs blogia lukies välittyy se kuinka sä pystyt olla oma ittes ♥ tälläsii blogii tarttis lisää! you go girl ♥

    ♥! hennaroar.blogspot.com !♥

    VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.